seçmece süper fıkralar mutlaka okuyun

• Konbuyu başlatan pymmemo
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 115
  • Görünümler : 17K
Cevap: seçmece süper fıkralar mutlaka okuyun

teşekkür ediyorum...
harika...

BUNLARDA TAM KOMEDİ NİHAT DOĞAN ESPRİLERİ:Geçen gün İngiltere'ye gittim. Adamlar aşmış arkadaş, elin çöpçüsü bile İngilizce konuşuyor.
İyi ki yabancı biri olarak doğmamışım. Çünkü yabancı dil bilmiyorum.
Annemler yedi kardeştir. Tesadüfe bak dayımlar da yedi kardeş!
Geçen gün havada bir kuş gördüm, gözlerime inanamadım. Uçuyordu.
Beni çok iyi bilen çok iyi biliyor.
İnanır mısınız; annemle babam aynı gün evlenmiş.
Avatar'ı 9 Kere izledim sanırım olay uzayda geçiyor...
Maçta hakem sarı kart gösterdi. Anladığım kadarıyla kart sarıydı.
Yaşamak için nefes almak zorundayız. Anladığım kadarıyla, nefes almazsak ölürüz.
Kurtlar Vadisi'ni 4 yıldır izliyorum, arkadaş inanır mısın; 1 tane bile kurt göremedim.
Asansörde 4 kişilik yazıyordu; ben de binmek için 3 kişi daha bekledim.
Doktora gidip "aaa deyin" dedim, beni psikolojik danışma bölümüne gönderdi, anladığım kadarıyla o bana "aaa deyin" diyecekti.

Kurtuluş savaşında ordu büyük zayiat vermektedir...

Ordu komutanı bu gidişe dur demenin yollarını ararken aklına dahiyane bir fikir gelir. Hemen bölüğü düz bir arazide toplar ve bölüğe hitaben: Bu günden sonra düşman tarafından bir kelle getirene on lira vereceğini söyler ve bölüğü cepheye gönderir. Ertesi gün bölük şaha kalkar ve her kes iki,üç kelle getirip ordu komutanından parasını alır. Savaşın üçüncü günü ordu komutanı postası olan temelin yok olduğunu görür. Bölüğe haber salar ve tüm ölüler ile yaralıların arasında temeli araştırır. Yapılan aramalarda temelden iz yoktur. Temelsiz geçen beş günün sonunda nöbetçilerden birisi bölüğe doğru bir toz bulutunun yaklaştığını alarm verir. Dürbünü eline alan ordu komutanı yaklaşan bulutun bir kamyon olduğunu görür. Gözlerine inanamaz kamyonun kasası düşman kelleleriyle doludur ve direksiyondaki de temelden başkası değildir. Sevinçle temeli karşılayan ordu komutanı ordusuna dönerek asker dediğin böyle olmalı der ve temeli odasına çağırır. Odaya giden temele ordu komutanı:

-Bak evladım devletimiz savaş halinde,ekonomimiz bozuk ben size kelle başına on lira sözü verdim ama bu kadar kelleye ödeyecek paramız yok gel seninle bir anlaşma yapalım kelle başına sana altı lira vereyim demiş.

Komutanın teklifine şiddetle karşı çıkan temel parasını tam olarak ister. Bir türlü temeli ikna edemeyen komutan kızgın bir ifadeyle altı lirayı neden kabul etmediğini sorar.

Temelin cevabı müthiştir.

Komutanım vallahi yedi liradan ben aldım onları der.

HOCANIN KIZI :)
Bir Gün Hoca Vaaz Veriyormuş : Kızlarımıza Dikkat Edelim, Açık Giyiniyorlar, Boy...a Sürüyorlar,Zincir ...Takıyorlar Derken Cemaatten Biri Seslenmiş: 'İyide Hocam Sizin Kızda Yapıyor'.
Hoca Cevap Verir :
'Şimdi Allah Var Bizim Kıza Yakışıyor

bitane de benden olsun :)

Vazelin :D

Adamın biri motosiklet almış. Satıcı adama bir kutu vazelin hediye ederek "yağmurlu havalarda bunu metallere sür, pas yapmaz" demiş. Adam motorunu göstermek üzere kız arkadaşına gitmiş. Akşama doğru kız "gel seni bize götürüp ailem ile tanıştırayım, hem de akşam yemeği yeriz." demiş. Hemen arkasındanda bir hatırlatmada bulunmuş. "Yalnız dikkat et bizim evde yemek yerken kimse konuşmaz. Konuşan olursa o bütün bulaşıkları yıkar..." Adam 4 kişinin bulaşığından ne olacak diye düşünürken eve girdiklerinde bir de ne görsün dağ taş her yer bulaşık... Uulan bir konuşursak yandık demiş... Yemek yerken aklına "Ben şimdi bu kızın elini tutsam kimse bir şey diyemez." fikri gelmiş. Kızın elini tutmuş, kimseden çıt yok. Bir de öpeyim demiş, Öpmüş gene çıt yok.. Ulan ben bununla bu işi burada pişireyim demiş. Herkesin gözü önünde kızla yatmış ama gene çıt yok.. Adam iyice pişkinliğe vurup yahu bunun anası da güzelmiş deyip onunla da yatmış. Gene çıt yok. Tam bu sırada dışarıda gök gürleyip yağmur yağmaya başlamış. Bizimki motoru paslanmasın diye aldığı vazelini cebinden çıkardığı anda kızın babası bağırarak ayağa fırlamış.

- "Tamam tamam koy onu yerine bulaşıkları ben yıkarım" :)

Mükemmel ya çok süper helal olsun...adam korkmuş herhalde sira bana geldi diye

Fıkra
Şarap fabrikasının emektar çeşnicisi ölür.Yenisi için ilan verirler.
Derken periş...an kılıklı belli ki ayyaş birisi başvurur.
Fabrika müdürü biraz da bu ayyaşı başından savmak düşüncesi ile test için ona bir kadeh şarap verir.Adam şarabı içer ve ;
“Kırmızı bir Muscatel, 3 yıllık, kuzey yamaçta yetişmiş, çelik varillerde yıllanmış “ cevabın...ı verir.Müdür şaşkınlıkla “doğru” der.
Bir başka şarabı tattırrır Kırmızı, Cabarnet, 8 yıllık, güneybatı yamaç mahsulü ve meşe fıçılarda yıllanmış”
doğru cevabı üzerine iyice şaşıran müdür beyimiz,sekreterinin yanına gider ve ona bir bardak suya biraz idrarından karıştırarak getirmesini söyler ve adama bunu beyaz şarap niyetine içirir.Adamın yanıtı:
“Sarışın, 26 yaşında, 3 aylık hamile, eğer beni işe... almazsan babasını da söylerim

Cuma namazında içki içenleri fena azarlıyordu:
-"Paranızı sokağa atıyorsunuz! Kazanan kim? Meyhaneci... En büyük dükkan kimin? Meyhanecinin... En güzel ev kimin? Meyhanecinin... Ya en güzel araba? Meyhanecinin. Bu paraları veren kim? Ha sizin gibi kafasızlar..."
Aradan 5-6 ay geçer, bir adam koşarak hocanın yanına gelir ve ellerine sarılıp öperek:
-"Allah razı olsun hocam, senin verdiğin içki vaazı sayesinde hayatım kurtuldu.."
Hoca memnun:
-"Aferin, içkiyi bırakmanın mükafatlarını ahirette de göreceksin oğlum." der.
Adam düzeltir:
-"İçkiyi bırakmadım hocam, MEYHANE AÇTIM!"
:D
--------------------------------------------------------------------------------------------
UY PARALAR

temel banka soymak suçundan yargılanıyormuş , son celsede hakim delil yetersizliğinden temelin tahliyesine karar vermiş . temel bunu duyunca çok sevinmiş ve bağırarak hakime ;
- uy cözünü sevdigumun hacim beyi , yani şimdi bu paralar penim oldu değil mu .....?

-------------------------------------------------------------------------------------------
TEmel Ve Azrail
Azrail temelin yanına gelir ve kardeş vaktin tamam hadi gidelim der.
Temel de uyanık ya yalvarır bana 5 yıl süre ver ondan sonra gel al canımı azrail tamam der temel de kendi kendine pilot olursam beni havada yakalayamaz derken 5yıl sonunda azrail pilot temelin yanına gelir ve vakit doldu gidelim der.temelde şimdi canımı alsan arkada 300 yolcu var onlar ne olacak der
azrail : oglum hepinizi bir araya getirene kadar anam ağladı zaten

-------------------------------------------------------------------------------------------
Kilise nin papazı Zangoç'un karısına kötü gözle bakmaya başlar.
> Zangoç fark eder ama elinden bir şey gelmez.
> Papaz işi biraz ileri götürünce, Zangoç dayanamaz ve papazın değerli
> şaraplarını içmeye başlar.
> Papaz bakar şaraplar eksiliyor, takip eder ve Zangoç'un yaptığını
> öğrenir.
> Seslenir..
> - Zangoç efendi, uzun zamandır günah çıkartmıyorsun.
> - Doğrudur sayın peder işler işte der.
> Papaz
> - Olmaz öyle, geç bakalım kafese.
> Papaz sorar:
> - Papazın şaraplarını kim içoor?
> - Duyulmoor.
> - Yahu nasıl duyulmaz?
> - Duyulmoor işte.
> Papaz daha yüksek sesle:
> - Zangooç papazın şarapları kim içooor.
> - Duyulmooor.
> - Nasıl duyulmaz aramızda bir karış yok.
> - Buradan duyulmoor işte
> - Peki yer değiştirelim sen seslen bir de bakalım.
> Zangoç ve papaz yer değiştirirler. Zangoç ses denemesi için sorar:
> - Papaz efendi Zangoç'un karısını kim götüroor?
> Papaz cevap verir
> - Hakket duyulmoor .. !!

Moderatör tarafında düzenlendi:

Seyahatteki ev sahibi bahçivanini telefonla arar..
-nasil her sey yolunda mi?
-yol...unda. Küregin sapi kirildi da, su anda onu tamir ediyordum.
-neden kirildi?
-köpeginize mezar kazarken zorlamisim, ondan kirildi.
...-nee? Köpegim mi öldü?
-maalesef havuza düstü?
-benim köpegim cok iyi yüzerdi havuzda nasil ölür?
-havuzun suyu bosalmisti, atlayinca betona cakildi.
-havuzu yeni doldurtmustuk, neden bosalttiniz?
-itfaiyeciler evdeki yangini söndürürken ilave suya ihtiyaç duydular. -nee evde yangin mi cikti?
-ewet efendim. Annenizin vefati dolayisiyla taziyeye gelenlerden biri yanik siqara birakmis........
-annem mi öldü? Yahu kadin daha iki hafta önce sapasaglamdi? -haklisinizda.. Yatak odanizda karinizla en yakin arkadasinizi ayni yatakta görünce kalbine inmis......
-yahu hic pozitif bir haber yok mu adam sende ?
-var efendim.. Gecen gün siz AIDS testi yaptirmistiniz ya sonucu geldi.
Pozitif
Karı koca yemek yiyor. O sırada masaya yaklaşan heykel gibi güzel bir esmer, adamı selamlayıp geçiyor. Adamin karısı soruyor: - "Kim bu afet?" Adam: - Eğer mutlaka bilmek istiyorsan söyleyeyim, metresim! Kadın: - Bir de bu kadar pervasızca söylüyorsun. Boşanıyorum senden! Adam: - Yani Etiler'deki apartmanı, Kandilli'deki yalıyı, Göcek'teki tekneyi ve Nice'deki villayı bırakıyorsun... Uzun bir sessizlik olur. Çift yemeğini çatallarken kadın birden sorar: - Şu arkada oturan Fuat değil mi? Yanındaki kadın kim? Adam: - Fuat'in metresi. Kadın: - Ay bizimki çok daha güzel! :D

Moderatör tarafında düzenlendi:

Fıkra - Boşanma Davası
Biri 95 yaşında biri 92 yaşında karıkoca, boşanmak için hakimin
karşısına çıkmış....
Hakim üzülmüş, "yapmayın ya" demiş "yetmiş yıllık evlisiniz
niye boşanacaksınız?"...
"yok" demiş "adam
biz çoktan boşanmaya karar verdikte
çocuklar etkilenmesin diye,
Ölmelerini bekledik :))

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri