seçmece süper fıkralar mutlaka okuyun

• Konbuyu başlatan pymmemo
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 115
  • Görünümler : 21K
Cevap: seçmece süper fıkralar mutlaka okuyun

‎2 Kaplumbağanın Suları Bitmiş.Su Almak... İçin ...Okyanusa... Gitmişler.20 Yıl ......Sonra Vara...bilmişle...rAma Kova Almayı Unutmuşlar.Diyeri Ben Alır Gelirim Ama Ben Gelene Kadar Su İçmiyeceksin Demiş Ve Gitmiş....Aradan 60 Yıl Geçmiş Gelen Giden Yok Demiş Ben İçiyimde Neslim Tükenmesin Tam İçecekken Çalılardan Ses GelmişBAK BÖYLE YAPARSAN KOVA ALMAYA GİTMEM

sonra kel oglan eve gelir ve bunu koselerin yanina koymamaya karar verir bir esekki vardir onu alir carsiya giter koselerin yanindan gecerken elindeki iki aldini yere atar birinci kose sorar bu esegi satiyonmu kel oglan der bu esek altin siciyor kose kurnaz derki yuz altin kel oglan devam eder ikinci kose bin altin kel oglan devam eder ucuncu kose bir cuval altin der kel oglanesegi bir cuval altina sataar devaaam edecekkkk

Yaktın bizi Hocam:)
Ramazan Ayı’nda bir grup genç, teravih namazı öncesinde hocaya gelir.
“Hocam bu a...kşam maç var. Yetişmemiz lazım. Teravih namazını hızlı kıldırır mısın ” der.
Hoca : “Siz hiç merak etmeyin çocuklar. Ben sizi maça yetiştireceğim”.
Namaz vakti gelir . Teravih namazının ilk 4 rekatını motora bağlamışçasına hızlı kıldırır.
Tam selam verecekken Müftü’yü ön saflarda görmesin mi?
Diğer rekatları haliyle normal bir şekilde kıldırmaya devam eder.
Namaz bitiminde gençler hocaya yanaşır. “Yaktın bizi hocam. Hani namazı hızlı kaldıracaktın. Ne oldu? ”
Hoca : “Sormayın çocuklar hız yaparken radara yakalandım.:)

Trafik polisi Temel

sarisin bir bayan sürücüyü durdurur ve ehliyetini sorar. Kad...in çantasini kucagina
alip
aramaya baslar; ancak uzun süre geçmesine ragmen bir türlü aradigi seyi

bulamaz.

Temel beklemekten bunalir ve sabirsiz bir ifadeyle kadina

söylenir:
-"Hanimfendi, aradiginizi bulamadiginiz anlasiliyor. Üzerinde kendi resminizin

oldugu seyi göstereceksiniz, acele edin lütfen."
Kadin bu uyari üzerine telaslanir
ve
kisa bir süre sonra "hah buldum" diye sevinçle çiglik atip çantasindaki makyaj
aynasini
Temel'e uzatir.

Temel aynayi ciddiyetle inceler ve kadina dönüp kibar
bir ifadeyle
konusur:
-"Buyrun belgenizi hanimefendi. Özür dilerim, polis oldugunuzu
söyleseydiniz
durdurmazdim...":)

FIKRA :))
Fadime’nin kedisi :))))))))

Temel, Fadime’nin kedisinden nefret etmektedir. Birg...ün kararını verir ve Fadime evde yokken kediyi yakalayıp, arabasına koyar.

1-2 kilometre kadar ileride, bir köprünün yanına bırakıp evine döner. Kapıyı açıp eve döndüğünde bir de bakar ki, kedi sepetinde oturuyor. Ertesi gün, Fadime’nin evden çıkmasını bekleyip, kediyi yine arabaya atar. Bu kez 5-6 kilometre ötedeki bir kasabada, bir çöp konteynerinin içine bırakır.

Eve döner, kapıyı açar, kedi yine baş köşeye kurulmuş,Temel’ e kötü kötü bakıyor...

Ertesi gün işi iyice inada bindirir, kediyi yakaldığı gibi 10-15 kilometre direksiyon sallar, bulduğu her tali yola girer, kedi yönünü kaybetsin diye çeşitli şaşırtmaca yollara girer, daireler çizer.

Sonunda yaptığı işten iyice emin olunca, arabayı durdurur ve kediyi bırakır. Arabasına atlayıp, evinin yolunu tutar.

Saatler sonra Temel evine, Fadime’ye telefon açar;

- Uy Fadime, kedi yaninda mi? - Evde, niye soriysun da? - O ibne’yi telefona ver hemen. Kayboldum; yolu tarif etsin.

Bakan olan görgüsüz birisi şöförüne sorar.
"Şöför söyle bakalım eşekle şöför aras...ında ne fark vardır? "
Şoför bir süre düşündükten sonra mahcup bir sekilde; "Bilemedim
bakanım" diyor
Bakan cevap olarak: "Eşeğe çüs diyince, şoföre ise dur diyince durur"
demiş. Bunun üzerine şöför çok sinirlenmiş ama karşıdaki bakan
olduğu için birşey söyleyememiş. Belirli bir süre sonra bu defa şöför
bakana: "Bir soru sorabilir miyim bakanım?" der. Bakan da:
"Sor bakalım" der. Şoför sorar: "Eşekle bakan arasında ne fark vardır?"
Bakan bir süresonra: "Bulamadım şöför söyle bakalım" diyor.
Bunun üzerine şöför de: "Vallahi bakanım ben de bulamadim...

Ayna :))
Tarihte ilk kez ßir KöYé ayna gitmiş.Adamın biri aynayı görüp eline almış.Daha ö...nce hiç kendini görmediği için ölen kardeşine benzetmiş karşısındakini.Adam:- 'Ey gidi gardaşımm.. Seni bi daha görmek nasipte varmış'! demiş..Aynayı eve götürüp sarılıp uyumuş kardeşine.Karısı bakmış adam bi şeye sarılıp uyuyor.Aynayı almış bakmış bir kadın! 'Allah belaanı veree herif, bu garı da kim? "Bi boka da benzese" diyerek feryat figan evden çıkmış, muhtara gitmiş.Kadın:- Mığdar, benim herif beni bu çirkin garıyla aldatır.'Muhtar aynaya bakmış. Sonra düşünceli düşünceli:- 'Yav bu garıdan çok gavata benziir... :))

Evliliğin 40. yılı :))
Kadin gece yarisi uyandiginda kocasinin yatakta olmadigini görür.
Kalkip mutfaga ...gittiginde kocasini yasli gözlerle kahve içerken
bulur.
"Ne oldu, neyin var" diye sorar.
Adam: "40 yil önceki çiktigimiz günleri hatirliyor musun?"
...Kadin çok duygulanir. Deme kki kocasi 40 yil önceki
yillarini hatirlayip, uyuyamamistir. "Evet" der duygulu bir
sesle.
Adam: "Daha liseyi yeni bitirmistik ve sen 18'ine girmek üzere
idin."
"Evet" der kadin o günleri hatirlayarak.
"Bir gün annen evde yoktu ben size gelmistim. Hatirliyor musun?"
"Evet " ! der kadin gülümseyerek.
Adam:"Annen eve erken gelmisti ve bizi yakalamisti, hatirliyor
musun?"
Kadin "Evet" der büyük bir sevgi ile. Kocasinin her detayi
hatirlamasindan
memnun ve
mutlu olur.
Adam: "Annen odasina gitmis bir silah ile gelip silahi basima
dayamis
ya kizimla evlenirsin ya da seni 40 yil hapse gönderirim, daha
18'ine bile
basmadi" demisti. Hatirliyor musun?"
"Evet" der kadin gülümseyerek.
Adam gözlerindeki yaslari siler ve büyük bir iç çeker:
"Bugün hapisten çikiyor olacaktim:))

aşkın elbisesi:)))) babaanne torununu ziyarete gider.torunu giyinmeye üşendiği için kapıyı çıplak olarak açar.babaanne: bu ne hal kızım üstüne niye bişey giymedin diyince.torunu: babaannecim görmüyormusun üstümde aşkın elbisesi var der.torununun bu cevabı babaannenin çok hoşuna gider... eve gidince babaannede kocasına kapıyı çıplak olarak açar.kocası: karıcım bu ne hal.. diye sorunca....babaannede: görmüyormusun üstümde aşkın elbisesi var der..kocası: biraz durakladıktan sonra cevap verir:---- keşke ütüleseydin:D

Moderatör tarafında düzenlendi:

Yılın fıkrasıdır bence bu :) :D
Boluda bir ilçeye bir kaymakam atanmiş. Kaymakam yanina başçavuşu alip, köylüler...le tanişmak üzere k...öy, köy dolaşmaya başlamiş, bakmişlar ki yolda bir adam kucağinda bir eşek yavrusuyla gidiyor... kaymakam baş çavuşa demiş ki.. "ben bu köylülye biraz sataşayim" başçavuş kaymakami uyarmiş. "aman efendim, bunlar lafta altta kalmazlar. Dikkat edin" "kaymakam bir şey olmaz. Ben yillarca mektep okudum. Kültürlüyüm. Cahil bir köylü mü beni lafta yenecek demiş." arabayi durdurup köylüye yanaşmişlar kaymakam selam verip sormuş ""nereye böyle kucağinda yavrunuzla" köylü bir kaymakama bakmiş, birde başçavuşa "mektebe demiş..mektebe yazdirmaya gidiyorum..."çok okursa kaymakam, az okursa başçavuş olsun diye".

Bu alana bir cevap yazın...

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri