Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Kesanlı mustafa abımıze tesekkur ederım acıklamalar ıcın. Ama onunda dedıgı gıbı rıtımler ve sesler 10rlı gruplar halınde en kolay yol ama bu cozum deyıl sahnede sıkıntı yaratıyor ozelıklede bırıne eslık ederken. bız kendımızce cozumler uretmeye calısıyoruz. yanı alet sesler ve ozelıkler fıyatına gore cok ıyı tek sııntısı bu rtm tempo ve bırkac eksık yanı yanı en basıt bır orgta bıle bu eksıler yok
merhaba arkadaşlar!..ben gitar pro 5 kullanıyorum.bu proğramla ritm yazmak gayet basit.hazırladığımız midileri gw 8 e nasıl convert edeceğimizi bir konuşalım istiyorum...ilgilenirseniz sevinirim...
Bir ara bende kullanmaya çalıştım. Sequencer programların mantığı aşağı yukarı aynı. Ben mididen çeviriyi emc style works XT ile yapıyorum. Kolaylığı midiyi dinleyerek kaç mezur intro ve varyasyon yapacağına karar veriyorsun. Programı roland g70 modülüne getirip program içindeki rom_g70 içine gw8 seslerini ekliyoruz. Rolandın kendi programını çalıştıramadım..aklıma gelmişken önce size pro 5 proğramını göndereyim.onun üzerinde açılama yaparsak daha iyi anlaşılır