Roland GW8 RTM Demo

Cevap: Roland GW8 RTM Demo

çok teşekkürler gw 8 bir arkadaştan takastan aldım aleti çözmeye çalışıyorum demolar için sağ ol

Kesanlı mustafa abımıze tesekkur ederım acıklamalar ıcın. Ama onunda dedıgı gıbı rıtımler ve sesler 10rlı gruplar halınde en kolay yol ama bu cozum deyıl sahnede sıkıntı yaratıyor ozelıklede bırıne eslık ederken. bız kendımızce cozumler uretmeye calısıyoruz. yanı alet sesler ve ozelıkler fıyatına gore cok ıyı tek sııntısı bu rtm tempo ve bırkac eksık yanı yanı en basıt bır orgta bıle bu eksıler yok

Kesanlı mustafa abımıze tesekkur ederım acıklamalar ıcın. Ama onunda dedıgı gıbı rıtımler ve sesler 10rlı gruplar halınde en kolay yol ama bu cozum deyıl sahnede sıkıntı yaratıyor ozelıklede bırıne eslık ederken. bız kendımızce cozumler uretmeye calısıyoruz. yanı alet sesler ve ozelıkler fıyatına gore cok ıyı tek sııntısı bu rtm tempo ve bırkac eksık yanı yanı en basıt bır orgta bıle bu eksıler yok

tempo kılıdı galıba yok değil mi bi arkadasta inceleme yaptık look tuşuna basılı tutunca style ses vs on of yazıyor ama her turlu denedık rıtımden rıtıme geçerken tempo nasıl yazıldıysa oyle gelıyor ve bende çok düşüncelıyım bu tempo kılıdınden yoksa alet çok güzel bu paraya süper inşallah bu sorunuda versıyonla çözülür veya bılen çözen varsa yazsın tempo kılıdı bız düğüncüler için çok önemli

arkadaşlar bende gw8 aldım hala ses yazıyorum:)gw8 de asıl sorun performans yazarken ritmi de kaydediyor.korg larda user seslerle user ritmler farklı anahtarlarda.yeni bir versiyonla hazırladığımız seslerle ritmleri ayrı ayrı anahtarlarda kullanırsak bu sorun büyük oranda çözülür.gw 8 de bu mantığı niye kullanmamışlar anlayamadım...:)kaydederken çıkan 3 seçenekde aklımı karıştırdı:performance,stlye,system?artık çala çala en sonunda bir hava tutturacaz anlaşılan...saygılar.sevgiler....

Moderatör tarafında düzenlendi:

turker tempoyu sistemin içinden aç ya da kapat dostum...

merhaba arkadaşlar!..ben gitar pro 5 kullanıyorum.bu proğramla ritm yazmak gayet basit.hazırladığımız midileri gw 8 e nasıl convert edeceğimizi bir konuşalım istiyorum...ilgilenirseniz sevinirim...

merhaba arkadaşlar!..ben gitar pro 5 kullanıyorum.bu proğramla ritm yazmak gayet basit.hazırladığımız midileri gw 8 e nasıl convert edeceğimizi bir konuşalım istiyorum...ilgilenirseniz sevinirim...

konuşalım, nasıl kolay yazılıyor...biraz bahsedermisiniz....

dostum uzun yıllar digital ortamda müzik yapmakla uğraştım.birçok softwere proğramları iyi kullanıyorum.amacım çaresiz amatör müzisyenlere yardımcı olmaktı.stüdyo işleri filan.yani eşek uğraşsa benden iyi olurdu..:Dneyse şarkıları gitar pro 5 de aranje ediyor diğer proğramlara okutuyorum.reason.cubese filan.gitar pro da o kadar iyi oldum ki(kendim rock gitaritiyim)bütün nüansları ve teknikleri en iyi şekilde kullanmayı başardım.doğal olarak ritmlride kendim yazıyorum bu şarkılarda.(notayla).böle işte gw 8 alınca convert proğramını inceledim.büyük kolaylık...ama çok bilen çok yanılır misali sizlerden de bilmediğim birçok şeyi öğrenmek amacım.:Dconvert proğramının anlatımında midi kanalların nolarını vermiş.yazmış olduğun midi ritmlerin hangi mesurelerini intro hangilerini ending yapacaksın belirtmen lazım herhalde .henüz denemedim:Dsizden kısa yoldan deneyimlerinizden faydalanım dedim izin verirseniz..

aklıma gelmişken önce size pro 5 proğramını göndereyim.onun üzerinde açılama yaparsak daha iyi anlaşılır

aklıma gelmişken önce size pro 5 proğramını göndereyim.onun üzerinde açılama yaparsak daha iyi anlaşılır
Bir ara bende kullanmaya çalıştım. Sequencer programların mantığı aşağı yukarı aynı. Ben mididen çeviriyi emc style works XT ile yapıyorum. Kolaylığı midiyi dinleyerek kaç mezur intro ve varyasyon yapacağına karar veriyorsun. Programı roland g70 modülüne getirip program içindeki rom_g70 içine gw8 seslerini ekliyoruz. Rolandın kendi programını çalıştıramadım..