Roland GW8 RTM Demo

Cevap: Roland GW8 RTM Demo

öncelikle özür dilerim dışarı çıkmak zorunda kaldım.ben rastgele bir midi şarkıyı aldım gw8 le convertledim.org çaldı.problem yazılmış olan davul seslerinin gw8 de de yerini bulması
bu kısa bir denemeyle başarılır.ör:kullanmış olduğumuz davul kitinin seslerinin midi proğramındaki karşılığı bulunur,ona göre yazılır.gitar proda canlı çalış seçeneği de var.yani vuruşları biraz kontra yaparak çalıyor.ayrıca her vuruş için velociti ayarları da yapabilirsin.sencronize sorununda olmaz dostum.bende bir işletmede klavye kullanıyorum.korg pa80 tercihim.stylleri kendi bölgemize göre yazmak zorundayım o yüzden.biliyorsunuz pratikliği kolaylık sağlıyor.

stüdyo dolayısı ile bir çok enstrümanı canlı çalmak zorunda kaldım.bu yüzden titiz davranıyorum.gw8 de ses çalışırken mümkün olduğu kadar orjinal tınısına yaklaşmaya çalışıyorum.ama gerek stüdyoda gerekse proğramlarda hep semple ses kullandığım için çok zorlanıyorum.yinede kuru bağlama ve elektro bağlamada başarılı oldum.ama zurnalarda oktav problemi var.zuhal müzikle bu sorunlar hakkında görüştüm.konulara çok vakıf değiller gibi geldi bana .üzüldüm doğrusu.

bu paylaşılan slow ritmiyle siz olsanız hangi parçayı çalardınız ????

türker abi sen izmir set yapabilirmisin davul ritim agırlıklı ama sen parayla yapıyon tüm setleri biraz hayır yapsana paylaşsanas ritimlerini hayır dua alırsın paradan daha kıymetli haksızmıyım

eline saglik turker.

çok güzel hocam ritmleri yayınlamanızı bekliyoruz

ellerine sağlık necat hocam inşallah ücretsizdir genelde hayır için yapmıyorsunuz ama bakalım bu sefer hayır için yapacakmısınız yaparsanız herkesin duaları sizinle olur ha yapmazsanızda sizin bileceğiniz genede allah razı olsun deriz ama bu sefer inanıyorum ki ücretsiz yaparsınız aynı şekil mürhen abi içinde tamam sizde kazanacaksınız emek veriyorsunuz ama bu site piyanistler birliği için olduğu için herkez destek vermek için bir şey paylaşıyor sizlerden yani herkezden ricam hiç birşey dua kadar kıymetli değil bu cuma günü sizlere dua ediyorum Allah herkese bol kazanç nasip etsin Amin... hayırlı cumalar dostlar.

Arkadaslar aleti satali 5-6 ay oldu. Aletin soundu cok guzel ama yazilimsal hatalar var yani pratik degil o yuzen aletle ugrasmaya degmezdi yeni bir versiyonla butun eksikleri giderilebilirdi ama duzeltmediler. bende o yuzden sattim ve ritim yazmaya ugrasmadim. Yeni roland cikinca belki talep olursa alip birseylere yapariz. Bende Rolandi ozledim acikcasi 1993 ten 2003 e kadar roland kullandim e35 e86 g800 g1000 xp60 gw8.

emeğine sağlık türker abi demolar çok güzel iyi çalışmalar allah kolaylık versin.....

Turker hocam, ritimler hos. Set bitince paylasirsan bir cok GW-8 kullanicisi sevinir sanirim.