Roland GW-8 cilerin dikkatine...

Cevap: Roland GW-8 cilerin dikkatine...

yani burda elini taşın altına koyacak olan cihaz para verip alanlar değil, yurtdışından getirip satıp da para kazananlar..

bende bundan farli bir şey dediğimi sanmiyorum üstadim söylemek istediğim şuydu yani herkes birşeyler yaparsa birşeylerin daha iyi olabileceğini anlatmak istedim tabiki bu cihaza para verip birşeyler beklemek herkesin hakki bunu ben her defasinda savundum yeri geldi tartiştim ama bu cihaza yapilan birkaç ritimle adamlar bu işi rafa kaldirdi ben hep söyledim ve yinede söyülüyorum bu cihazının hakkettiği ritimler yapılmadı bu alate şuan kullanılmış olan ritmlerin çoğusu G600 den convert edilen ritmlerdir umarım bundan sonra daha iyi şeyler yapılır bundan sonra yakında bende sizlere 8 ADET yeni ritim sunacağım

SAYGILARIMLA...

Moderatör tarafında düzenlendi:

bu alete v3 lazım gerçekten. yani sample. ritm olarak da darbuka bendir ve tefler değişirse ritm konusunda da sıkıntı kalmaz inanın bana. klavyeyi aldığımdan beri başından kalkmıyorum. değiştrebildiği kadar aletin soundunu değiştirmeye çalışıyorum.yavas yavas başarıya doğru gidiyo allaha şükür.bitirnce kimseden para almadan yayınlıcam burda hepsini. ama dediğim gibi değişmesi gereken şeyler var. express23 hocam klavyenin beynine mudehale ettiğini söylemişti.bakalım bi umut. YİNE UMUTLARA KALDIK:):) ahh roland ahhhh

DEĞERLİ KARDEŞİM BANA GÖRE YENİ BİR KİTE İHTİYAÇ OLDUĞUNU SANMIYORUM ÇÜNKÜ ÜZERİNDE BULUNAN TR KİTLER ÇOK İYİ ASLINDA ÖNEMLİ OLAN İŞLENMESİ TABİKİ SAMPLE YÜKLENENEMESİ BÜYÜK BİR EKSİKLİK AMA ARTIK SANIYIYORUM BUNUDA ROLAND YENİ ÇIKARACAĞI MODELİNDE GİDERECEKTİR.AMA BUNDAN SONRA HERHANGİ BİR GÜNCELLEME SÖZ KONUSU DEĞİL OLSADA BİLE BU BAHSETTİKLERİMİZ NE KADAR YAPILIR TARTIŞILIR ZATEN ALETTE ÇOK FARKLI BİR SAUND VAR BU TARTIŞILMAZ KİMİLERİ BUNU G600 LE KIYASLARKEN BEN ÇOK ŞAŞIRIYORUM AYRICA (express23) NEDİMLE BİZ BU KONUYU YAKLAŞIK 1 SAAT KONUŞTUK ONUN OLAYA YAKLAŞMA MANTIĞI ÇOK OLUMLU GELDİ BANA AMA BUNU İÇİNDE TABİKİ DESTEK LAZIM İŞTE BEN DERİM YA HEP HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMALI DİYE DERDİM BU ANLATTIĞI PROJEYİ BENİMLE PAYLAŞMIŞTI BANADA MANTIKLI GELDİ HATTA BENDE ONA BU KONUDA YARDIMCI OLMAK ADINA YURT DIŞINDA ÇOK YAKIN TANIDIĞIM İNSANLARDAN İSTEDİĞİM PROGRAMLAR OLDU AMA BİR TÜRLÜ PROGRAMI BULAMADIK ŞUAN BİLMİYORUM NE ŞEKİLDE İLERLEDİĞİNİ BU PROJENİN AMA ONUN ANLATTIĞI MANTIK ZATEN ŞAUN FARKLI MODELLERDE ZATEN YAPILIYOR ÖRNEKLERİ ÇOK BUNUNDA OLMAMASI GİBİ BİR DURUM SÖZ KONUSU DEĞİLDİR.HERNEYSE UMARIM BUNDAN SONRA İYİ ŞEYLER YAPILIR GW 8 ADINA

yapılmalı......

sevgili arkadaşlar TEKRAR SÖYLÜYORUM bu alet kesinlikle türkleriçin üretilmemiş bu alet tüm dünyada çaylaklar için üretilmiş zaten oylede bir al benisi yok amaaaa ..v 3 çıkarsa vede bu tr sampler olursa ona sözüm yok alet 128polyfoni psr a 1000 tr 32 plyfoni onun kadarki yani düşünün oyuncak olarak üretilen bir a 1000 kadar bile malzemesi yok .

siz olaya zurna,elektro bağlama gözüyle bakarsanız bu org sizi tatmin etmez, adı üzerinde ROLAND, yani BATI tarzı müzik yapılır.1500 liralık orgun en iyisi budur. pa80 ile or700 ile pa800 ketron sx3000 ile kıyaslanamaz, hele roland g-600 bu orgdan daha iyidir demek bu işten anlamamak demektir. kısacası bu işler zevk meselesi, rolandcı da var korgcu da yamahacı da, her markanın kendine has artıları ve eksiler var.

siz olaya zurna,elektro bağlama gözüyle bakarsanız bu org sizi tatmin etmez, adı üzerinde ROLAND, yani BATI tarzı müzik yapılır.1500 liralık orgun en iyisi budur. pa80 ile or700 ile pa800 ketron sx3000 ile kıyaslanamaz, hele roland g-600 bu orgdan daha iyidir demek bu işten anlamamak demektir. kısacası bu işler zevk meselesi, rolandcı da var korgcu da yamahacı da, her markanın kendine has artıları ve eksiler var.

kadirbeye sonuna kadar hak veriyorum, xrifki arkadasım kaç tane alet var türkler için üretilmiş söylermisin??? org çalmak sadece zurna, elektro bağlama sesiyle çalmak değildir, adamlar bütün dünya çapında org yapıyor beğenmezsen almazsın, kimse sana zorla satmıyor.. ben pa80 lede düğün çaldım pa 55 lede, som 1 yıldır g-600 le çalıyorum daha kimse bana gelip sen niye bununla çalıyorsun niye sampler sesi olan orgla çalmıyorsun demedi, yada biri telefonda anlaşmadan önce senin orgun ne marka birader bak eskiyse su kadar para veririm bu iş için demedi. ben g-600 le mutluyum bi kaç gün önce gw-8 aldım onunlada mutlu olacam insallah.. herkes mutlu olacağı orgu alsın başkasının orgunada, diğer org markalarınada çamur atmasnı!!!

sevgili arkadaşlar TEKRAR SÖYLÜYORUM bu alet kesinlikle türkleriçin üretilmemiş bu alet tüm dünyada çaylaklar için üretilmiş zaten oylede bir al benisi yok amaaaa ..v 3 çıkarsa vede bu tr sampler olursa ona sözüm yok alet 128polyfoni psr a 1000 tr 32 plyfoni onun kadarki yani düşünün oyuncak olarak üretilen bir a 1000 kadar bile malzemesi yok .

DEĞERLİ ÜSTADIM SÖYLERMİSİN BANA HANGİ ALET TÜRKLER İÇİN ÜRETİLMİŞKİ BU ALET ÜRETİLSİN HELE KALDIKI DÜNYAYA HAKİM OLAN ROLAND BUNU YAPSIN AYRICA KULLANMIŞ OLDUĞUN ÇAYLAKLAR KELİMESİNDEN DOLAYIDA ÜZÜLEREK SÖYLEMEK İSİTİYORUM BİRAZ SAYGIYA DAVET EDİLMENİZ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.AYRICA AL BENİSİ OLMASINA GEREK YOK BİZLER BİR CİHAZ ALIRKEN BUNU NE DERECE İŞ YAPMA KAPASTESİNE BAKARAK ALIYORUZ SANIYORUM SİZ ÖYLE YAPMIYORSUNUZ YAZILARINIZDAN ONU ANLIYORUM V3 ÇIKARSA DEMİŞSİNİZ SİZCE NE DEĞİŞİR BU ALETETE ÇIKARSA BENCE BUNDAN SONRA ÇIKMAZ AYRICA SAMPLE SESLE OLURSA DEMİŞSİNİZ BENCE SADECE İÇERESİNDE BİZ TÜRKLERİN TÜRK MÜZİĞİNDE KULLANIĞIMIZ SADECE 3 veya 4 TANE SES EKSİK BUNU DIŞINDA FİYATINA GÖRE BENCE İYİ KILAVYE İÇERESİNDE BULUNAN SAMPLE SESLER ZATEN İYİ BİR KULLANICI İÇİN YETERLİ DEĞİLMİ? AYRICA ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUMKİ SİZ BU CİHAZI BANA GÖRE YERDEN YERE VURMUŞSUNUZ EĞER BİR YAMAHA A1000 LE KIYASLADIYSANIZ (KİMSE BU SÖZLERİMİ YANLIŞ ANLAMASIN YAMAHA KULLANAN ARKADAŞLARA ve YAMAHA HİÇ BİR SÖZÜM YOKTUR.ZAMANLA BENİMDE KULLANDIĞIM BİR MARKADIR SADECE ANLATMAK İSTEDĞİMİ BENCE HİÇ BİR MODELİ BAŞKA BİR MODELLE KIYASLAMAMALIYIZ EĞER HEPSİ AYNI OLSAYDI OZAMAN NE ROLAND roland OLURDU NE KORG korg OLURDU nede YAMAHA yamaha OLURDU OZAMAN NE ANLAMI KALIRDI LÜTFEN BİRŞEYLER YAZARKEN BENCE YAZDIKLARIMIZI GÖZDEN GECİRİP ONDAN SONRA YAYINLAYALIM..

SAYGILARIMLA....

SİNAN ve edirneli , işi bilmeyenler sadece elektro bağlama,zurna ile orgu ölçüyorlar, roland gw-8 çaylaklar içindir diyen adam org işini bilmiyor demektir, bazıları da g-600 bundan daha iyi beee diyen adam da bu işten anlamıyorlardır. valla ben gw-8'den memnunum 14 yıldır da org çalıyorum, işin kısası ağzı olan konuşuyor boş boş konuşan da çok piyasada...

Ya aslında kadir müzik bana göre bir bağlamadan yada bir zurna meyden ibaret olmaması lazım tamam bunlar bizim kültürümüze yer etmiş enstürmanlar ama adamlar bizim kültürümüze önem vermiyorlar bizlerde elimizde olanla idare ediyoruz yapacak başka birşey yok benim üzüldüğüm sadece şu neyse hakkını vermek lazım bu cihazın fiyatında kaçtane daha cihaz var bu performansta yani bu tabiki kullanıcaya bağlı yani ödenen para belli daha fazlasını istemek bence biraz anormal bir durum olur değilmi

zurna,bağlama,mey,ney,cümbüş,ud,kanun gibi naçizane enstrumanlar bizim kültürümüzde vardır, korg olsun yamaha olsun bunlara yapılan setlerle zurna mey atılıyor.türkiyede 73 milyon insan var, ama yapılan oryantel orglar arap,iran,türk,balkan,yunan müziğini içine katarak yapılıyor ki bazıları da tutmuyor.evet roland türk müziğinde sınıfta kalmıştır sample atılmaması org için bence iyi bir durum değil ama sample olmuyor diye zurnası iyi değil diye mey yok diye de bir org acemi-çaylak işi anlamına gelmiyor.ya böyle boş boş açıklamalar sinirimi bozuyor.diyorum ya işi bilmeyenler çok.zurnayla meyle orgu ölçen, piyanoyu pitch bender ile çalanlar bırakın da yorum yapmasınlar,yoksa komik oluyor.valla kimse üzerine alınmasın işin özü budur!