Roland GW-8 cilerin dikkatine...

Cevap: Roland GW-8 cilerin dikkatine...

kesinlikle katılıyorum zuhalin ritin konusunu mutlaka halletmesi lazım aksi halde gw8 den vaz geçeceğim ritimler son50 yılın ritimleri gibi PA80&PA800 ritimlerine ne zaman erişecek 2 ay önce zuhali aradım 1 hafta içinde siteden yeni ritimler yayınlayacağız dediler ama hala yok tekrar aradım elimize geçmedi biraz gecikecek dediler bekliyom aksi halde gw8 hakkında olumsuz görüşlerimi heryerde paylaşmak zorunda kalacağım ayrıca misket pop omexr ritimi bozuk usül aksatıyo iyi dinleyin duyacaksınız yinede ömer beye teşekkürler.ama zuhale yeni ve adam gibi ritimleri yayınlayıncaya kadar teşekkür yok kusura bakmasın kimse

roland gw8 için şu ata sözü şap diye otursun mu istiyorlar 'ucuz etin yahnisi olmaz' eminim şu an gw8 in satışlarıda düşmüştür user de mutlaka iyi bir rumba gerekiyor ayrıca mevcut ritimler çok sıradan özensiz hiç etkileyici değil oyuncak klavyelerin ritimleri gibi kusura bakmayın ben emeğe saygılıyım ama paramıda çaydan süpürmüyom çoluk çocuğun rızkından kestimde aldım lütfen sizde benim emeğime saygılı olun benimkide alın teri ve emek

Bu aletin nesini beğenmiyorsunuz anlamıyorum !!! Roland GW 8 bence çok güzel bir klavye...

Roland GW-8 ile KORG PA800, TYROS-2-3 gibi orgları kıyaslarsak , fiyat olarak yarı yarıya hatta daha da fazla fark var. Evet şu konuda haklıyım, distrübütor zuhal müzik ritim konusunda daha iyi şeyler yapmalıdır,ama roland gw-8 ritimleri oyuncak org ritimleri gibi değildir.

Bu aletin nesini beğenmiyorsunuz anlamıyorum !!! Roland GW 8 bence çok güzel bir klavye...

aynen katılıyorum bende yeni aldım çok memnunum bu fiyata daha iyisi varsa gidelim ondan alalım.

ben adapazar lı rolandcı halit hoca,hala g.1000 kullanıyorum bi de üstelik G 70 aldım ve rolandcı olmakta ısrar ediyorum.gw8 iii klavyedir....ritmler set ler üretmek lazımdır. mücadele etmek gerekir bence ......g.1000 ve g70 le hala ritmler nevaleler yapıcam diye bu yaşta çalışıyorum.....en güzeli sizler yolunuzdan vazgeçmeyin.GW-8 in performanssı şu anda çok yeterli üstelik işbitiren bi klavye.............zuhal müziğe gelince bu distiribitörlük bıunlara yakışmıyor tabi bu benim fikrim.......yok satıyor herkes alıyor bu alet patkıyacak bunlara da inanmayın.....klavyenin yok sattığı falan da masal.alan memnun önemli olan o ............şu var ,şu andaki performansı ile ben almam ama bana göre zuhal müzik tarafından öksüz kaldı bu klavye...herşeye rağmen dediğim gibi işleri ii yapıyor olabilir....hepinize hayırlı işler

Moderatör tarafında düzenlendi:

valla hocam bende aldım çok iş bitirir bence de öyleydi böyleydi demekle olmuyor aleti alıp bıraz kurcalamak lazım bence hep hazır beklememek lazım

aynen katılıyorum, artık kendi ritimlerimi kafama göre yazıyorum, zaten bitince burada paylaşacağım. ilk işim 8-16 beat ritimler , gerisi gelir... halit-hoca'ya da katılıyorum

arkadaşlar bu alette ritim yapacak yeni kidler yok hala eski g 600 em 2000 va 7 gibi aletlerin durums kidlerini okuyor öyle sağlam vede sert kroslar bile yok bilmiyorum belki ileride v3 çıkarsa birkaçtane türk sample ses mesela ney kaval bağlama zurna fülüt veya 3.5 gerçek türk durums kid o zaman mükemmel olur ama nerde...... roland bu. bunu yapana kadar bile 20 yıl geçti yenisini yapanakadar bizler ölürüz

Moderatör tarafında düzenlendi:

aletin içinde yok diye bi şey yok tr kıtler ve sesler var sadece şimdi yeni kıtlerle rıtım yazmak lazım hepsi bu içinde gayet kalıtelı kıtler var aleti yakından incele gör derim kulaktan dolmayla olmaz xrifki arkadaşım