Roland GW-8 cilerin dikkatine...

Cevap: Roland GW-8 cilerin dikkatine...

evet sana katılıyorum çoşkun kardeşim bu roland ın çok çalışması lazım...ama hiç sanmıyorum......kendi başımıza mücadele verices ve yavaş yavaş teknoloji değiştirces roland da bizim gibileri bi daaaa bulamayacak

şu g-70 e gw8 teknolojisi de eklenmiş olsa çok süper olurdu herhalde.gemi gibi makine mübarek.hurda fiatına satsan 1 ay evi geçindirirsin he he...

GW8'E KİŞİYE ÖZEL SAMPLE YÜKLEME
Arkadaşlar benim kişisel olarak GW8 üzerinde çalışmam vardır.Rolandın bazı sistem kodlarını deşifre etmeye çalışıyorum.Ve yaptığım çalışma başarı ile sürüyor.Bu çalışmada hazırlayacağım sistem update dosyası kişiye özel update dosyası olacaktır.Ve iş için bayağı emek sarfettiğimden ücretli ve telifli olacaktır.Kişi yayınlayacağım sample seslerden veya diğer orglardaki hangi sample sesleri istiyorsa dosyasını bana göndermesi yeterli olacaktır.Sistem dosyası hazırlacak ve gönderilecektir.

GW8'E KİŞİYE ÖZEL SAMPLE YÜKLEME
Arkadaşlar benim kişisel olarak GW8 üzerinde çalışmam vardır.Rolandın bazı sistem kodlarını deşifre etmeye çalışıyorum.Ve yaptığım çalışma başarı ile sürüyor.Bu çalışmada hazırlayacağım sistem update dosyası kişiye özel update dosyası olacaktır.Ve iş için bayağı emek sarfettiğimden ücretli ve telifli olacaktır.Kişi yayınlayacağım sample seslerden veya diğer orglardaki hangi sample sesleri istiyorsa dosyasını bana göndermesi yeterli olacaktır.Sistem dosyası hazırlacak ve gönderilecektir.

iyi olur bu sistem, ama rolandın içindeki sistemi bozma riski var mı? inşallah senin bu sample işin olur, valla rolanddan bile teklif alırsın ;)

iyi olur bu sistem, ama rolandın içindeki sistemi bozma riski var mı? inşallah senin bu sample işin olur, valla rolanddan bile teklif alırsın ;)

Mevcut üzerindeki sistem değişiyor.Bu değişim seslerden ibaret olacaktır.Diğer herşey aynı.Şöyle ki örneğin; sadece iki adet sample ses isterseniz kullanmadığımız seslerden ikisini silip onların yerine kendi sample mizi yerleştiriyoruz.Veya Türk versiyon adı altında en çok beğenilen sampleri birada toplayıp da yapmayı da düşünüyorum.Rolandın kendi seslerine dönmek istediğinizde fabrika ayarlarına geri dön kullanılabilir olacaktır.

güzel bir çalışma olur...

Güzel bir çalışma tabiiki ritimler konusunda birşey diyemem ama kendi hafızasına türk ritimleri yerleştirilecektir.Yalnız nevale konusunda birçok orga fark atacaktır..

USB aracılığıyla sistem atılıyor orga, valla mükemmel olur. world bankasında çok gereksiz sesler var. hatta ritimler de değişse iyi olur, gw-8'in kendi ritim banklarındaki 8beat,16beat ritimler çok çok çok kötü.hayatımda duyduğum en kötü ritimler, işte onları da yeni 8beat ve 16beat ritimleriyle yer değiştirme imkanı var mı? öyle bir şey olursa mükemmel olur..

Tüm hafızaya müdahale etme imkanıım var şu an.Bu müdahele donanımsal olmayıp yazılımsaldır.Şu an pek umut vermek istemiyorum ama %100 başarı bekliyorum.

valla bekliyoruz o zaman, hayırlı çalışmalar