roland g 600 çiftetelli

Cevap: roland g 600 çiftetelli

son bi örnek daha :) kendi çaldığım kayıtlardan dinleteyim sana aradaki drum kitlerin farklı olduğunu kabullen... bi g600 ün darbukalarını, baterilerini dinle, bi de i30un baterisini darbukasını dinle... aradaki farkı anlayamazsan ben hiç bişey demiyorum başka..o zaman sen başka meslek seç. bu meslek sana göre değil.

roland g600 roman - piyanist kadir ( 3yıl önceki çekildiğim video )

korg i30 taylan roman - piyanist kadir ( yaklaşık 1 sene önce çekildiğim video )

haa bu arada ben ekledim ama bnm msn eklememiş olabilir.sen de ekle ki işi garantiye alayım :) böyle bi iddia bulmuşum kaçırmak istemem yani. piyanistkadir35@hotmail.com

zamanında g1000 -g600 va7 serilerine farklı kitlerle ritim yazıldı. Diğer bir deyişle bu orglar iki farklı kitle ritim yazabiliyor. Örneğin halit hoca g1000 de aynı ritme 7 farklı cross ekliyor...Sitedede yayınlandı...

Konuya farklı bir pencere açmak istedim.

zamanında g1000 -g600 va7 serilerine farklı kitlerle ritim yazıldı. Diğer bir deyişle bu orglar iki farklı kitle ritim yazabiliyor. Örneğin halit hoca g1000 de aynı ritme 7 farklı cross ekliyor...Sitedede yayınlandı...

Konuya farklı bir pencere açmak istedim.

evet mustafa abi haklısın o işlemi ben de yapıyorum ama demek istediğim g600 standart kit ile i30 standart kit aynı değildir, g600 arap kit ile i30 arap kit aynı değildir..ikisinin orgun kitleri arasında dağlar kadar fark var...ben şahsen g600 ü beğeniyorum.ama bu koyulan demo i30 demosu...girdik iddiaya :)

evet piyanist kadir piyanist 477 kardeşim,,haklı sen çıktın,,yoğun araştırmalarım sonucu bir taraftan i 30 bir taraftan g 600 demoları dinledim,,yanılmışım,
artı bendeki video da sana bi ara gönderirim movie mokırla yapılmış bir video,,

TÜM SİTE ARKADAŞLARIMDAN VE YANLIŞ İDDİA ETMEM DEN DOLAYI HERKESTEN ÖZÜRDİLEMESİNİ DE BİLİRİM..ÖZÜRDİLİYORUM,,

hepimiz insanız yanılabiliriz,bende yanıldım,,videonun üzerinde roland g 600 ve videodada g 600 görünce yanıldım maalesef bu yüzdende iddia ettim tekrardan herkesten özürdilerim,,
bu arada kardeşim senide tebrik ederim,

bu arada iddiaya tamda girmemiştik,,:D:D zor yırttık

evet piyanist kadir piyanist 477 kardeşim,,haklı sen çıktın,,yoğun araştırmalarım sonucu bir taraftan i 30 bir taraftan g 600 demoları dinledim,,yanılmışım,
artı bendeki video da sana bi ara gönderirim movie mokırla yapılmış bir video,,

TÜM SİTE ARKADAŞLARIMDAN VE YANLIŞ İDDİA ETMEM DEN DOLAYI HERKESTEN ÖZÜRDİLEMESİNİ DE BİLİRİM..ÖZÜRDİLİYORUM,,

hepimiz insanız yanılabiliriz,bende yanıldım,,videonun üzerinde roland g 600 ve videodada g 600 görünce yanıldım maalesef bu yüzdende iddia ettim tekrardan herkesten özürdilerim,,
bu arada kardeşim senide tebrik ederim,

bu arada iddiaya tamda girmemiştik,,:D:D zor yırttık

profilinde yazılana göre yaşça benden büyüksün...abi diye hitap etmek istiyorum.abi iddia işin bahanesiydi...önemli olan yanlış bilineni doğruya ulaştırmak..sitenin kuruluş amacı da bi açıdan budur zaten.insanın başına gelebilecek şeylerdir bunlar.hatanı anladın yanlışı anlayıp düzeltme yaptın, asıl ben bu davranışın için sana teşekkürü borç bilirim.neyse hazır msne eklemişken tanışırız artık, abi kardeş olduk sonuçta :) teşekkürler...

yalnız dikkatimi çekti konu başlığı g600 olduğu için tüm rolandcılar "işte g600 farkı" falan yazmışlar :) hele biri de demiş "işte g600 bu yaa.1 km uzaktan duysam tanırım" demiş..asıl komedi burda işte :D gerçeği öğrenince tepkileri ne olacak merak ediyom :D "zaten beğenmemiştik" falan derler kesin :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

hatasız kul olmaz,ben bazı insanlar gibi hata yapıpta hata yaptığını anladığı halde gurur yapıp,bozulacağımda,küçük deşeceğimde falanda filanda yok bilmem ne deyip inadını devam ettiren bir kimse değilim,hatamız varsa özürdilemesinide bilirim,,,hata hepimiz yapabiliriz,,benim buradaki hatam ciddi bi inceleme yapmadan iddia etmem,

güzel olmus tebrıkler