roland g 600 çiftetelli

Cevap: roland g 600 çiftetelli

sayın arkadaslar bende bır g 600 kullanıcısı olarak rıtmın g 600 e aıt olmadıgını dusunuyorum bencede rıtm ve ses korg i30 a cok yakın ama ıddaa etmıyorum dusuncemı soyluyorum bır g 600 rıtmı kulaga bu kadar cılız gelmez kı kulagı doyurur:)

arkadaşlar korg i30-is40-yani bu serinin ritimi

korg i3 dur..... roland diye iddaya girecek varmıı benle girebilir iddaya ..? :)

iyi dinlemeler

Moderatör tarafında düzenlendi:

tamam varım hocam benle iddiaya girecek olan arkadaşlar buyurun hodri meydan,,yalnız şu korg i 30 diyenleri anlamıyorum,,hepinizide yalanlayacak delilim var,,yorumlarınıza düşüncelerinize saygılıyım ama inat edipte emin konuşan korg i30 diyenler varmısınız benle iddiaya,bu kadar emin konuşuyorum bende g 600 bu,,özellikle video koyacam aynı sesle aynı rtmi aynı çiftetelliyi çalacam,,rahat olun,,g600 ile çalarken belli olsun diyede video koyacam,,ben aylık maasımı koyuyorum maaşımda baya var 2 470 lira,,buyurun hodri meydan

ben iddiaya varım.aynı ritim aynı ses olacak...ritim kitleri de aynı olacak ama.g600de zaten bi tane arap kit var...tamam demoda çalınan enstruman g600 den olabilir.ona bişey diyemem.belki çift klavye yapmışlardır...ama ritim kesinlikle %100 iddiaya varım korg i30-is50-is40-is35 serisi...her türlü iddiaya varım.iki aleti de kullanmasam, iki alette de ritim çalışmaları yapmasam tamam dicem...ama her türlü iddiaya varım...ritim korga ait...darbukalarından,zillerinden,vuruşlarından da mı anlaşılmıyo be kardeşim :) tamam ben de g600 hastasıyım ama bu ritim korga ait kim ne derse desin...roland diyenler işi bilmiyor...

[
iyi dinlemeler

tamam piyanist kadir ekle beni,,piyanist.83@hotmail.com,,bütün site şahit olsunmu,,iddiayı kabul ediyomusun,,sana videosunu izletecem,,çünkü videosu var bunun,,iddiayı kabul edersen benim maaşımın karşılığını 2 470 lirayı verecekmisin,,kabulmü,,kabul edersen ekle beni,,bekliyorum

kabul.ayrıca o ritim g600 ritmi ise ben müziği de bırakcam.tüm site sakinleri şahittir...videonun fake olmadığını da kanıtlıcaksın...ayrıca msne de ekledim...

korg i30 - çiftetelli

bu bi örnek...drum kitler aynı...ritim de aynı diyebilirim...g600 drum kitiyle i30 drum kiti arasında dağlar kadar fark var.her türlü iddiaya girerim.senin izlediğin video fake videodur.yani video farklı müzik farklı...ordan yanılıyosundur...hatta bu videodaki ritim atağı ile senin yüklediğin demonun atağı aynı...dinle ve gerçekleri gör :)

kullanmadığım, içeriğini bilmediğim alet hakkında yorum yapsaydım haksız ben olurdum...ama g600 de kullandım, i30 da kullandım...istersen servetini, istersen maaşını ortaya koy.sonuçta internet ortamı kimin lafına güvencez :) .koyduğun demo i30 demosudur..sen bilmediğin alet hakkında iddiaya giriyosun..sonucu sana patlar...ben her türlü kabulüm...tüm site şahittir..sözünün arkasındaysan varım iddiaya...

son bi örnek daha :) kendi çaldığım kayıtlardan dinleteyim sana aradaki drum kitlerin farklı olduğunu kabullen... bi g600 ün darbukalarını, baterilerini dinle, bi de i30un baterisini darbukasını dinle... aradaki farkı anlayamazsan ben hiç bişey demiyorum başka..o zaman sen başka meslek seç. bu meslek sana göre değil.

roland g600 roman - piyanist kadir ( 3yıl önceki çekildiğim video )

korg i30 taylan roman - piyanist kadir ( yaklaşık 1 sene önce çekildiğim video )

haa bu arada ben ekledim ama bnm msn eklememiş olabilir.sen de ekle ki işi garantiye alayım :) böyle bi iddia bulmuşum kaçırmak istemem yani. piyanistkadir35@hotmail.com