roland g 600 çiftetelli

Cevap: roland g 600 çiftetelli

Alet bencede G600 ;) Kimileri A300 TR deyip duruyor, g600 ile 300tr karşılaştırılır mı yahu...
sese bak be :) çalanda sağlam çalmış

Süper sax...Çalanıda tebrik ediyorum.

konu açılalı uzun zaman olmuş ama g600 ve i30 kullanmış biri olarak bu kesinlikle i30 ,,,
g600 değil çünkü g600 de böyle darbuka kiti yok !!
gerçi i30 un darbuka kiti de çok gelişmiş değil ama ritmler ve sesler i30 dan ...

paylaşım ,ç,n sağol

Moderatör tarafında düzenlendi:

bu resmen ben korgum die bağırıyo beee ne rolandı sız rolanddan dınlemedınız herhalde beş para etmes bu cıftetellı sız bıde cıftetellı rolanddan dıneyın hadı bakalım

aklın yolu birdir..daha doğrusu kulağın yolu :) ritim kesinlikle g600 değil...çok çok yüksek ihtimal korg ve çok yüksek ihtimal i30....

çiftetelli için birşey demeyeceğim..bana göre hoş olan başkasına göre olmayabilir..hoşluk kavramı özneldir...

Moderatör tarafında düzenlendi:

arkadaşlar bi rolandcı hatta g-600 cü olarak ritim banada g-600 gibi gelmedi, ses g-600, yeni bir bakış açısı getirmek istiyorum belki çift klavye var ritim korgtan ses rolanddan çalınmış ve öyle kayıt yapılmış olabilirmi sizce?

bu alet korg i 30 g 600 le alakası yok

g 600 kullanmadığın belli usta bu saksafonlar korgda bıraz zor kardeş:D

bu davul takımları korga ait, ve korg i30 un sesi. ama roland g-600 efsanesine lafım yok çünkü efsane bir orgdur, ama bu çiftetelli kesinlikle i30 ile çalınmıştır...

yaw arkadaşlar siz hiç g 600 rtmleri sesleri dinlemedinizmi,,nasıl yok g600 de bu rtm bu ses,,iddiaya giren varmı benle ben g 600 diyorum,iddia eden varsa hodri meydan size bendeki g600 den aynı rtmi aynı sesi dinletecem,,buyurun hodri meydan,,arkadaşta g600 demiş zaten,,neden iddia ediyosunuz,ben çok iddialıyım,,bütün site şahit olsun kendine güvenen varsa çıksın meydana,,burada bütün siteye aynı rtmi ve sesi dinletecem video koyacam,,ben aylık maaşımı koyuyorum ortaya iddi eden varsa buyursun,bu kadar emin konuşmayın