Pa600qt yi bir de ben inceledim bugün

Cevap: Pa600qt yi bir de ben inceledim bugün

ben öyle dememiştim ama ketron sx3000 güzel bir orgtu ama sıkıldım bir süre sonra 3 sene kullandım yapabileceğim her şeyi yaptım çok aığırdı taşımakta zorlanıyordum o yüzden yükte ve pahada hafif kaliteli bir org lazımdı...
Abicim hiç kendi kendine düşündünmü neden ketron 17kg oluyorda diğer orglar 10kg oluyor. adamlar taş gibi alet yapmışlarda ondan. niye ikidebir org değiştirirler anlamamki. abi hangi orgu alsan kullanacağın düğün ritimleri belli değilmi aynı sesi çıkarmıyormu. sanki stüdyoda albümmü yapacaksınız.paranıza yazık zar zor para kazanıyorsunuz onuda orga yediriyorsunuz. a2000 alınca daha çok paramı kazandınki

ümit abi katılıyorum sana sx3000 pa80 pa600 bu 3 org arasından sx3000 i seçerim ketron başka buzamana kadar boşuna uğraşmışım pa80 pa500tr pa55 lerle xd9 çözdükten sonra boş geldi gerısi

valla en akıllıcasını yapmışın abi gerçekten org çalmayı biliyorsan bu işten anlıyorsan ketrondan başkasını düşünmek yanlış. paranın karşılığını ancak bu orgda alabilirsin. tabi korgcular takım tutar gibi org tutuyor o ayrı

topikteki genel değerlendirmelere bakılırsa bu kadar beklemeye değimemiş bu alet ..:)

valla en akıllıcasını yapmışın abi gerçekten org çalmayı biliyorsan bu işten anlıyorsan ketrondan başkasını düşünmek yanlış. paranın karşılığını ancak bu orgda alabilirsin. tabi korgcular takım tutar gibi org tutuyor o ayrı

doğru söylüyorsun ...

Evet karşınızda bir ev kullanıcısı :)
Pa600'ü savunanların enstrümanı pa 600 :) arkadaşlar siteye vidyolarınızı koyunda daha çok fikir sahibi olalım pa600 hakkında, doldurun içini demo izlerken keyif alalım ki bu alet hakkını veriyor diyebilelim. Şimdiye kadarki demolardaki ses ve ritimleri ve de fazlası zaten benim kartsız pa60da da var!!!

bende sefil bir ev kullanıcısıyım, ( 20 yıldır gönülden severek hobi olarak org çalarım, org gördümmü tutulur kalırım - severim yani) çok usta düğüncü arkadaşların yorumları yanında bizim yorumumuz ne haddimize o yüzden yorum yapmıyorum.

Saygılarımla,

arkadaşlar tartışmaya hiç gerek yok sesi soundu sampleyi ritimi bir kenara koyalım.
bu kategorideki bütün markaların modellerini yan yana koyun orgdan anlamayan birini getirin .kısaca özeliklerinden bahsedin bu cihazların.zaten adam müzikten orgtan anlamadığı için seslerini soundlarını efekterini kıyaslayamacak.ama inanın bana pa600 ü sonuç olarak sececek çünkü neden cebindeki cep telefonu gibi pa600 de dokunmatik ekranlı..yani güncel teknolojiye en yakın alet bu diyecek adam.
bu saatten sonra ortalama maliyeti 50-100 dolar arasında olan dokunmatik ekranı aletlerinde bulundurmayan marka ve modeller benim için tartışmaya değmez

selam
ben sırasıyla yamaha roland korg ve ketron markalı klavyeler kullandım korg markasını aldığımda alet daha bir haftalık iken ekran sorunu oldu yetkili servise gitti geldi gitti geldi olmadı arkadaşlarda pa 800 var kaç kere düğünden aradılar abi gel alet kitledi açılmıyor diye uzun lafın kısası ben şu an pa 600 inceliyorum ve alınca aynı durumlara düşmekten korkuyorum korg çok arıza yapan bir aletmiş gibi geliyor. konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
saygılar.

bende 3 gün önce aldım pa600 ama ban 800 den çok basit ve kulanişli geldi önemli olan müzisyenin ne :)) vala koltuguma vurdum araca bininceye kadar çok hafif çünkü halen faturasini ve çantasini bekliyorum ve proğrama gitim 2saat önce aldğm aleti çok seri ve pratik olmasi münasebetiyle hiç zorlanmadan düğünde kulandım ve çokta meemnun kaldım tavsiye ederim pa 800 ler şuan piyasad 3600den hiç aşagi deyil bu aleti sfr aldım 2800 tl ye 2 ylda garantisi var 800 ü alsam ne garantisi var her zaman yeni alet yenidir eskide eskidir gün geçmiyorki teknlojide yeni adımlr atılsın işte buda yeni bir adım denemeye değer bence herkese tşkler

ya kimse kendi acyipliğine bakmazya yanar yanar ona yanarım:Dbak bak yamahacılar nası yazma gereği duyuyo:)bakalım paylaşımlar başlasında görücez kıçı kırıkmı çıkıkmı

Paylaşımlar mı...?...:) abe gözümün çiçeği...1 sesten 50 ses; bir ritimten 550 ritim yaratıp sulandırıp sulandırıp set diye sokuyosunuz milletin gözüne...:D Sample olayı bir aldatmacadır...:) esasen hiçbir marka klavye kullanıcıya açık değildir...hangi markanın voice editor'u var...?... yok dimi...stüdyo kalitesinde voice editleme şansınız yok...napcaksınız...eski setleri hamamda yıkayıp adını da değiştirip yeni set diye kendinizi avutacaksınız...efferin; devam edin:D

hiçbir marka voice'lere doğrudan ulaşım ve dizim hakkı vermedikten sonra elimiz mahkum en iyi seti sunan markaya yönelmek...bu da kişiye göre değişitir...A2000 tek başına oyuncak gibi ama EMO USB ile birden markalaşıyor...:) tercihi'M klavye ile ilgili değil; set ile ilgili ve kanımca en iyi set EMO...

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri