Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Ümit abi bence sx3000 i satmakla hata yaptınmı senin bi lafın vardı ketronu kullanan bilir ne korg ne yamaha tat vermiyo artık
bu sitede hayatında toplasan 10 tane düğüne gitmemiş ev kullanıcısı sokak tozunu yutmamıs köy düünü çalmamıs cok arkdasmız var ama herkezden cok daha fazla yorum yapıyolar aletin iyisi meydanda belli olur evde değil hayırlı işler bol kazanclar![]()
ne kadar acayip insanlar var sanki adamların kişiliğine veya müzisyenliğine lafımız oldu , alt tarafı kıçı kırık bir orga iki laf söyledik şurda iki org muhabbeti yapıyoruz geldiğimiz noktaya bak sirk müzisyenliğinden köy düğünü falan fila çok komik arada laf sokanlar evde çalanlar zart zurt belki evde çalanlar senin dğününden daha iyi çalıyordur evde çalmak küçümsenecek bir şeymi adamın hobisidir ayrıca ben evdede restorandada oteldede düğün salonundada her yerde çaldım çalıyorumda yani sonuç olarak ben bu pa600 ü beğenmedim o kadar alacak arkadaşlarada fikir olsun diye yazdım ben alacak olsam görmesem herkezin yorumlarını okurdum.