Pa600qt yi bir de ben inceledim bugün

Cevap: Pa600qt yi bir de ben inceledim bugün

sizin yorumunuzu söyle anladim ustam

pa600 ile köy dügünü olmaz

yoq abi sen yanlıs anlamıssın pa600 le köy düğünü yapılmaz demedim alet hakında bilip bilmeden yorum yapanların cogu ev kullanıcısı dedim :)

yıllarımı müziğe adamış bi insan olarak ve hepsi bi kanara yıllarca korg serileri kullanmış bi abiniz olarak korg serilerinden is40 i30 pa80 pa800 pa2x pa3x ve ardından a2000 e geçiş yaptım, kendime göre sebeplerim vardı ama pa3x ten sonra a2000 e geçme sebebim sorunsuzluk ve emo güvencesiydi.. ve aletin ilk başına geçtiğimde aletin saundu çok farklı bi tarzdı ve aradığım işte bu demiştim, düğün yapan arkadaşlar için biraz can sıkıcı olabilir a2000 tamamen benim gözümde albüm tarzı bi alet, düğün yaparmı? 2 sab bas 4 kuleyle ortalığı yıktım, ama nasıl? aleti tam 2 ay sürekli kurcaladım neyi var neyi yoksa deşifre ettim ve daha sonra emo usb alıp öğrendiklerimi emo usb de kullanıp kendi setimi inşaa ederek.. ayrıca belirtmem gereken emo usb deki ses ve ritimlerin efektsiz ve soft olduğunu sizlere söyleyeyim.. kendi zevkinize göre aleti şekillendirince dediklerimi anlayacaksınız..pa600 de güzel alet (fiyat/performans) ama cüneytin seti kesinlikle beni tatmin etmedi herşey çok kötü geldi sesler ritimler sanki para uğruna yapılmış bi setti..

16 dk olayını halletiklerinde ve aleti kullanan arkadaşları 1 sene uzaktan izleyip yaşadıkları sorunları gördükten sonra kararım değişebilir ama alet setlerin çoğunu bozuk çalıyor 16 dk olayı olmadığı için, yeni os lerle bu saçma sorunları halletmelerini temenni ediyorum

Ismini vermiyorum bende tünelde bi mağaza çalışanı olarak yazıyorum pa600 parasını hakediyo ama yaramaz biraz profosyenel olan anlar aleti inceledğinde alan arkadaşlara hayırlı olsun 3adet kaldı elimizde

Ümit abi bence sx3000 i satmakla hata yaptınmı senin bi lafın vardı ketronu kullanan bilir ne korg ne yamaha tat vermiyo artık

ben öyle dememiştim ama ketron sx3000 güzel bir orgtu ama sıkıldım bir süre sonra 3 sene kullandım yapabileceğim her şeyi yaptım çok aığırdı taşımakta zorlanıyordum o yüzden yükte ve pahada hafif kaliteli bir org lazımdı yeni olması gerekiyordu bk5 a2000 ve pa600 içinde a2000 i seçtim ve çok iyi bir karar verdim kendime göre çok memnunum a2000 beklediğimden çok çok çok ı iyi çıktı pa600 çıkmadan aldım pa600 ü bekleyemedim ama merak ediyordum pişmanmı olacaktım diye ama çok şükür yanılmamışım zaten bu korg un pa55 ile bir kazık yemiştim aynısı olacağını hissettim tam beklediğim gibi çıktı ama pa80 den her durumda üstün bir org sonuçta alanlara hayırlı olsun.

ümit abi katılıyorum sana sx3000 pa80 pa600 bu 3 org arasından sx3000 i seçerim ketron başka buzamana kadar boşuna uğraşmışım pa80 pa500tr pa55 lerle xd9 çözdükten sonra boş geldi gerısi

bu sitede hayatında toplasan 10 tane düğüne gitmemiş ev kullanıcısı sokak tozunu yutmamıs köy düünü çalmamıs cok arkdasmız var ama herkezden cok daha fazla yorum yapıyolar aletin iyisi meydanda belli olur evde değil hayırlı işler bol kazanclar:)

Aynen noktasına kadar hemde,neyse konuşulacak çok şey var da kırmayalım kimsenin kalbini,üzerine alınan arkadaşlarımız olmasın,bi abim var prof hem notist hemde bi çok enstrumanı su gibi çalabilen daha ben müzisyenlik hayatıma ilk adımımı atmışken şu 2 şeyi bana söylemişti 1-Dünyanın en zor müzisyenliği bir sirk müzisyenliği ikinciside düğün müzisyenliği demişti sonrada bana Müzik lanet bi olaydır demişti bende şaşırmıştım ama şimdi ne demek istediğini yaş ilerledikçe anlıyorum,saygılar.

ne kadar acayip insanlar var sanki adamların kişiliğine veya müzisyenliğine lafımız oldu , alt tarafı kıçı kırık bir orga iki laf söyledik şurda iki org muhabbeti yapıyoruz geldiğimiz noktaya bak sirk müzisyenliğinden köy düğünü falan fila çok komik arada laf sokanlar evde çalanlar zart zurt belki evde çalanlar senin dğününden daha iyi çalıyordur evde çalmak küçümsenecek bir şeymi adamın hobisidir ayrıca ben evdede restorandada oteldede düğün salonundada her yerde çaldım çalıyorumda yani sonuç olarak ben bu pa600 ü beğenmedim o kadar alacak arkadaşlarada fikir olsun diye yazdım ben alacak olsam görmesem herkezin yorumlarını okurdum.

ne kadar acayip insanlar var sanki adamların kişiliğine veya müzisyenliğine lafımız oldu , alt tarafı kıçı kırık bir orga iki laf söyledik şurda iki org muhabbeti yapıyoruz geldiğimiz noktaya bak sirk müzisyenliğinden köy düğünü falan fila çok komik arada laf sokanlar evde çalanlar zart zurt belki evde çalanlar senin dğününden daha iyi çalıyordur evde çalmak küçümsenecek bir şeymi adamın hobisidir ayrıca ben evdede restorandada oteldede düğün salonundada her yerde çaldım çalıyorumda yani sonuç olarak ben bu pa600 ü beğenmedim o kadar alacak arkadaşlarada fikir olsun diye yazdım ben alacak olsam görmesem herkezin yorumlarını okurdum.

ya kimse kendi acyipliğine bakmazya yanar yanar ona yanarım:Dbak bak yamahacılar nası yazma gereği duyuyo:)bakalım paylaşımlar başlasında görücez kıçı kırıkmı çıkıkmı

PİYANİST ŞANTÖR hoca benim yazdıklarımı iyi okursan bu kadar alınacak yazılar yazmazdın,hem bana ne nerede çalarsan çal,ben düğün müzisyenliğinin zor olduğunu belirtmek için yazdım,sanırım acayip olan senin anlayışın,benim ağzımdan org kelimesi çıkmadı isterse oyuncak org olsun,bişeye yorum yazarken iyi okuyup anladıktan sonra yazalım,orgu alacak arkadaşlara fikirlerimi beyan ettim demişsin tabi herkezin fikri önemli ama biraz daha nazik söylersen ne senin nede bi başkasının morali bozulur,ayrıca bunu polimik meselesi haline getirmeyelim,herkezin müzisyenliğide nerde çalıp çalmadığıda kendine,saygılar...

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri