Pa600qt yi bir de ben inceledim bugün

Cevap: Pa600qt yi bir de ben inceledim bugün

ben aldım korg qt 600 arkadaşlar bana kalırsa fena bir orga benzemiyor or ta halli ve iş görür diyorum ama profosyonel arkadaşlar belki biraz hafif bulabilir diyeceğim yok ama benim gibi amatör arkadaşlara yeterli derim... saygılarımla ...

pa 800 800 se pa 600 de 600 dür.zaten uzerınde yazıyor.a1000 1000 se 2000 de 2000 dir.Ayrıca iyi çalmak için insanları eglendırmek huzunlendırmek ıcın orgun ozellıklerıyle bu kadar da ugrasmak cok anlamsız.karsınızadakı kişi sadece hosluga bakar bu kadarda cimcik cimcik cimciklemezşu an pıyasada satılan 2.eli 1000 tl uzerı her orgla aynı seyı yaparsınız zaten.bu kadarda kalp kırmaya gerek yok.

bu sitede hayatında toplasan 10 tane düğüne gitmemiş ev kullanıcısı sokak tozunu yutmamıs köy düünü çalmamıs cok arkdasmız var ama herkezden cok daha fazla yorum yapıyolar aletin iyisi meydanda belli olur evde değil hayırlı işler bol kazanclar:)

sabahtan beri gülüyorum yoruma yorum on numara arkadaşlar aleti alet yapanlar kullanıcılardır tüm aletleri fabrika ayarlarına getirip bomboş odaya koyun bakalım hangisini alıpta programa çıkacaksınız.

Ben anlamıyorum. Yamahacılar Yamaha kullandıkları için korgu kötüler Korg kullanıcıları Korg Kullandıkları için Yamahayı kötüler Sonuç ? Ben 4 gün oldu Pa 600 QT alalı ve hiç te ne tenekeye benzettim cıkan sesi nede bir arızasını gördüm. Bu plastik oluşu. veyahut tuşlarının kötü olması neyi değiştirio ORG'un Demir olması dahamı iyi çaldırıyor dahamı iyi düğüncü yapıyor ? :D Düğünde Sazın orgtan daha gerçekçi çıkması kimin umurunda.? Sen düzgün çal butun oyun havalarını zurna ile düzgün cal zaten herkez memnun kalır :)Ne farkediyor %100 Saza benzemesinin sesin düğünlerde ? Sanki düğün sahibi orgun soundunu kontrol edip piyanisti tutuyor :D Saygılar.

bn yamahadan geçiş yptm yamaha soundunu arıyorum ama ritim ve özellikle seslerini zerre kadar aramıyorum =)

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri