pa600'e misilleme a2000 2300 tl yapmışlar!!!

• Konbuyu başlatan pymmemo
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 108
  • Görünümler : 18K
Cevap: pa600'e misilleme a2000 2300 tl yapmışlar!!!

neden panige girdinizi hala anlamis deglim arkadaslar?

bizim burda a 2000 hala 1585 euro asaga yok yok yok öyle bisey olmus olsa heryerde düserdi

bekleyin biraz hemen panik olmasin ve arkadaslar fiyat düssede

MEMNUNSANIZ NEDEN HEMEN SATMAYI DÜSÜNYORSUNUZ?

ya iste keske hep boyle yapici dusunebilsek :)
Tabiki cok arkadasimiz alacak yasanan sIkIntilari daha az yasayarak, sonucta nevalesi cogalacak cihazin her turlu herkese faydasi olur arkadaslar ;)

A2000 de ritim sıkıntısı falan olduğunu sanmıyorum. Alanlar zamanla aynı sesi duymaktan sıkılıyordur. Dolayısıyla yeni yazılımla;
64 Mb kullanıcıya açılırsa, en az 10 adet olmak üzere dışarıdan alınan samplelerle kullanılmak üzere editli user kit oluşturulabilirse,

Sorunun kalmayacağını düşünüyorum. Ayrıca exr plus v2 ve emo usb satışa devam ederek alternatifler çoğalmalıdır.

kesinlikle acilmasinin faydasi olur ancak V2+emo olan bi cihaza ben kendi adima merak ediyorum kim nereden daha kalite sample bulacak ve yukleyecek?
Sorun kimsenin elindeki hazinenin degerini bilmemesi malesef 3 wave lik sesi yukleme sevdasindan 3 oktavlik sample in degeri bilinmiyor memlekette...
Herkes boyna konusuyor zaten konusmaktan cihazlari tanimaya vakit kalmiyor :)

Abi sanirim Acildigi takdirde kilit mevzusu yalan oluyor emin olmasamda Tahminim bu yonde kesin bilgisi olan varsa sevinirim...

Abi sanirim Acildigi takdirde kilit mevzusu yalan oluyor emin olmasamda Tahminim bu yonde kesin bilgisi olan varsa sevinirim...

İnsan uğraşırken zevk alıyor. Emo gibi yapar yapamaz. Davul kiti dizmet, ses yükleme, edit falan... Dünyanın en iyi sesinden de sıkılınır.

yapilacak birsey yok abi isine gelen alir isine gelmeyense sen gibi Pa3x ben gibi tyros alicak artik :)
Tyros sahibi biri olarak ben emo soundunu cok begeniyorum ve daha o kaliteye yakin seste duymadim malesef ...
Set ve ses yuklemesi guzel oluyor dogru ama sonucta bir emo calismasi dinleyip karsilastirdiginda sonuc cogu zaman husran :D

Bence yalnış politika bukadar düşmemesi lazımdı yamaha çok fazla kullanıcısını kaybedicek böyle bi promosyon olmaz bukadar insan 3000tl verdi bu cihaza 2000tl ye satamayacak yamaha or700 ün 0 ı 1200 euro nasıl olucak 1500e vericek or700 v2plusu da

bence cok hata yapiyorsunuz göründe bakin a2000 kesinlile 900 euroya düsmeyecek

yamahanın kendileri bilir, isterse 100 euro ya versinler benim gözüm pa600 de.

ertan hocam ,birkaç demo ile siteyi şenlendirebilirmisiniz aceba,şimdiden ellerinize sağlık diyelim

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri