pa600'e misilleme a2000 2300 tl yapmışlar!!!

• Konbuyu başlatan pymmemo
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 108
  • Görünümler : 18K
Cevap: pa600'e misilleme a2000 2300 tl yapmışlar!!!

konu başlığında hafiften bir gazlama ve kışkırtma var gibi .misilleme yerine rekabet daha iyi gibi.çünkü rekabet sonucunda kazanan tüketiciler olur.

elbette yakın zaman önce şu andaki fiyattan daha yüksek fiyata alanların cebinden fazla para çıkmış oluyor.onlar için üzücü ve can sıkıcı bir durum.

türkiyede org değiştirme hızı ortalama 1 veya 1,5 yıl bu sebeple ikinci el piyasasındaki alet sayısı hızla arttıyor.bu saatten sonra ikinci el orgdan gerek kullanıcı gerek alıp satıcı çok fazla para kazanamaz

türkiye org piyasası anlamında istanbul merkezli olmak üzere bayiler ve ditiribütörler pazardaki paylarını arttırmak için farklı fiyat politikaları izleyebilir.

sadece pa600 değil, s950 de çıkacağı için fiyatı çektiler. bence fiyat iyi olmuş herkesin alabileceği bir fiyat olmuş ama zamanında sıfırına baya para verenler oldu onlara biraz ayıp oldu sanki....

gerçekler böyledir işte.zamanında1650 eroya alınan ketronlar şimdi nerdeyse 400 eroya düştü..bir aleti para kazanmak için alırsın,satarken zaten bazı şeyleri göze alıcaksın..bu olay hayatın her yönünde vardır..

ertan hocam evet kota ile ilgili olabilir zira ben haberi ilk görünce şok geçirdim ve bunun biranda pa600'den kaynaklandığını düşünmüştüm tabiki o anki heyecan ve şok etkisiyle.birkaç ay önce a2000 alacaktım iyi ki almamışım yoksa çok büyük zarar edecektim evet mantıklı düşünmek gerekirse kotayı doldurmak istiyorlar çünki bekledikleri sayıda satış yapabildiklerine inanmıyorum.ama daha önceleri 1500 tl fazla verip a2000 alan hocalarım için çok üzüldüm ama vardır bundada bir hayır

sayın katip hocam konu başlığı ile ilgili fikirlerimi belirtebilmem için üsteki yazımı okursanız yanlış anlaşılmamış olurum belki

bi tahminde benden...

şahsen PA 600 ün avrupa fiyatlarına yakın bi şekilde satılacağını sanmıyorum.

bu ürünün gümrük işlemleri için ödenen vergilerle cihazın avrupa fiyatlarının üstünde olacağını ek olarak yeni bi ürün olarak kâr oranının normalinin biraz üstündede olacağı kaçınılmazdır. bu cihazın maximum fiyat sınırı ikinci el PA 800 64 mb cihazı seviyesinde olur. bu durumda iç piyasada satışı kısa sürede gerçekleşen ikinci el PA 800 lerin satışı yavaşlatılıp para döngüsü PA 600 lere çekilebilir. şuda var PA 500 le önlenemeyen PA 800 ikinci eli pa 600 lede düşürülemeyecek.

Moderatör tarafında düzenlendi:

boşverın ekmek yoyorum diysanız alın bi korg pa80 bakın yolunuza

pa 600 tamamen piyasaya girsin görecem ben o pa80i.sample yüklendiği için bunca yıldır değerini korudu 96mb sample yüklenen alet çıktı o paralara görün pa80 noluyo

sayın katip hocam konu başlığı ile ilgili fikirlerimi belirtebilmem için üsteki yazımı okursanız yanlış anlaşılmamış olurum belki

yok kardeşim ben yanlış anlamadım. ne demek .gayet olumlu bir üslupla ifade etmişsin durumu ve kendini.ayrıca org alacak müşteri olarak haklısın firmalardan indirimde ,rekabette isteye bilirsin . hatta bu konuda firmaları kışkırtıp gazlaya bilirsin.serbest piyasa müşterisinin isteklerine fiyat ve hizmet anlamında cevap verebilen firmalar ayakta kalabiliyor.

Onu bunu boşverelim pa600 den bk5 den veya kota dan.Önemli olan burada bence adamların ne kadar kâr ettiğidir.Müzisyenleri öldüren enstürmanların pahalılığıdır!Bu kadar kâr koyulması bu işi yapanların müzisyen soyundan değil aç gözlü esnaf soylu olduğunun belki de kanıtıdır..

elindeki stokları eritiyorlar muhtemelen..malum yıl sonu ..dikkat edin araba fiyatları bile düştüü..:(( fiyatlar çok düşmüş ama kafamı karıştırdı..yıllardır korg kullanıyorum hiç böyle bişey yaşamadımm hadi hayırlısı bakalımm

Helal olsun XS1D3 isimli kullanıcıya çok doğru sölemiş. Vala bence yamaha böyle yaparak bataklığa doğru son adımlarını atıyor :S

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri