- Enst.
- korg pa900 yamaha s970
Cevap: pa600'e misilleme a2000 2300 tl yapmışlar!!!
bende aynı kazığı yiyenlerdenim ama pa2x le a2000 karşilaştirdim 2sindede emo usb var aynı rtm leri actım a2000 saund olarak bayaği bi güzel eksik yanlari var sampe acık diyil tuşesi kullanımı fakat rtm ler özellikle bazi sesler a2000de cok güzel geliyor en güzeli yanına birtanede pa600 alarak yola devam.. dediğin gibi yamahaya tovbe bidaha korgdan sıkıldıkmı yamaha değişmeli kullanırıız... yamaha alacak arkadaşlarada tavsiyem kesinlikle sıfır almamaları 2.ellerini zaten olu parasına bulursunuz boylece sizde bizim gibi madur olmamiş olursunuz....
arkadaşlar ben de de v2 plus ve emo usb var do re müzikten toplam 3900 tl ye akmıştım aslında pa 800 almak için gitmiştim istanbula ama o tarihte koca tünelde pa 800 bulamadım (sıfır) ne hikmetse. çok işlerim vardı ve bir daha istanbula gidemem diye a 2000 i aldım ama pişman da oldum.Benim pişmanlığım trakyalı bir piyanist olarak roman tarzı ritimlerde beni hiç tatmin etmedi artı tuşesi seri hareketlere pek elverişli değil satmayı düşündüm önceden sonra o kadar para verdim diye vazgeçtim şimdi bir de böyle kazık yedik olan oldu artık.Şimdi bu durumda orgu elimizden çıkarırsak 3. bir kazık ağır gelir koyarım evin bir köşesine arada slow 2/4 misket çalarım başka da bir halt olmaz zaten bir daha da yamaha yı kapıma sokmam. Alacağım aletler belli pa 3 x -pa 800 yada pa 600 Qt gerisi bana göre boşş yani (KORG)
bende aynı kazığı yiyenlerdenim ama pa2x le a2000 karşilaştirdim 2sindede emo usb var aynı rtm leri actım a2000 saund olarak bayaği bi güzel eksik yanlari var sampe acık diyil tuşesi kullanımı fakat rtm ler özellikle bazi sesler a2000de cok güzel geliyor en güzeli yanına birtanede pa600 alarak yola devam.. dediğin gibi yamahaya tovbe bidaha korgdan sıkıldıkmı yamaha değişmeli kullanırıız... yamaha alacak arkadaşlarada tavsiyem kesinlikle sıfır almamaları 2.ellerini zaten olu parasına bulursunuz boylece sizde bizim gibi madur olmamiş olursunuz....