pa600'e misilleme a2000 2300 tl yapmışlar!!!

• Konbuyu başlatan pymmemo
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 108
  • Görünümler : 18K
Cevap: pa600'e misilleme a2000 2300 tl yapmışlar!!!

hadi org firmalarına kızıyoruz piyasayı düşürdüler diye.. Biz de aynı bencilliği yapmıyormuyuz? 100 200 TL ye ekstraya giden adamlar olmasaydı hepimiz çok güzel ekmek yerdik işimizi kendimiz ayağa düşürdük. Sene sonu kotasını doldurmak için yamaha da o işi yapmış işte

hadi org firmalarına kızıyoruz piyasayı düşürdüler diye.. Biz de aynı bencilliği yapmıyormuyuz? 100 200 TL ye ekstraya giden adamlar olmasaydı hepimiz çok güzel ekmek yerdik işimizi kendimiz ayağa düşürdük. Sene sonu kotasını doldurmak için yamaha da o işi yapmış işte

herkes kafayı kotaya takmış kotayla falan alakası yok bu kadar herkes kotadan
anlıyorsa söyleseydi ya herkes sezon ortasında alacagını yıl sonu alsaydı bu arabamı model yılı fark etsin

herkes kafayı kotaya takmış kotayla falan alakası yok bu kadar herkes kotadan
anlıyorsa söyleseydi ya herkes sezon ortasında alacagını yıl sonu alsaydı bu arabamı model yılı fark etsin

Necati bey öyleyse söyler misiniz neden indirim yaptı do-re? Şahsen ben merak ediyom neden indirim olduğunu vala :S

Necati bey öyleyse söyler misiniz neden indirim yaptı do-re? Şahsen ben merak ediyom neden indirim olduğunu vala :S

kampanyanın nedenini ben dün bir konu açtım fikrimi yazdım tahmin ettiyim neden
demekki dogru konu silinmiş o nedenle tekrar aynı şeyi yazıp admini zor durumda bırakmam istemem kokusu nasıl olsa yakında çıkar merak etmeyin kota diyenler yanılıyorlar demedi demeyin

Peki fiyat sabit kalır mı onu söleyin bari :)

Sadece müşteri potansiyeli düşer geçici bi kampanya olduğuna inanıyorum ben her zaman söylüyorum yamaha korg ketron farketmez yeni bi org çıkarttıkları zaman enaz 1 yıl bekleyin daha alet çıkmadan kapora ödeyip alanlar oldu sırf emo set yapıcak diye hiç boşuna şikayet etmeyin zorla satmadılar cıhazları buarada yamaha kariyerini düşürdü resmen

bir aletin fiyatında tek seferde 500 eroluk indirim olmamalı...ama oldu..biz 500-1000 tl zarar edeceğiz...sorun yok...ama yamaha bundan sonra nasıl alet satacak...yarın yamaha x bir model çıkarsa,hangimiz bunlara güvenip alırız...bir dahaki sefer aynı tufaya düşermiyiz kurnazlar...bundan sonrasını varın siz düşünün sevgili dore müzik....ama sizde haklısınız...bu memleketin ne denizi nede kerizi bitmez demişler...ne kadar doğru demişler...verdiğim para haram olsun...Allah hayrını göstermesin...

ustalar 20 tane almanyada en büyük muzik satan yerlerin satislarina baktim 1585 euro ile 1499 euro dan asaga hic bir bayide yok

psr a 2000 yamahanin 999 euro ya hic bir yerde yok ilginize sunarim

turkıyede bole oldu kardsm sahıbınden coma gr gorursn

ertan abi pa600 mğ pa800 mü sen iki aletide kullandın pa600 tonları 800 e yakın mı?

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri