basta konu ve uslup yanlis,ilk defa korg alan biri konuyu tesisatta berbat degilde tesisatta yardim diye acmaliydi.
bu sitenin nerdeyse %80i korgcudur yada kullanmistir,hala dugun,turku bar restorant proglari vs.yapanlar var,bu arkadaslar hepmi berbat sesle caliyorlar?ilk defa korg alan biri olarak kotuleyip yerin dibine sokmaya calismaktansa niye yardim istemedin?madem aldin once ne yapilmasi gerekiyor nasil ayarlanmasi lazim onu ogren?ketron iyi,korg kotu roland soyle boyle konulari basit ve ucuzdur,madem bu isten ekmek yiyorsun o zaman teknene sahip cikacaksin,korgla ilgili yorum yaparkende bir daha dusuneceksin,mustafa abinin dedigi gibi 15000 korg kullanicisi var,arti benim bugune kadar dinlediklerimde oyle teneke gibi degil gayet basariliydi.
korgun farkini gormek istiyorsan simdi satilik yaz sana garanti en gec yarin sabah hic zararina satarsin?
son olarak ben ne korgun nede bu sitedeki arkadaslarin avukatiyim bunlar nacizane kendi fikilerimdir ama bir gercegi kabul etmek lazimki korg suan Turkiyenin 1 numarasidir,ister kabul et.ister etme.