pa 600 fiyatı 2880 tl imiş :(

Cevap: pa 600 fiyatı 2880 tl imiş :(

kapitalizm;in altın kuralıdır,önce yaygarayı koparacaksın sonrada kaymağı yiyeceksin.....neyi üretti ise alacaksın,yenisi çıkınca demode oldu deyip eskiyi atacaksın (diğerinden pekde bir farkı olmayan yeniyi alacaksın)tüketim çılgınlığından başka birşey değil bu,

Arkadaşlar bence böyle fiyat polemiğine gireceğinize site bazında toplanın alıcılar burda birleşsin 10 tane mi, 100 tane mi toptan alın ve toptan bayi fiyatından alın ve sitemizin paylaşım bölümünden birbirinize ulaşın benim şimdilik aklıma gelen bu bence tek tek keklik misali av olmayın. Saygılarımla,

Arkadaşlar bence böyle fiyat polemiğine gireceğinize site bazında toplanın alıcılar burda birleşsin 10 tane mi, 100 tane mi toptan alın ve toptan bayi fiyatından alın ve sitemizin paylaşım bölümünden birbirinize ulaşın benim şimdilik aklıma gelen bu bence tek tek keklik misali av olmayın. Saygılarımla,

valla muzaffer abi süper bi öneri,aynen katılıyorum

bencede süper bir fikir ........................eyer gercek niyetliyseniz almaya

anladim ahmet hocam

tabiki haklisiniz bu konuda ben sadece öyle kendi kafamdan degerlendirme yaptim öyle olmus olsaydi burdada fiyat belki yüksek olurdu oysa burda pa600 QT hala1099 euro tl ne yapiyor pek bilmiyorum ama sanirim carpi 2 2300 felan herhalde

saygilarimla

eğer fiyat gerçekten yüksek olursa bu cihazı almak isteyenler yurt dışından düz modelini getirtmeye çalışmaları daha mantıklı olacak gibi görünüyor.:)

tabii kargo falan iyi hesap edilmeli.

neyse hayırlısı olsun.

Az bile bence.o kadar pa600 dedinizki ...firma sahipleride gordu olayi..valla korg pa 600 u nerdeyse berlin flarmoni orkestrasi ile bir tutunuz ove ove..o kadar poh poh a az bile ..ben olsam 3880 tl yaparim:))

Birleşirseniz ÇİN den ve direkt fabrikasından da alabilirsiniz. Saygılarımla,

Arranger Keyboard | Professional Arranger | Korg PA600QT
korg resmi sitesinde pa600qt modeli 1299 dolardan satılıyor.dolar 1,77 den hesaplanırsa 2300 tl yapıyor.bu abd satısı olabilir.tamam kabul.fakat benim veya bir başka kişinin türkiyeden kredi kartı ile bu pa600qt siparişi verip alma durumum varmı yokmu.eger fiyat bahsedildiği gibi 2880 tl ise arada 580 tl fiyat farkı var.

dediğiniz gibi ise millet hiç korkmasın,çünkü bizler herzman avrupadaki fiyattan aşağı org almışızdır..avrupadan pahalıya satılmadı burda org..

bencede mantıklı alacak olan arkadaşlar birleşelim getirtelim tabi buradaki fiat yüksek olursa

Arkadaslar Gumruk ne kadar tutar kesin rakami ogrenin sonra Erkan Ucar ile kontak kurup fiyat alin ona gore degerlendirin ;)
Demesine gore Almanyanin vergisini dusuruyorlarmis onu odemedinizmi fiyat baya dusuyor...
Dunya kuculdu artik birlik olup hareket ederseniz sorun olmaz ama Yasar Abinin dedigi dogru ben bakiyorum Turkiye fiyatlari hep daha uygun Avrupaya gore merak etmeyin Madur edeceklerini zannetmiyorum ....
A2000 gibi olmasin demenize gerek yok cunku A2000 Avrupa Dunya fiyati gercek fiyati 999 ero degil ve Turkiyedeki bu fiyatta 15-20 gun sonra geri normale donecek ...