pa 600 fiyatı 2880 tl imiş :(

Cevap: pa 600 fiyatı 2880 tl imiş :(

Boykot edîn şayet ben pa600e para vermem çıktıktıktan 1 sene sonra belki alırım ama yeni çıkan aleti hemen almak akıllık değil amatörlüktür bence

kesinlikle haklısın ben fiat açılanınca karar verecem

fiyat bi açıklansın bana kalırsa hepimiz şaşırıcaz 2800 tl yapmazlar yoksa satış yapamazlar millet biraz daha koyar 800 alır tıpkı ben gibi fiyat 2500 tlyi geçmez görürsünüz abilerim

Ben demiştim demek istemiyorum ama demiştim.
Bi kere düz modelini getirmiyecekler,
QT farkını koyacaklar.
İçine de özel set vs. diye biraz daha fark koyacaklar demiş miydim? Demiştim...

Allah gözlerini doyursun.

Eşşek olana de semer vuran çok olur, bunu da yazın bir kenara ...

ya kardeşim bize silah dayamıyolarya almayız kime satacaklar o zaman internet denen bir şey var arap baharı denilen olay internetten yayıldı biz devamlı beraberiz orgu alacak olanda bizleriz bizler almazsak kime satacaklar ketron gibi ellerinde patlar bu müşteri potansiyelini riske atmak istemezler bence görürsünüz yeterki bizler birlik olalım

Arkadaşlar bence böyle fiyat polemiğine gireceğinize site bazında toplanın alıcılar burda birleşsin 10 tane mi, 100 tane mi toptan alın ve toptan bayi fiyatından alın ve sitemizin paylaşım bölümünden birbirinize ulaşın benim şimdilik aklıma gelen bu bence tek tek keklik misali av olmayın. Saygılarımla,

Kesinlike almayı düşünenler için süper bir fikir.

al bendende aynısı bu fiyat politikalarından şikayet ederken güvendiğimiz korg ta bunu bize yapacaksa demekki dost kimseler yok tutan tuttuğuna basacak değneğini ayıptır yaw bu insanlarla böyle dalga geçilmezki bende almıyorum yakınlarımdan kimselerede aldırmam korguda pa 600 de kalsın ellerinde inşallah...

Tepkimizi duysun Korgtürkiye, Bu cihaz avrupa satış fiyatından yüksek olursa almayacağız. Artık reklamınızı bizim üzerimizden yapamacaksınız. Burda herkes iyiniyet ve heyecan içinde yaptı güzel yorumlarını ve bunu siz pohpohlamak olarak düşünmeyin. ..

aynen abi o fiyata almam hayatta gider bi pa800 alırım

o fiyata kimse o aleti almaz herkez en fazla 1100 euro olacağı için bu kadar aleti konuştu ve alet gündeme geldi.Bu fiyattan olursa çoğu arkadaş bu aleti alıcağına biraz daha koyup pa800 alır ...