pa 600 fiyatı 2880 tl imiş :(

Cevap: pa 600 fiyatı 2880 tl imiş :(

kesin birşey yok sadece başka bir forumda okuduğum yazının aynısını burda aktardım belkitmiştim zaten alıntı hayırlısı bakalım 1 ay daha beklicez ve görcez :D

anladim seco kardesim

ben korg türkiyeyide bu ardan cok kiniyorum

nedenmi?

BUNCA INSANLAR MERAK ICINDELER BENIM GIBI AMATÖRCE INSANLARA TANITMAYI BIRAKACAGINIZA CIKIN ARKADAS BU ORG SUNU SUNU YAPIYOR BIZ SUNLARI YAPIOYRUZ VE SU TAHRIHTE PIYSAYA SU FIYATTAN SÜRECEGIZ DESENIZ NE OLUR?

ALMANLAR DAHA ORG SATISA CIKMADAN 4 VIDEO YAYINLADILAR KI INSANLARIN ÖN BILGILERI OLSUN DIYE BIZ NIYE GEC KALIYORUZ?
BIDE ONLARI BEGENMIYORUZ

ONLARI SAVUNDUGUMDAN DEGIL AMA BI ISI YAPIORSAK MILETIDE AYDINLATMAMIZ GEREK BIZIM MILLETIMIZ COBAN DEGIL HERKESIN HAKI BISEYLERI ANA YERDEN ÖGRENMEK

KUSURA BAKMAYIN AMA COK SINIRLENIYORUM KORG TÜRKIYE NE KAYBEDECEKKI ACIKLAMA KENDISI YAPSA ONA COK SINIRLENIYORUM TÜM AVRUPADA CIKTI ORG ZATEN COGUNUN ELINDE DAHA NEYI SAKLIYORSUNUZ?

saygilarimla

Moderatör tarafında düzenlendi:

evet abi katılıyorum özele bi bakarsan msj attım

hayirli yillar arkadaslar

ustalar burda 1 kisi org hakinda konusabilir oda benim sanirim cünkü alet sadece bende var (ama düz modeli )
ben siteye daha önceki yazdigim bildiride pa600 pa800 ün yaninda korukmadan yürür dedim simdide diyorum gecmez dedim simdide diyorum pa500 kadar düsük degil dedim simdide diyorum pa800 ün kardesi dedim simdide diyorum pa600 korukmadan pa800 yaninda yürür dedim simdide diyorum
ve ben kendi sahsima cok memnunum dedim simdide diyorum

ama malesef benim yazdiklarim cidiye alinmadi

fiyat konusunda suan her kafadan bir laf cikiyor ama EMINMISINIZ?
burda 950 euro olan korg pa600 düz ve 1099 euro olan pa600 QT türkiyede nasil olurda 3000 tl den bas edilir anlamiyorum 3000 tl hemen hemen 1500 euro yapar 1800 euro zaten pa800
bu konu hakinda suan bisey söylemek benim acimdan yanlis olur cünkü ben türkiye piyasasini bilmiyorum almanyadaki fiyatini ben sizlere daha öncede söylemistim simdide yazdim.
ayni sekilde yamahanin a 2000 in degerinden 1 euro bile düsmedigini defalarca yazmistim
ama yinede hep do re müzigin gecici indiriminden tüm yamaha asaglandi herkesin a 2000 i birden 999 euro degeri oldu hala 1585 euro satilan alet

fiyat konusunda emin olmadan bisey yazmak mümkün olmadigini düsünyorum kendi korg sayifasinda 1099 euro olan org türkiyede 1500 euro dan satilacagina inanmakta biraz zorlaniyorum cünkü korg un kendi belirledigi cikis fiyati zaten 1099 euro buda sanirim 2400 lira yapiyor

en dogrusu korg türkiye fiati yazsin mutlaka onlar biliyordur bide arkadaslar cüneyt beyin set icin isine girerse usb belegi ozaman fiyat dogrudur ozaman set fiyati dahilindedir belkide?
ama burdaki korg pa600 QT satisinda 1099 euro olanda öyle bisey yazmiyor öyle birsey olursa sayet ozaman korg degil fiyat yükselten

üstadım merakımdan soruyorum;
yüksek fiyat cüneyt beyin setleri içinse,pa 600
madem pa 800 setlerini okuyorsa neden cüneyt beyin setlerine ihtiyaç duyulsun.
yanlışmı düşünüyorum acaba?

Arkadaşlar siz daha alet çıkmadan yorum yaparsanız adamlar da fıyatlarla oynar tabi. Hem o kadar özellıklı aletın fıyatı 2000 lıra olcak halı yok or700 bıle cıktıgında 1250 euroydu oda 2750 falan yazpıyordu bırakında pa600 o kadar olsun,

sitede argo kelimeler kullanmayınız,bu konuda biraz dikkatli olalım keyifli forumlar
ZAFER 1983

Ahmet hocam ben düz modelını aldım ıcınde türklere yönelık 8 rıtım var
ama bende daha öncelerı pa800 vardı onun setını yükledım ve cüneyt beyın setıne ıhtıyacımda kalmadı

sunuda söyleyımde ben türkıyede yasdamıyorum org uda erkan ucar dan sıfır aldım set alırsam erkan yanı eco usb setını alırım cünkü erkan ucar benım dostumdur
tabıkı bana hertürlü yardımda bulunmustur org almakta veyada org hakında bılgılerını herzaman sagolsun eksık etmemıstır

bıde arkadaslar burda benım senın mehmedın ahmedın yorumları üzere fıyat bıcecek degıler ya

Ahmet hocam ben düz modelını aldım ıcınde türklere yönelık 8 rıtım var
ama bende daha öncelerı pa800 vardı onun setını yükledım ve cüneyt beyın setıne ıhtıyacımda kalmadı

sunuda söyleyımde ben türkıyede yasdamıyorum org uda erkan ucar dan sıfır aldım set alırsam erkan yanı eco usb setını alırım cünkü erkan ucar benım dostumdur
tabıkı bana hertürlü yardımda bulunmustur org almakta veyada org hakında bılgılerını herzaman sagolsun eksık etmemıstır

bıde arkadaslar burda benım senın mehmedın ahmedın yorumları üzere fıyat bıcecek degıler ya

üstadım sizi başından beri takip ediyorum,verdiğiniz bilgiler hepimiz için çok faydalı oldu,sağolun.
hani fiyat yüksek deniyor ya,bunun sebebide cüneyt bey set yaparsa o nedenle set parasıda bu fiyatın içinde olabilir deniyor.
bende diyorumki eğer pa 800 setlerini okuyorsa ben neden cüneyt beyin seti için yüksek fiyata bu cihazı alayım.
yani cüneyt beyin setine ihtiyaç duymuyorsam,neden fazla ücret ödeyeyim.

o nedenle cüneyt beyin set fiyatıda bunun içindedir fikri pek mantıklı gelmedi bana.
saygı ve selamlar üstadım.

anladim ahmet hocam

tabiki haklisiniz bu konuda ben sadece öyle kendi kafamdan degerlendirme yaptim öyle olmus olsaydi burdada fiyat belki yüksek olurdu oysa burda pa600 QT hala1099 euro tl ne yapiyor pek bilmiyorum ama sanirim carpi 2 2300 felan herhalde

saygilarimla

neden şaşırmadım acaba bu duruma?:)

Mustafa Abi;
İşte anlatmaya çalıştığım şey buydu..."pompalama"...:rolleyes:

Ch.