hayirli yillar arkadaslar
ustalar burda 1 kisi org hakinda konusabilir oda benim sanirim cünkü alet sadece bende var (ama düz modeli )
ben siteye daha önceki yazdigim bildiride pa600 pa800 ün yaninda korukmadan yürür dedim simdide diyorum gecmez dedim simdide diyorum pa500 kadar düsük degil dedim simdide diyorum pa800 ün kardesi dedim simdide diyorum pa600 korukmadan pa800 yaninda yürür dedim simdide diyorum
ve ben kendi sahsima cok memnunum dedim simdide diyorum
ama malesef benim yazdiklarim cidiye alinmadi
fiyat konusunda suan her kafadan bir laf cikiyor ama EMINMISINIZ?
burda 950 euro olan korg pa600 düz ve 1099 euro olan pa600 QT türkiyede nasil olurda 3000 tl den bas edilir anlamiyorum 3000 tl hemen hemen 1500 euro yapar 1800 euro zaten pa800
bu konu hakinda suan bisey söylemek benim acimdan yanlis olur cünkü ben türkiye piyasasini bilmiyorum almanyadaki fiyatini ben sizlere daha öncede söylemistim simdide yazdim.
ayni sekilde yamahanin a 2000 in degerinden 1 euro bile düsmedigini defalarca yazmistim
ama yinede hep do re müzigin gecici indiriminden tüm yamaha asaglandi herkesin a 2000 i birden 999 euro degeri oldu hala 1585 euro satilan alet
fiyat konusunda emin olmadan bisey yazmak mümkün olmadigini düsünyorum kendi korg sayifasinda 1099 euro olan org türkiyede 1500 euro dan satilacagina inanmakta biraz zorlaniyorum cünkü korg un kendi belirledigi cikis fiyati zaten 1099 euro buda sanirim 2400 lira yapiyor
en dogrusu korg türkiye fiati yazsin mutlaka onlar biliyordur bide arkadaslar cüneyt beyin set icin isine girerse usb belegi ozaman fiyat dogrudur ozaman set fiyati dahilindedir belkide?
ama burdaki korg pa600 QT satisinda 1099 euro olanda öyle bisey yazmiyor öyle birsey olursa sayet ozaman korg degil fiyat yükselten