pa 600 benim gozumde 5 para etmez aldığıma pışmanım

• Konbuyu başlatan hasan74
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 66
  • Görünümler : 12K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hasan74

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa900 pa600Qt-pa500 -pa55- pa80
pa600 aldığıma pişmanım 1 ay oldu alalı pich bend bozuldu nemiş kargoyla dtl ye gondercekmişim 20 iş gunu içinde teslim olcakmış sonra yolda basına gelmıyen kalmıcak kımse üstune sorumluluk almıcak bende soktum aleti kablolardan bitı kopmus diğerlride kopmak uzere yaptım taktım çalıstırdım birde aletin içini gorseniz bu ne ya ekranın altında 20 cm çapında tek bir panel var butun işi yapan o adaptor içinde gizlenmis sadece kapalı olarak hava alıcak bir yeri yok böle saçmalık mı olur hersey bir karış kartta bitiyor ben pişmanım aldığıma biran önce satıp kurtulucam bir baska markaya kazıklandık ya resmen içinde 500 liralık parca yok yazık ya helal etmiyorum aldıkları parayı 25 yıllık korg kullanıcısıydım soğudum artık korg tan kesinlikle tavsiye etmiyorum korgu

Cevap: pa 600 benim gozumde 5 para etmez aldığıma pışmanım

pa600 aldığıma pişmanım 1 ay oldu alalı pich bend bozuldu nemiş kargoyla dtl ye gondercekmişim 20 iş gunu içinde teslim olcakmış sonra yolda basına gelmıyen kalmıcak kımse üstune sorumluluk almıcak bende soktum aleti kablolardan bitı kopmus diğerlride kopmak uzere yaptım taktım çalıstırdım birde aletin içini gorseniz bu ne ya ekranın altında 20 cm çapında tek bir panel var butun işi yapan o adaptor içinde gizlenmis sadece kapalı olarak hava alıcak bir yeri yok böle saçmalık mı olur hersey bir karış kartta bitiyor ben pişmanım aldığıma biran önce satıp kurtulucam bir baska markaya kazıklandık ya resmen içinde 500 liralık parca yok yazık ya helal etmiyorum aldıkları parayı 25 yıllık korg kullanıcısıydım soğudum artık korg tan kesinlikle tavsiye etmiyorum korgu

çok güzel ve babayiğitçe bir yorum olmuş herkes cihazına toz kondurmuyo oysa gerçekler neyse onu konuşmak lazım bravo

Acaba tüm alanlar mı pişman yoksa bir tek siz mi?Bir zamanlar cihazı pa800 ile kıyaslıyorlardı.Hatta birebir aynı diyorlardı.Demekki her lafa inanmamak lazım.Ve yazılan yazıların ekseriyet 100 de 80 i doğru değil.Objektif olup insanları yanıltmamak en doğrusu.

internete bakınca bayağı bi ilan görüyorum hep bir aylık iki aylık pa600 lerini satıyorlar müzisyenler. galiba ses olarak falan iyi ama malzeme kalitesi ve sağlamlık olarak iç açıcı değil . tabi kişiden kişiye değişir beğenip beğenmeme.bide şu var ne kadar ekmek o kadar köfte. o paraya o özellikte orgun kaliteside ancak bu kadar olur.

arkadaşlar il başta anlayan, anlamayan yani; ağzı olan konuşuyor işte.. sonuçta ara model ve normal.. 800 ün parasıyla aynı değil ki onunla kıyaslıyanlarda yavaş yavaş hatalarını böyle böyle anlayacaklar...

kimseyi yanıltmak istemem eskilerde roland e 35 im vardı gem vs 1 im vardı sonrası e70- i3-i4 i40 -pa55 pa80-pa500-şimdi de 600 keşke i4 kadar sağlam olsaydı doğru herkes orguna toz kondurmaz kıral gibi alet der kargaya yavrusu şahin gibi görünür benim gözümde değil bana göre pa 600 e 1000 li fazla bile nasıl kazıklandım ya ben aldığım birşeyi incelerim ama aldıktan sonra pa55i aldığım gün açtım içinde ne kullanılmıs diye inanın pa600 den 4 kat daha fazla doluydu amfisi ayrı -kulaklık çıkışı ayrı ne bilim anakart ayrı ya bu 600 de hepsini 10x20 cm bir panelin üstünde toplamışlar hepsini bence orgu parça parça alsan bu kadar tutmaz fiyatı ben pişmanım aldığıma tabi bu benim fikrim benim görüşüm başkaları beğenir o ayrı birde üstelik mp3 okuyucusu tek kanal hemen peşinden çift mp3 okuyan pa900 çıkartıyolar ne biçim iş ya adam dolandırmaktan başka bişi değil

baştan beri pa600 hoşama gitmedi zaten birde pa800 ile kıyaslandı pa600 ile pa800 arasında dağlar kadar fark var pa600 ünü içini görünce zaten insan soğuyor orgta bir tane metal kaplı kit var o kadar pa900 de hoşuma gitmedi şuan kral pa800 dür.Bana göre pa600 zaten ara model ama pa900 de ara model pa900 ün pa800 ile aynı malzeme kalitesine sahip olması gerekiyordu ...

internete bakınca bayağı bi ilan görüyorum hep bir aylık iki aylık pa600 lerini satıyorlar müzisyenler. galiba ses olarak falan iyi ama malzeme kalitesi ve sağlamlık olarak iç açıcı değil . tabi kişiden kişiye değişir beğenip beğenmeme.bide şu var ne kadar ekmek o kadar köfte. o paraya o özellikte orgun kaliteside ancak bu kadar olur.

katılmıyorum pa 600 ucuz değil ki. bir marka tutulduğu zaman böyle yapması gerekmez bilinçli tüketici olup bu tür üretimlere rest çekmeliyiz

2.eli 2300 - 2500 arası satılıyor.Gerçekten çok pahalı.Sırf KORG markası taşıyor diye alınmaz bir cihaz

evet ucuz değil zaten pahallı yapanlarda biziz bu aleti bak insanlar gelir gelmez alacağına bu aleti 4yada 5 aysonra almaya karar verselerdi bakın aletin fiyarı kaçpara ya düsüyordu yarından sonra da pa 1000 çıkar hemen kosun alın sanki bu gune kadar pa 1000le mi çıkıyodunuz sahneye bekleyin ya adamlar işi çözmüş bu türkler nasıl olsa yeni çıkan herseyi alıyorlar diye bu gün pa600 3. versiyonu çıksın üstünde bir harf fazla koyarlar haaa bu bak daha iyi öncekinden daha iyi hadi bunu alalım ya gidin allah aşkına akıllı olun ya kazıklanıyoruz hemde kendi kendimizi kazıklıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...