Cevap: pa 3x set yükleme sorunu
arkadaşlar pa 800 den kalma 210 mblık ve 2 usb ile kullandığım (cym ve emo) setimi 3x yükleyemiyorum (global ve performans dosyaları hariç).alet yükleme yapıyo ama sesler ve drum kitler eksik çalışıyo.bana 256 mb lık seti aletin sıkıştırma yolu ile yükleyebileceğimi söylediler bilgisi olan varmı teşekkürler...
Muhtemelen denemişsinizdir fakat yinede ben söyliğim. Genelde pc de set klasörünün içinden global silinerek , bazı arkadaşlarım orga seti bu şekilde yüklemeye çalışıyor , maalesef bu pek doru olmayabilir , en azından benim tespitim bu şekilde.
1. Siz pa800 setini usb atın ve orga atın.
2. Load kısmından setin üzerine gelerek OPEN deyin ve
3. Açılan setin içindeki klasörleri tek tek GLOBAL hariç yükleyin
4. Setiniz hazır gerekli ayarlarınız yaparak globalı kendiniz oluştumuş oluyorsunuz.
5. Birdaha aynı yolu kullanmamak için seti SAVE edin.
Bu şekilde ben ( kendi adıma konuşuyorum Korgun i serisinin kitleri dahil herşeyi yükledim )
Baktınız yine olmuyor , paylaşın setinizi ben size pa3x e çevrilmiş haliyle upload ederim.
Bu makinada denemediğim hiçbirşey kalmadı , çok şükür beton gibi ,okutamadığım eksik kalan hiç birşey yok.
Son olarak şunu belirteyim , setinizin boyutu atıyorum 200 mb ve sizin raminiz 128 ise tabiki , adım adım gitmek ve dolan hafızayı takip etmek en doğru , makinada yer kalmaz siz üstünü yüklemeye çalışırsanız doğal olarak hata verir.