pa 3x set yükleme sorunu

ercü_57

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
korg pa 3x
arkadaşlar pa 800 den kalma 210 mblık ve 2 usb ile kullandığım (cym ve emo) setimi 3x yükleyemiyorum (global ve performans dosyaları hariç).alet yükleme yapıyo ama sesler ve drum kitler eksik çalışıyo.bana 256 mb lık seti aletin sıkıştırma yolu ile yükleyebileceğimi söylediler bilgisi olan varmı teşekkürler...

Cevap: pa 3x set yükleme sorunu

arkadaşlar pa 800 den kalma 210 mblık ve 2 usb ile kullandığım (cym ve emo) setimi 3x yükleyemiyorum (global ve performans dosyaları hariç).alet yükleme yapıyo ama sesler ve drum kitler eksik çalışıyo.bana 256 mb lık seti aletin sıkıştırma yolu ile yükleyebileceğimi söylediler bilgisi olan varmı teşekkürler...

Muhtemelen denemişsinizdir fakat yinede ben söyliğim. Genelde pc de set klasörünün içinden global silinerek , bazı arkadaşlarım orga seti bu şekilde yüklemeye çalışıyor , maalesef bu pek doru olmayabilir , en azından benim tespitim bu şekilde.

1. Siz pa800 setini usb atın ve orga atın.
2. Load kısmından setin üzerine gelerek OPEN deyin ve
3. Açılan setin içindeki klasörleri tek tek GLOBAL hariç yükleyin
4. Setiniz hazır gerekli ayarlarınız yaparak globalı kendiniz oluştumuş oluyorsunuz.
5. Birdaha aynı yolu kullanmamak için seti SAVE edin.

Bu şekilde ben ( kendi adıma konuşuyorum Korgun i serisinin kitleri dahil herşeyi yükledim )

Baktınız yine olmuyor , paylaşın setinizi ben size pa3x e çevrilmiş haliyle upload ederim.

Bu makinada denemediğim hiçbirşey kalmadı , çok şükür beton gibi ,okutamadığım eksik kalan hiç birşey yok.

Son olarak şunu belirteyim , setinizin boyutu atıyorum 200 mb ve sizin raminiz 128 ise tabiki , adım adım gitmek ve dolan hafızayı takip etmek en doğru , makinada yer kalmaz siz üstünü yüklemeye çalışırsanız doğal olarak hata verir.

Çok teşekkürler yardımınız için hocam.o dediklerinizi denedim hocam fakat sonuç aynı.evet üstündeki ram 128 mb.ama bu alet sıkıştırma yoluyla 256 kapasite olduğunu söylüyo bayii.peki şöyle yapsam user 1 ve 2yi yükleyip saund>record>sağ üst köşeden menüyü açıp>compress all sampels yapsam ve user dk yı yüklesem bu işlem bittikten sonra acaba nasıl olur?

Çok teşekkürler yardımınız için hocam.o dediklerinizi denedim hocam fakat sonuç aynı.evet üstündeki ram 128 mb.ama bu alet sıkıştırma yoluyla 256 kapasite olduğunu söylüyo bayii.peki şöyle yapsam user 1 ve 2yi yükleyip saund>record>sağ üst köşeden menüyü açıp>compress all sampels yapsam ve user dk yı yüklesem bu işlem bittikten sonra acaba nasıl olur?

Kesinlikle bu yolu denemenizi tavsiye ederim , bütün problem bu olmalı !!!

çok sağolasın ALLAH razı olsun desteğin için. çalışıyorum şu anda İNŞALLAH olur.daha 2-3 gün oldu alalı 800 olsa yer bitiririmde daha buna tam alışamadım.

çok sağolasın ALLAH razı olsun desteğin için. çalışıyorum şu anda İNŞALLAH olur.daha 2-3 gün oldu alalı 800 olsa yer bitiririmde daha buna tam alışamadım.

R.Ederim , iyi çalışmalar

dzenga nasil oldu cozdunmu sorunu? alet nasil ? degdimi aldigina ? sesler tatmin ediyormu ? pa800den farki varmi ? Tesekkurler (benimki 2 haftaya geliyo meraktan soruyorum) :)

inşallah bu sorun çözülür :)

dzenga nasil oldu cozdunmu sorunu? alet nasil ? degdimi aldigina ? sesler tatmin ediyormu ? pa800den farki varmi ? Tesekkurler (benimki 2 haftaya geliyo meraktan soruyorum) :)

Zaten pa800 den kullanım açısından çok bir farkı yok , 800 le çok şükür çok iş yaptım verdiğim para helal olsun dedim hep kendime ama tatmin oldummu ?

Pa3x le inanılmaz keyif alıyorum , dün gece 03.00 kadar ritm yazdım , hala içimde bişeyler var , akşam eve gideyim devam edicem. Saund muhteşem , aletin tipi beni ego olarak çok tatmin etti.

Hele bir vocaller yaptık arkadaşla , program yapmak için can atıyorum her seferinde.

Fakat özellikle söylüyorum evli bir insan olarak , bir daha bu paraları asla vermem bir orga ( ne kadar büyük konuşmak istemesemde )

evet dzenga sana katılıyorum.benim 800 256 mb idi.açılış süresi dışında sorun yoktu. dört dörtlük bi aletti 800... 3x e gelince daha yeni aldım aletin özellikleri gerçekten manyak...vokeller saundlar...bu defa korg aleti yaptı.ufak defek sıkıntılar var ama onlar os ile düzelecek şeyler.zamanında bu sorunlar 800 dede mevcuttu sonra os ile halloldu.ALLAH herkese bu aleti nasip etsin herkesede tavsiye ederim.sıkıntılara gelince setle uğraştım dün gece saat 5 e kadar.200 mblık seti alet bi türlü yemedi denemediğim yöntem kalmadı.setin içeriğinden işe yaramayacak loopları sildim 130 mbta düşürdüm sonra compress all sampels yaptım yaklaşık 30 mb yer açtı alet.kim ne derse desin arkadaş org deyince KORG abi gerisi teferruat...