Cevap: pa 3x set yükleme sorunu
Üstad yardımcı olmak kaydıyla istersen özelden paylaşım yap bende biz göz atarım , setle alakalı forumda güzel setlerde mevcut , ordanda faydalanabilirsin.
Fakat benim en büyük kaygım 800 de yapmış olduğum çalışmaların 3x e uyumlu olup olmayacağı şeklinde idi , çünki kendim için düzenlediğim ve üstünde senelerce çalıştığım kalıplar var idi , çok şükür eksiksiz uyguladım 3x e hepsini , şimdide tekrar 3x e uyarlamaya başladım , çok sağlam saundlar elde ettim. Dilerim sende zamanla oturtursun setini. Saygılarımla ...
evet dzenga sana katılıyorum.benim 800 256 mb idi.açılış süresi dışında sorun yoktu. dört dörtlük bi aletti 800... 3x e gelince daha yeni aldım aletin özellikleri gerçekten manyak...vokeller saundlar...bu defa korg aleti yaptı.ufak defek sıkıntılar var ama onlar os ile düzelecek şeyler.zamanında bu sorunlar 800 dede mevcuttu sonra os ile halloldu.ALLAH herkese bu aleti nasip etsin herkesede tavsiye ederim.sıkıntılara gelince setle uğraştım dün gece saat 5 e kadar.200 mblık seti alet bi türlü yemedi denemediğim yöntem kalmadı.setin içeriğinden işe yaramayacak loopları sildim 130 mbta düşürdüm sonra compress all sampels yaptım yaklaşık 30 mb yer açtı alet.kim ne derse desin arkadaş org deyince KORG abi gerisi teferruat...
Üstad yardımcı olmak kaydıyla istersen özelden paylaşım yap bende biz göz atarım , setle alakalı forumda güzel setlerde mevcut , ordanda faydalanabilirsin.
Fakat benim en büyük kaygım 800 de yapmış olduğum çalışmaların 3x e uyumlu olup olmayacağı şeklinde idi , çünki kendim için düzenlediğim ve üstünde senelerce çalıştığım kalıplar var idi , çok şükür eksiksiz uyguladım 3x e hepsini , şimdide tekrar 3x e uyarlamaya başladım , çok sağlam saundlar elde ettim. Dilerim sende zamanla oturtursun setini. Saygılarımla ...