OR700 TR V2 Elektro Bağlama Sesi

• Konbuyu başlatan Ruhi
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 53
  • Görünümler : 16K
Demodaki cızırdama sesi ;

Verilen EFFECT lerle beraber ortaya Frekanslar yüzünden kaynaklanıyor..Bildiğiniz gibi her ses kendine has bir EQ ayarına sahip ve tonlaması o frekanslar üzerinden yapıldığı için EFFECT sonrası böyle birşey ortaya çıkabilir..
Yani Sample Sesin içinde var olan bir durum değildir bu..

Mesela ;
Bir Lead sesi alın ve GM FLANGER verin..VARITION ile oynayın ve sesi yükseltin..O an kulaklarınızı kaparsınız :D Aşırı bir cızırdama var olur..

Bu arada Ruhi Abi doğru frekans'ları yakalayamama dışında bir sorun yok..Önemli olan ortaya birşey koyabilmek !..
Emeğine Sağlık..Yola Devam

bu tenkit edilecek bir ses değil zaten .bu örneği bir çok ortamda dinledim ve gayet başarılı.
önemli olan zaten kullananın benimsemesidir.dediğim gibi kötü diye bir şey yok.
zevk meselesi.

valla korg kullanan birisi olarak
yanlış anlamasın kimse
elektro çok basit , yani ne biliyim çok yavan bi ses yamaha ya hiç yakışmıyo elektro sesi
herkesten özür dilerim ben sadece bu abimizin bize dinlettiği elektro sesten bahsettim diğer hiç bişeyine laf edemem
saygılarımla.....

arkadaşım zaten korg kullanıyosun yamahanın sesini nekadar bilebilirsinki
madem beğenmedin sen yap bi seste kullanalım

benim arkadaşlarımda 800 kullanıyor ve benim herseyime bayılıyorlar org ,kolon ,mikser ,4 adet pavır hepsi yamaha
ve dinleyen herkes hastakalıyor
şuda cok önemli neyi nerde neyle dinliyon ?

bu ses yamaha değil zaten .
ama merak etmesin korg diye kullandığı elektrolar da korg değil.

Yakında başlar lar yine bu elektronun teli kopuk zurna zırtlamıyo kanunun mandalı kırık.
Ruhi abi eline sağlık güzel olmuş aynen devam.Provoke edenlere inat devam :D

Şimdi tekrar indirip dinledim. Gerçekten çatlamalar var. Ama bu tamamen benim kayıt sorunumdan oluşan bir durum. Söylediğim gibi teknik detaylardan yoksun, basit bir şekilde kayıt yaptım ve bu programı daha ilk kullanışım. O yüzden kayıt güzel olmamış ama en azından bir fikir vermiştir. Ben sesleri seviyorum ve banada fazlasıyla yetiyor. Tabi bir de tesisatla deneme şansım olsa çok daha farklı olur herhalde. Sağlıcakla kalın.

bu ses yamaha değil zaten .
ama merak etmesin korg diye kullandığı elektrolar da korg değil.

biliyorum abi sample ne atarsan onu çalarsın
pa80 karta kendim beğendiğim elektroyu atıp kullanabiliyorum

ben diğer arkadaşada bu msj la cevap vereyim

bana yamahanın seslerini nerden bilirsin demiş
ben zaten ruhi abimizin demosundaki sesten bahsettim sadece

beğenmedimde demedim çok basit dedim okadar

saygılarımla
can abicim

Konu Elektrodan açılmışken,

V2 için yeni USER EFF ve buna bğalı olarak 2 adet (Elektro Paket, Meyan Paket) registrasyon hazırladım.

Bunlar ilk güncellemede yayınlanacaktır.

Ruhi abicim, yayınlandığında o seslerle tekrar bir demo yapmanı istiyorum.

Bakalım elektroları beğenmeyenler bu kez ne diyecek...

Konu Elektrodan açılmışken,

V2 için yeni USER EFF ve buna bğalı olarak 2 adet (Elektro Paket, Meyan Paket) registrasyon hazırladım.

Bunlar ilk güncellemede yayınlanacaktır.

Ruhi abicim, yayınlandığında o seslerle tekrar bir demo yapmanı istiyorum.

Bakalım elektroları beğenmeyenler bu kez ne diyecek...

Tamam Salim sağol. Mutlaka deneyeceğim.

Valla beğenmeyene diyecek bir şeyimiz yok ama ben sizin gibi işin profesyoneli değilim. Öyleyken bile bence bu oldukça iyi bir ses. Hele bir de doğru dürüst elektronik donanımdan yoksun bir şekilde yapıyoruz. İnsanlar sanırım gerçek akustik enstrümanların aynı sesini istiyor. Bu en kralında bile mümkün değil ki... O zaman elektro bağlama çalmak gerek. Ben yine de çok görmüyorum. Yirmi yıl önce güzel bir org, akordiyon, piyano ve iptidai bir gitar sesi bize yetip de artıyordu bile. Şimdi geldiğimiz şu mesafeye baksana... Bu ses bile beğenilmiyor. Gelişmenin her zaman önü açık. Paylaşım için teşekkürler. Sağlıcakla kal.

bence v1 le v2 arsında hiçbi fark yok :((((