OR700 TR V2 Elektro Bağlama Sesi

• Konbuyu başlatan Ruhi
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 53
  • Görünümler : 16K
saoll abıı ben geneldee neselıyyımmm dırrr halıt hocama kesanlı abıme levente oktaya sorabılırsınn ama halıt hocamı tek gecerımmm espırı konusundaa burda genelde herkes nesellııı bır eglencemız ortak paydamız burasııı varr surat asmaya gerenk yonnnkkkk

valla gene kızacak millet ama benim saçı sakalı ağarmış g-600 ün elektrosazı bunu ikiye katlar.şu bilgisayardan çok az anlamasam siteye göndericem sax,lesli,kanun,ud ve lead sesler ama bu saatten sonra çok zor.sanki dersiniz yanınızda canlı bağlama ud vs. çalan var.sesler canavar amma işte ritimler demode.g-600 çalanlar benim gibi ses setlerini deneyerek bulabilir.üstadlar mükemmel sesler üretmişler ama artık gözden düşmüş garibim.netice de orta nesil orglarda ritim ve sesler bana güçlü gelmiyor.sanki bir eksiklik var gibi.ama zamanla bunlar giderilebilir.yeterki sonu exr46 gibi olmasın.bunun da tek çaresi yukarda anlattığım gibi GW8 TR üretmesi.bakalım gene de aklımda gw8 almak gibi bir düşünce başladı hadi hayırlısı.......

sayın akor hocam belliki yaşca büyüksünüz şimdi g600 le or700 nasılkıyaslarsınız öncelikle onu anlamadım vede bu konu başka yerlere cekildi bundan 10 sene önce kullandığım g600 zün bağlaması eğer daha iyiyse hemen 10 sene geriye düşelim ama bunlarla felan birbirimiz rencide etmeyelim lütfen elinizdeki aletle felan da kullanmadınız alette lütfen kıyaslamayınız bugün 1996 model orgla 2007 modeli nasıl kıyaslarsınız kusura bakmayın

Arkadaşlar şu elektro sesini bir paylaşan yokmu? Denesek değil mi bizde!

ben or700 u bır yemekte dınledim. elktrosuna hayran kalmıştım....v1 modelıydı

ELine sağlık

Arkadaşlar şu elektro sesini bir paylaşan yokmu? Denesek değil mi bizde!

Sevgili OTS bu sesler paylaşıldı. OR700 bölümünde var. Ayrıca V1 elektroları işlendiği zaman harika sesler elde ediliyor. V1' in sesleri de benim çok hoşuma gidiyor. Bunlar da sitemizde var. Ayrıca yamahadunyasi.org sitesinde de var. Sonra Batuh' un yaptığı bir V2 elektro demosu var onu dinlemeni öneririm. Hatta yaptığı 'user effect' ini de paylaştı. Aslında sitemiz yenilenmeden önce çok daha fazlası vardı ama yinede büyük bir çoğunluğu yanilendi. İstersen bunlara ulaşabilirsin.
Söylediğim gibi V1 sesleri de bana göre çok çok iyi. Hatta bunların bir çoğunu V2' de de kullanıyorum. Kolay gelsin.

emekleriniz için tşk ler güzel çalışma olmuş

ruhi hocam bağlama sesi çok güzel eline sağlık.paylaşırsan memnun oluruz saygılar

ruhi hocam bağlama sesi çok güzel eline sağlık.paylaşırsan memnun oluruz saygılar

Zaten paylaştım sevgili arkadaşım. Bu konunun açıldığı yerde var ama linki bir kez daha vereyim. olay gelsin.

4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir V2 için sesler.rar