OR700 TR V2 Elektro Bağlama Sesi

• Konbuyu başlatan Ruhi
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 53
  • Görünümler : 16K
ruhi abi gayet başarılı sevgili arkadaşlarımızda demişler patlama catlama olurodiye ama org tan deyil sadece ses volümünü yüksek cekilmiş ama sıfırdan ham sesleri işlemek okadar kolay deyil eleştiren arkadaşlada hazırcı heralde uğraşın da bakalım sizin yaptıklarınıza SAYGILAR ABİ TEKRAR EMEKLERİNE SAĞLIK

sn ruhi abi;
sana bir espiri yapayınmı?..
bu elektro bağlamanın manyetikleri ne marka?..:)

harbiden güzel olmuş eline sağlık

saygılarımla
yıldıray yılmaz

sayın volkanorg,

haklısınız hiç bir fark yok ama neden v2 satış patlaması yaşıyor anlamış değilim?

abim öncelikle eline sağlık abim seslerde bende dinlerken az bir çatlama var ama çok az ama sese gelince harika ben çok beyendim benim verdiğin programla kayıt aldınsa abim bir ara msneden görüşelim sesi kısıcagın efeklerle oynayacagın yeri sana hemen izah edeyim abim eline sağlık çok beğendim abim...sevgi ile kal herdaim...

Evet sevgili dostum senin verdiğin programı denemek için yapmıştım. Bir ara gerçekten seninle bu işi halledelim. Çünkü ayarları bilmeyince hiç tadı olmuyor. Sağlıcakla kal.

Evet sevgili dostum senin verdiğin programı denemek için yapmıştım. Bir ara gerçekten seninle bu işi halledelim. Çünkü ayarları bilmeyince hiç tadı olmuyor. Sağlıcakla kal.

ne zaman musaitsen abim msneden uygulamalı sekilde daha iyi fikir alman için programın üzerinde sana detayları anlatırım abim sevgi ile kal herdaim...

arkadaşlar anlamadığım.ne çatlaması ne patlaması yav.ben de kaç senedir yamaha kullanana biri olarak böyle bi sorunla karşılaşmadım.1 yıldırda yaklaşık or700tr v1 kullanıyom.inanın bir kere bile daha patlayıp çatlamadı.o sesi temiz işlemek ve temiz kaydetmeyle ilgili birşey.gerisi hikayee.bende şu anda adam akıllı işlenmiş iki adet elektro reg var.hiçbirinde de patlama çatlama yok.can hocanın da dediği gibi zevk meselesi.birileri çamur atmak için illaki şöyle böyle der.bunlara aldanmayın.v2nin elektrolarını dinlemedim. bilmiyom.o yüzden şöyle böyle diyemem.ama v1deki elektro 1 gerçektende beğenilecek bi elektro.sitede de var zaten kısa bağlama v1 demo diye.birde onu dinleyin ve yorumları ona göre yapın bence.isteyen olursa kısa bi kayıut yapıp yollarım.

tarlayı nasıl ekersen ona göre harman alırsın;)

yokkk yokkk bu elektronun sapı atmısss tellerı paslanmıssss ayrıcadaa akorduu bozulmusss arkadaslarrr bır avuccc fındıkk ıyı gelırrr tabıkııı yersenizzzz ama yersenizzzzzz:):):)

Bugün neşeli bir anındasın galiba sevgili dostum. Neşen bol olsun.