OR700 TR V2 Elektro Bağlama Sesi

• Konbuyu başlatan Ruhi
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 53
  • Görünümler : 16K
eline saglik ustat bilgilendirme icin tesekkurler.

ah ah suu elektrolar biraz daha sağlam olmazmıydı bence olurdu ama olmadı bidahaki sefere işallah valla ritm konusunda bomba ama sesler konusunda elektrolar hariç mukemmel

valla korg kullanan birisi olarak
yanlış anlamasın kimse
elektro çok basit , yani ne biliyim çok yavan bi ses yamaha ya hiç yakışmıyo elektro sesi
herkesten özür dilerim ben sadece bu abimizin bize dinlettiği elektro sesten bahsettim diğer hiç bişeyine laf edemem
saygılarımla.....

o çatırdama kayıt esnasında sesin peak yapmasından oluşan bir ses arkadaşlar, ruhi hocam çalarken sesin volume ünü biraz yüksek tutmuş sadece, paniğe gerek yok...

Moderatör tarafında düzenlendi:
..Ya dur bi :D Elektro piyasadan,yani biz yapmadık :D :D (Tyros2 Emo Setteki Ses)..

edit medit temi yapmadın :D zaten sesi yakışıklı yapan ince efek ayarı

çatırdama kayıt esnasında olmuş ses problemi değil.

işte hep bunu anlatmaya çalışıyorum.
birileri çok iyi buluyor ve birileri beğenmiyor.bunun ortasını bulmak gerçekten çok zor.
özellikle bu ses için söylüyorum.bu yüzden zaten yalın bırakıldılar.en azından herkes kendine göre ayarlar.bu mümkün ama biraz çalışmak lazım.
elektro bağlama çalan müzisyenler bile farklı effektler benimsiyor ve onlar bile kendi aralarında çelişiyor.
bana göre kötü elektro sesi yoktur.sadece zevk meselesi.

Arkadaşlar ben kayıt tekniklerini bilmiyorum. Üstelik kaydettiğim bilgisayar da iptidai masa bilgisayarı ve onboard ses kartı var. Arkadaşımın söylediği doğru olabilir yani kayıt esnasında sesin fazla olması. Valla ben kabinlerden dinlediğim de çok güzel geliyor. Valla sample ses yüklenen cihazlarınkini de dinledim. Bunun en güzel olduğunu söylemiyorum ama onların yanında da fena değil. Bu tyros değil biliyorsunuz. Bir de solo çıplak ses ritm ve akorlar açılınca farklı geliyor kulağa. Bu arada en önemlisi burada dinlediğim sesle, size ulaşan ses aynımı acaba onu çok merak ediyorum. Neyse zaten şöyle bir fikir vermesi açısından yapmıştım. Sağlıcakla kalın.