korg pa600Qt satisa basladi

Cevap: korg pa600Qt satisa basladi

şimdi batı demolarının hepsini dinledim,bence süper,ve kararımı verdim,bu paraya bu cihaz alınır hatta korg krome de ucuzsa bitanede ondan alınır,1 yerine 2 cihazınız olur,sanırım 2 cihaz pa3x in fiyatına anca ,öylemi acaba.

cüneyt ertaç pa3x in 3 de 1 fiyatı demişti ama can elektronik resmi olarak bir şey açıklamadı ya stok eritiyorlar veya piyasa analizi yapıyorlar.her yerde satışta olan cihaz bizde şubat ayında anca satışta olacakmış.sanırım pa500tr nin bitmesi bekleniyor.

cüneyt ertaç pa3x in 3 de 1 fiyatı demişti ama can elektronik resmi olarak bir şey açıklamadı ya stok eritiyorlar veya piyasa analizi yapıyorlar.her yerde satışta olan cihaz bizde şubat ayında anca satışta olacakmış.sanırım pa500tr nin bitmesi bekleniyor.

bence sonuna kadar haklısın,can elektronik uyanıklık yapmaya çalışıyor,bizlerin müzisyen sitelerinde neler yazdığını okumuyorlarsa ben neciyim, hem bu cihazlar TÜRKİYE de daha ucuz olması lazım,aslında bunlara pirim veriyoruz kabahat birazda bizde değilmi.

Bu ara aletleri satıp hazırlanmak lazım ....Yoksa satışa çıktığı anda 2013 yılının ortalarına kadar ön taleple satış olur...(QT modeli Amerika'ya bile ulaştı ama bize gelemedi)

aletin resimleri özellikleri herşeyi ortada amerikada satışa çıktı ama burda satılması yıl sonunu bulucakmış bence çok saçma ...

mustafa bey çok güldürdün beni ,allah da seni güldürsün.saygılar

Hocam ne yapalım...Ülke olarak çok gerginleştik....Biraz espiri yapalım dedim. Sizde bir önce orgunuzu alın da yeni ses ve ritimlerinizden yararlanalım.

Hocam ne yapalım...Ülke olarak çok gerginleştik....Biraz espiri yapalım dedim. Sizde bir önce orgunuzu alın da yeni ses ve ritimlerinizden yararlanalım.

inşallah mustafa bey,aslında çalışmalara başladım ufaktan ama cihaz olmayınca ne yaptığımı ben de bilmiyorum :).sadece pc ile olmuyor.

Korg pa600 qt 15 gün sonra çıkıcakmış
aletin en güzel tarafı pa 800 setlerini sorunsuzca okuması

yurt dışında 1099€ ise Türkiyede Kdv bilmem ne derken fiyat artar gibi

Yurtdisinda yokmu Kdv ? :)