korg pa600Qt satisa basladi

Cevap: korg pa600Qt satisa basladi

dışarıdan sample atılmıyor ha bunu almışsın ha 500 ü ne farkediyorki

Aynen ketron55 sample almayan bi cihazsa alınmaz eski yorumlarda yazdığm gıbi pa600 sample almıyo pa500 gibi tutulmuycak

korg pa500 tr den üstün bir alet bunu söyleyebilirim ayrica( bunu tam olarak bilmiyorum) ama anladigim kadar korgun paketleri olacak yöresel paaket ama tam olarak bilgilenemedim daha

zaten öyle böyle ben korg i3 ile basladim simdiye kadarda korg tan hep memnun kaldim en son olarak korg pa800 üm vardi 4 sene sahne aldim 1 kez olsun beni yolda birakmadi suan bk-5 le ilgileniyorum ama korga geri dönüs yapmayida düsünmüyor deglim pa600 le daha cok ilgilenecem dün bisey sormayi unutum bu yazilan 96 mb rom ne ise yariyor diye onu dün keske soraydim

sizde sorun arastirin arkadaslar cünkü bu pa600 hakinda cok konusuldu en dogru cevabi size korg bayileri verir

ben yinede bu konu hakinda dikatli olmak istiyorum yanlis bilgiler alip sizlere yanlis bilgi vermek istemiyorum sadece korg bayisinden sorularimin cevabi buydu (SAMPEL ATILMIYOR VOICE PROSESORU OLM ADIGINDAN)

saygilarimla

arkadaşlar alet korg pa500 tr den üstün bir alet sample atılmasa bile pa800 setlerini okuyor ve pa800 setlerinde ki sample sesleri de yükleyebiliyor ...

sample atılmasa bile fiyat-performans açısından düşünülebilir.ben şahsen 2. bir klavye olarak alacağım.ama tr için özel tasarlanmış bir ürünün ilk olarak türkiyede değilde avrupada satışa sunulması beni soğutan tek neden...

sample atılmasa bile fiyat-performans açısından düşünülebilir.ben şahsen 2. bir klavye olarak alacağım.ama tr için özel tasarlanmış bir ürünün ilk olarak türkiyede değilde avrupada satışa sunulması beni soğutan tek neden...

abicim türkiye için özel tasarlandığını kim söyledi allah aşkına yahu :S
ve eğer PA800 ün setleri yüklenebiliyorsa ve bu setlerin içindeki sampleleri de okuyabiliyorsa gerçekten 10 numara olur bu fiyata, yalnız tuşe kalitesi çok berbattı pa500 de aynıysa sıkıntı yine :/

Sample almıyor ama benim anladığım kadarıyla Yamaha A 2000 gibi dışardan ''paket halinde '' ülkesine ait yamalar satılacak içindeki hafıza bunun için. Ayynen A2000 gibi düşünün. İngilizce siteden ben böyle anladım.:)

sample alıyormuş ama sample düzenleme yapılamıyormuş diye duydum bende

arkadaşlar cüneyt bey başka bir sitede yazdı pa800 setlerini ve kilitli usb leri alet okuyor yani pa800 setlerinde ki bütün sample ve kitleri okuyor ...

sadece sample edit yada sample yapma ozelligi yok
pa800 setlerini nasil okucak yoksa... bazi ozellikler icinde bir pc programi sundularmi olay biter yada sample sesi pc de hazirla yukle klavyeye...(awave studio etc.)
yoresel paket tyros icinde var kim kullaniyor ornegin ...kendi setini yukle gec..

Moderatör tarafında düzenlendi: