korg pa600Qt satisa basladi

Cevap: korg pa600Qt satisa basladi

Malesef KDV olayı bir türkiyede var :)

Dogru yabanci dile cevrildimi KDV olmuyor ama malesef yasadigim ingilterede buna VAT deniyor (Value Added Tax) aslinda Turkceye cevrildimi tam karsiligi KDV oluyor Katma deger Vergisi ve %20 ;)
Kaddafi vardi almayan onuda linc ettiler malesef :)
Bu vergiler dunyanin heryerinde katmerli olarak var onun icin; fiyati yuksek sundan bundan laflarina pek kanmayin arkadaslar belli anlasilabilir bi fiyat farki Kabul edilebilir ama ucuk kacik bi fark olursa fiyatta aman aceleci olmayin...
kolay gelsin

Cevap: korg pa600Qt satisa basladi

Dogru yabanci dile cevrildimi KDV olmuyor ama malesef yasadigim ingilterede buna VAT deniyor (Value Added Tax) aslinda Turkceye cevrildimi tam karsiligi KDV oluyor Katma deger Vergisi ve %20 ;)
Kaddafi vardi almayan onuda linc ettiler malesef :)
Bu vergiler dunyanin heryerinde katmerli olarak var onun icin; fiyati yuksek sundan bundan laflarina pek kanmayin arkadaslar belli anlasilabilir bi fiyat farki Kabul edilebilir ama ucuk kacik bi fark olursa fiyatta aman aceleci olmayin...
kolay gelsin

Valla hocam yerden göğe kadar haklısın,ama biliyorsun türkiyede hiç birşey normal değil :) avrupa ile vergi sistemimiz aynı olsaydı şimdi kullandığımız arabalar %30 benzinle %70 vergiyle çalışır olmazdı :D çok ilginçtir'ki Gürcistan-batuma gittiğimde bir taksiye bindim bindiğim taksi mercedesin 1999 model bir C serisi modeliydi taksiciye sordum bu arabayı kaça aldın diye verdiği yanıt 4.500$ ben şok oldum tabi :D adama söyledim bu arabayı türkiyede almaya kalksan 15.000 doları gözden çıkarman lazım dedim :D Rizede kalan bir abim var asya tarafına biryere çalışmaya gitti ve orda 76 tuşlu bir korg pa3x getirdi ve 1.500 dolara aldı ve burda saattı aleti...şimdi ise msıır tarafında bir ülkeye gitti ve pa800 ex alacak ordan....yani ilker abim türkiye çok farklı bir memleket ya :D

Moderatör tarafında düzenlendi: