Home Studiolarımız,Donanımlarımız,Klavyelerimiz...

Cevap: Home Studiolarımız,Donanımlarımız,Klavyelerimiz...

Müzik çalışmalarımı evde ve bazende işyerimde yapabiliyorum..İşyerimde de bazı imkanlara sahip olmam avantaj sağlıyor..

Roland G-1000 org,Yamaha Or700 org,Ibanez Roadstar II serisi Elektro Gitar,Digitech RP80 prosessör,M-Audio Audiophile 24/96 Usb ses kartı,Shure sm57/58,Beyerdnynamic Opus 29s,AKG c411,ve telsiz olmak üzere shure ULXP24/58 mikrofonlar..PC özellikleri ; Gigabyte AMD UD3 anakart..İşlemci özelliği 4 çekirdekli..Toplam 580 gb hardisk,4 gb rem..Kulaklıklar Pioner SE-H35TV ve PhilipsSBC HLI 40...

Mixer Dynacord Powermate 2200..ElectroVoice sx300 hoparlör,Dynacord Am12 sahne monitor,biri Dynacord diğeri Yamaha 2 adet harici anfi..

Evim Güzel Evim (daha doğrusu odam):D

27122009109.jpg

Buda işyerimin çalışma odası ve bendeniz:eek:

resim23i.jpg

bende de g1000 ve a1000 tr var ve or700 v2 almak istiyorum nasıl g1000 ve or700 uyumlu mu memnun musunuz?

Hocam G-1000 ve Yamaha ayrı dünyaların aletleri uyum diye birşey sizin yaratıcılığınıza kalmış..Ben piyasa kullanıcısı değilim Yamaha evde kullanılıyor Home Studio klavyesi olarak G-1000'i açmayalı herhalde bir 3 ay rahat olmuştur..Or700 aldığıma çok memnun olduğum bir cihaz,özellikleri beni fazlasıyla memnun ediyor..Tercih sizin inanın başkasının fikri fazla önemli değil aslında..Çeşit çeşit org var org ile ne yapacağınız ve beklentileriniz alacağınız orgun markasını ve modelini belirlemeli..Kolay gelsin...

Evet en sonunda bende home stüdyomu tamamladım arkadaşlar, laptop ile kayıt işinden vazgeçip yeni bir masa üstü PC topladım. Yakın zamada resimleri ekleyeceğim...

şu anki ekipmanım şu şekilde;

* PC: Amd Athlon2 işlemci, 4 Çekirdek, 4gb Ddr2 Ram, 2.8 Ghz, 500 Gb Hard Disk, Dvd Righter, 1Gb Ekran Kartı, Lg 19inch Lcd Monitör, Microsoft Kablosuz Klavye Mause

* SES Kartı: Emu 0404 pci ses kartı (24 bit 192 khz)

* HEADPHONE: AKG K 271

* HOPORLÖR (Monitör): Microlab Solo7 (2*75 Watt Aktif Monitör)

* MİCROPHONE: Behringer C1, Shure SD 565

* MİXER: Behringer Xenyx 802 (8 Kanal +48 Phantom)

* KEYBORDS: Yamaha OR700 V2, Roland GW8 V2, Roland G1000

Ve son olarakta özel yaptırdığım Stüdyo Ünitesi....

Nerdeyse benim tesisat.Sadece bende pa800 var.Monitör yerine kulaklıkla idare ediyorum.Behringer'in yanında bir de SHURE SM 58 dinamik mikrofonum var.

dsc12204.jpg

Abileri daha 2 günlük :cool: bi fotografını paylaşayım dedim , yeni aldığım Pa800 ve ortamım burda 2 gitarım ve Ney 'im eksik.:)

hayırlı olsun Yalçın Pa800,güzel ortam yapmışsın...

Ch.

dsc12204.jpg

Abileri daha 2 günlük :cool: bi fotografını paylaşayım dedim , yeni aldığım Pa800 ve ortamım burda 2 gitarım ve Ney 'im eksik.:)

Hay maşallah :D ALLAH nazardan saklasın üstad

nazar_boncugu.jpg

nazar_boncugu.jpg

Sağolun hocam, güzel dilekleriniz için teşekkür ederim :D

Bu da benden olsun. :)

1278.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

ben zırt pırt tayin yaşadığım için böyle bir şansım yok maalesef...:([/QUOTE]

hocam siz öğretmenmisiniz ?