Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Home Studiolarımız,Donanımlarımız,Klavyelerimiz...
Benim ev stüdyosu da biraz karışık Öğrenci olduğumdan yazdan yaza bir araya gelebiliyor bütün ekipman
Maun yaprak uzun sap Bağlama
Kelebek yaprak kısa sap Bağlama
Dut(oyma) uzun sap Bağlama (babamdan bana kaldı )
Kız Ney (kamış) (si akortlu)
Kız-Mansur Mabeyni plastik Ney (sib akortlu)
Fa# akortlu metal Ney (kendi el yapımım)
4/4 El yapımı Keman (2004)
Yamaha C30M gitar (perdeleri sökülü, perdesiz gitar)
Alüminyum Darbuka ( )
Yamaha PSR-A300 TR (genellikle piyano ve midi klavye amaçlı kullanıyorum)
Korg Pa800
Fujitsu-Siemens Amilo Pro v2045
Kendi topladığım Masaüstü Bilgisayar (Creative Sound Blaster Live 4.1)
Behringer XENXY FX1002 mikser
Behringer XM8500, Carol(kordonlu) ve DM-318 olmak üzere 3 adet dinamik Mikrofon
Yaprak Mikrofon (keman, bağlama ve gitardan ses almak için)
Roland Sustain Pedal
Evet daha öncede yüklemiştik. Bir kez daha deneyelim.
Evet 2004'te iç donanımını kendimin oluşturduğu bir masa üstü bilgisayarım var ve ekran kartı, hard disk ve ram yükseltmesi yaparak halen çok iyi biçimde kullanıyorum. Yeni aldığım Casper laptop'un donanımı da oldukça iyi T900 işlemci, 400 GB HD, 4GB Ram, 512'lik 9600 GS ekran kartı.
Bu arada resimde görülen eski orgum V1 ama şimdi sıfır aldığım V2'yi kullanıyorum. Bu arada, emektar bağlamamı yeğenime hediye etmiştim. Onun yerine kısa sap orta halli bir bağlamam var. 64 yılında yapılmış bir Ud'um var. Bir de idare eder Gitar'ım. Bir de 1990' almış olduğum, o zamanların en iyi orglarından biri olan YAMAHA DSR 2000. Kendinden anfili hoparlörlerimle idare eder bir çalışma köşem var. Tabi arka küçük odada da bir tamir atölyem var.
Merhabalar arkadaşlar bende bi kaç örnek vermek istedim.Bendeki ekipmanlarda şu şekilde;
Tesisat 1 Orkestra;
Klavye : Yamaha Or700 v1
Mixer : Phonic K-12 Powered Mixer
Power : Hos 2000
Hoparlör : Peavey Sp4
Mikrofon : 2x Kahrol {Carol} Açık alanda idare ediyor : )
Laptop : Compaq Presairo a900
Programlar
- Edit: Sony Sound Forge 9.0
- Player : Virtual Dj
Tesisat 2 Müzikhol;
Klavye : Korg Pa80
Mixer : Dynacord Powermate 1000 Powermixer
Hoparlör : General Music Lem
Mikrofon : Shure {Serisi Aklıma Gelmedi : P }
Player : Philips Usb HD Dvd Player
Resimler bunlar şuanlık idare edercesine ama gene elimden gelirse eklemeye çalışırım.Allah herkeze sorunsuz ve helal kazanç sağlıyacak tesisatlar nasip etsin.
valla ben donanım dedıgınız ıcın cıhazları kastettıgınızı dusundum bende yazıyorum home yada normal bı studıo yok
4 x tromba tr 2601 kule
2 x 1200 watt mcs bass
4 x electrocord 1000 watt ec 1503h
4 x servo eskı daslardan 300 watt
3 x mcs 3502 power 1200 w 2 sını bu sezon aldım )
1 x qsc power modelını hatırlamıyorum 6 7 yıllık
2 x shure 565 sd
1 x montarbo 12 kanal mıxer
1 x ketron sx 3000
1 x ketron x1
1 x ducato mınıbus
aklıma gelenlerı yazdım bızım burda ınsanlar kalıte ararlar 700 lıradan gecelık program yapıyorum en yuksek te ben gıdıyorum allaha sukur genıste cevrem var halkımız zengın krızde fazla etkılemedı buraları calısıyoruz kazanıyoruz allah butun arkadaşların gonlune gore dıledıgını nasıp etsın sağlıcakla kalın