mını bı studıo kurmyaı bende cok ıstoyorum cıhaz lar konusunda bılgım fazlasıyla var ama pc de kı muhabbetler sorun olur gıbı gelıyo fl studıo 8 kullanıyorum ama hıc klavyeyı bağlamadım
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
valla ben donanım dedıgınız ıcın cıhazları kastettıgınızı dusundum bende yazıyorum home yada normal bı studıo yok
4 x tromba tr 2601 kule
2 x 1200 watt mcs bass
4 x electrocord 1000 watt ec 1503h
4 x servo eskı daslardan 300 watt
3 x mcs 3502 power 1200 w 2 sını bu sezon aldım)
1 x qsc power modelını hatırlamıyorum 6 7 yıllık
2 x shure 565 sd
1 x montarbo 12 kanal mıxer
1 x ketron sx 3000
1 x ketron x1
1 x ducato mınıbus
aklıma gelenlerı yazdım bızım burda ınsanlar kalıte ararlar 700 lıradan gecelık program yapıyorum en yuksek te ben gıdıyorum allaha sukur genıste cevrem var halkımız zengın krızde fazla etkılemedı buraları calısıyoruz kazanıyoruz allah butun arkadaşların gonlune gore dıledıgını nasıp etsın sağlıcakla kalın
Evet en sonunda bende home stüdyomu tamamladım arkadaşlar, laptop ile kayıt işinden vazgeçip yeni bir masa üstü PC topladım. Yakın zamada resimleri ekleyeceğim...
şu anki ekipmanım şu şekilde;
* PC: Amd Athlon2 işlemci, 4 Çekirdek, 4gb Ddr2 Ram, 2.8 Ghz, 500 Gb Hard Disk, Dvd Righter, 1Gb Ekran Kartı, Lg 19inch Lcd Monitör, Microsoft Kablosuz Klavye Mause
* SES Kartı: Emu 0404 pci ses kartı (24 bit 192 khz)
* HEADPHONE: AKG K 271
* HOPORLÖR (Monitör): Microlab Solo7 (2*75 Watt Aktif Monitör)
* MİCROPHONE: Behringer C1, Shure SD 565
* MİXER: Behringer Xenyx 802 (8 Kanal +48 Phantom)
* KEYBORDS: Yamaha OR700 V2, Roland GW8 V2, Roland G1000
Ve son olarakta özel yaptırdığım Stüdyo Ünitesi....
iyi olmuş abi,bununla iyi iş çıkaracağına eminim,hayırlı olsun.
stüdyo ünitesi nedir onu merak ettim.sanırım cihazları koymak için birşey yaptırdın.öyle ise bunu merak ettim açıkcası.
ben zırt pırt tayin yaşadığım için böyle bir şansım yok maalesef...![]()
Evet en sonunda bende home stüdyomu tamamladım arkadaşlar, laptop ile kayıt işinden vazgeçip yeni bir masa üstü PC topladım. Yakın zamada resimleri ekleyeceğim...
şu anki ekipmanım şu şekilde;
* PC: Amd Athlon2 işlemci, 4 Çekirdek, 4gb Ddr2 Ram, 2.8 Ghz, 500 Gb Hard Disk, Dvd Righter, 1Gb Ekran Kartı, Lg 19inch Lcd Monitör, Microsoft Kablosuz Klavye Mause
* SES Kartı: Emu 0404 pci ses kartı (24 bit 192 khz)
* HEADPHONE: AKG K 271
* HOPORLÖR (Monitör): Microlab Solo7 (2*75 Watt Aktif Monitör)
* MİCROPHONE: Behringer C1, Shure SD 565
* MİXER: Behringer Xenyx 802 (8 Kanal +48 Phantom)
* KEYBORDS: Yamaha OR700 V2, Roland GW8 V2, Roland G1000
Ve son olarakta özel yaptırdığım Stüdyo Ünitesi....