Hangisini alıyım

abuzerkadayıf

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Yok
Arkadaşlar biliyorum çok geniş bur havuz var bu org piyasasında ama ben kullanım bilgilerimi açıklayım siz kara verin. Genellikle evde kullanacağım kullanımı kolay,butçemi çok zorlamayacak, ritmi bol(ritm yazamam gibi geliyor) pop müziğine uygun, ama türk ensturmanlarınıda barındıran ,özellikle türk sanat müziği ritmleride olan.
Duyduğum kadarıyla roland bk-5,yamaha a2000 ve korg pa 600-800 orglar birbirlerine yakın. En ucuzu bk-5 olduğundan soruyorum bu org ihtiyacı karşılarmı, tuşları küçük olduğundan bana oyuncak gibi geldi biraz. Bk -5 alan arkadaslar ilanda çabuk satıyormuş gibi bi izlenime kapıldım.( 2saat kullandım satıyorum şeklinde çok ilan gördüm)
İşin özeti radyoda ve tvde yeni çıkan bir parçayı beni yormadan uygun ritm ve sesleri barındıran bi org arıyorum
Yorumu siz değerli üstatlara bırakıyorum.saygılar

Cevap: Hangisini alıyım

Sıfır aldığım Bk5'i sattım. 1,5 aydır A2000 almayı planlıyordum. Son 1 hafta pa600'de karar kıldım. Az evvel aldım geldim eve. Artı eksi buraya yazmayayım dağılmasın.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Oooo hayirli olsun cok sukur :) antin arkadas butce ne kadar yazarsan daha net cevap bulursun

Aceleye gelmez git gör dene al bak müziksiz asla ablme pazara tuz almaya gitmiş kız alıp geri dönmüş :Dhayırlı olsun

Pa600 öneririm kullanıyorum çok memnunum ritim ses sıkıntısı yok.Bütün pa serisi ritim seslerini yükleyebilirsiniz.

Sıfır aldığım Bk5'i sattım. 1,5 aydır A2000 almayı planlıyordum. Son 1 hafta pa600'de karar kıldım. Az evvel aldım geldim eve. Artı eksi buraya yazmayayım dağılmasın.

Yeni aletiniz hayırlı olsun .

Alper hayırlı olsun. İyi günlerde kullan inşallah...

Varolun arkadaşlar çok sağolun.

Arkadaşın konusuda nereye geldi :) Ister istemez pa600 önerisi alıyor şu anda.

Oooo hayirli olsun cok sukur :) antin arkadas butce ne kadar yazarsan daha net cevap bulursun

Büyçe kısıtlı hocam bk5 dusundugum icin butcede 2000 civarindaydi.
Pa 600 ler 3000 civarinda galiba

Cahilliğimi bağışlayın bu pa600 ü alirsam ses ve ritmleri içindemi oluyor(pa800 e yazilan ritmleri ilave yuklemek gerekiyo sanirim). Bunu nerden yapıcam extra ucret odermiyim.