Hangisini alıyım

Cevap: Hangisini alıyım

kardeş sitede bir dünya pa800 2x 3x setleri dolu 96 mbye kadar yani 64 mb pa800 setlerini direkt yükleyebilrsin .

2000 tl ye bk5 or cihazi gelir ama bence biraz bekle uzerine 700-800 daha biriksin yamaha a2000 veya korg pa 600 al derim bk5 i de alacaksan uzun uzun kullanip incele ses ritm ve malzeme cok cok kaliteli ama hic pratik degil kullanabilirsen 2000 tl nin tam karsiligi bk5 tir

sevgili kardeşim.. Eski pa600 kullanıcısı olarak kesinlikle pa600 diyorum. set sıkıntısı yok. Ben zaten yakın zamanda bir set paylaşıcam. Hamza LET sesler, 10 tane hazır meyaz LOOP sesleri. Ben bir yıl boyunca salonda düğün yaptık.. Fazla düşünmene gerek yok. PA600 al işine bak.. Hüseyin BABACAN Çorlu

ben bk-5 aldım subat ayında almıştım eğer evde hobi amaçlı ise kullanılacaksa çok gelir fakat sahne amaçlı kullanılıcaksa idare edermi eder ama tatmin etmez mp3 ve mıdı çalma olayı iyi ritim desteği şuan iyi sağlanıyor nedeni de belli piyasada yer bulabilmek için destek sağlam sesler konusunda orta sınıfta sayılır ama dediğim gibi en acemi olan bile orgu çabuk öğrenir bu aletle haziranda eouro fiyatı güncel kurdan alacaklar aynı fiyata 2 el pa600 sıfır bk5 ama acemi eğitimi ve ev hobi amaçlı ideal cihaz derim

kısa ve oz yorumlamak ıstıyorum roland bk5 tonları rıtımlerı ve mp3 bakımından güzel alet lakın pratık degıl yamaha a2000 bambaşka kı kulağın yamaha alışırsa başka klavye çalamazsın ben uzun bı sure a2000 kullanıyorum ve extra pa600 kullandım nevale bakımından bol bı alet pratık güzel ama dugun ısı barda yetersız kalıyo bence cok sert tonları ve bütçen 2000 TL ıse bence bk5 e hıc gırme yamaha or700 plus al ozellıkle plus cıplı olsun herseyı a2000 ıle aynı seslerı rıtımlerı tatmınkar evet eskı bı alet ama temızını bulursan senı yeterı kadar tatmın eder ve bı cok arkadaşımız ekmek kazanıyor sahne yapıyor bk 5 tende 10 gömlek ustun bence saygılar...

Bk5'den Pa600'e geçtim biliyorsunuz.

Bk5 sound anlamında hakikaten iyi ve ritim yazanlar gerçekten çok harika işler ortaya koyuyor. Ancak bu kadar. Yani bu klavye zevk verir keyif verir o kadar.

Pratiklik konusunda özellikle pa600 ile beraber daha iyi anladım bk5 o anlamda biraz zor fakat zaten evde kullanılacaksa çokta sorun olmaz.

2400 lira vermiştim ben BK-5'e şimdi olsa kesinlikle vermem bu da ayrı konu :) Sıfır aldım zarar ettim :)

Uzun yıllar kullanacaksınız sıfır cihaz alın geçiş cihazı ise 2.el alırsınız. En azından bk5 genellikle ev kullanıcısından olduğu için temiz cihaz çoktur.