abuzerkadayıf
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
- Enst.
- Yok
Arkadaşlar biliyorum çok geniş bur havuz var bu org piyasasında ama ben kullanım bilgilerimi açıklayım siz kara verin. Genellikle evde kullanacağım kullanımı kolay,butçemi çok zorlamayacak, ritmi bol(ritm yazamam gibi geliyor) pop müziğine uygun, ama türk ensturmanlarınıda barındıran ,özellikle türk sanat müziği ritmleride olan.
Duyduğum kadarıyla roland bk-5,yamaha a2000 ve korg pa 600-800 orglar birbirlerine yakın. En ucuzu bk-5 olduğundan soruyorum bu org ihtiyacı karşılarmı, tuşları küçük olduğundan bana oyuncak gibi geldi biraz. Bk -5 alan arkadaslar ilanda çabuk satıyormuş gibi bi izlenime kapıldım.( 2saat kullandım satıyorum şeklinde çok ilan gördüm)
İşin özeti radyoda ve tvde yeni çıkan bir parçayı beni yormadan uygun ritm ve sesleri barındıran bi org arıyorum
Yorumu siz değerli üstatlara bırakıyorum.saygılar
Duyduğum kadarıyla roland bk-5,yamaha a2000 ve korg pa 600-800 orglar birbirlerine yakın. En ucuzu bk-5 olduğundan soruyorum bu org ihtiyacı karşılarmı, tuşları küçük olduğundan bana oyuncak gibi geldi biraz. Bk -5 alan arkadaslar ilanda çabuk satıyormuş gibi bi izlenime kapıldım.( 2saat kullandım satıyorum şeklinde çok ilan gördüm)
İşin özeti radyoda ve tvde yeni çıkan bir parçayı beni yormadan uygun ritm ve sesleri barındıran bi org arıyorum
Yorumu siz değerli üstatlara bırakıyorum.saygılar