En çok rezil olduğunuz anlar...

Cevap: En çok rezil olduğunuz anlar...

Valla Ben Değilde Solistimin Bir Düğünde Hatta Salon Adıda Veriyim İstanbul Zümray Düğün Salonunda Konyalım Çalıyor Hey heeeeeeey Ve Son Nokta Piste Öküz Gibi Böğürerek Hapşuu Ve Sonrası Salon Kahkaha tufanı :D:D:D
Bunlar insan doğasında makul ve tabii şeyler. Bence görmemezlikten gelinmeliydi. Asıl bizler öküz gibi olduğumuzdan güleriz. Sanki başımıza gelmeyecek gibi........

Bunlar insan doğasında makul ve tabii şeyler. Bence görmemezlikten gelinmeliydi. Asıl bizler öküz gibi olduğumuzdan güleriz. Sanki başımıza gelmeyecek gibi........

İnsanlık hali. Ufak tefek şeyler bunlar :)

Bende ilk dugunumde emanet bi ketron x1 bulmuştum ekran yazilari silik tuşlardaki yazilar silinmiş orgu ilk defa kullanıyorum sonra sazci bana ritim altyapiyi kapat dedi kapatcam ama tuşu bulamiyorum yazılar da gitmiş
Sonunda sazci kapatti çok zoruma gitmişti o günden beri ketronlara isinamiyorum :) :)

Bende ilk dugunumde emanet bi ketron x1 bulmuştum ekran yazilari silik tuşlardaki yazilar silinmiş orgu ilk defa kullanıyorum sonra sazci bana ritim altyapiyi kapat dedi kapatcam ama tuşu bulamiyorum yazılar da gitmiş
Sonunda sazci kapatti çok zoruma gitmişti o günden beri ketronlara isinamiyorum :) :)

Böyle durumlara karşı tuşların farklı renk ve şekilde olmasından yanayım. Buna el atan bir firma ne yazık ki olmadı. Sokakta çalanlar veya salondaki karanlık ortamda dans şarkısı çalanlar değişik bir şey yapmak istediğin an doğru tuşu aramak zorunda kalabiliyor.

Ben programda elimden darbukayı düşürmüştüm ya :eek:

eskıden rezil olurmuyum ACABA DERDİM,YILLAR SONRA BAKIYOMKI REZILLIK ONLARDAYMIŞ.
sahneden neler görünüyor demi.?

alatura toplarken elime bastılar.ne kızdım ama napcan

arkadaşlar bende geçen hafta programdayım kadınlar matınesi tarzı bir program tam milleti gaza getirmişim roman havası ile orgun sehpasının kilidi ne olduysa anlamadım takır takır org yerde allahtan sehpa dendeli şekilde açıldı ve org sehpanın üzerinde kaldı ama yerlerde :D bütün millet oyunu bıraktı başladılar gülmeye ben de utandım sehpayı kaldırdım orgu koydum tekrar aynı olay sonunda yuvarlak bir masa bulduk rahatladım
çok kötü oldum ama:eek::rolleyes::p:):D

aynısı benınm evde basıma geldı dugunde kemerle sehpayı baglamıstım korkumdan )))

çalıştığım yerde üç yada dört düğün aynı anda oluyor .dolayısıyle herkes bi yerde programa başlayıp,pasta kesiminde apar topar yer değiştiriyor. Yine bi gün koşuşturma içinde üst salona girdim .aceleyle orgun jaklarını taktım. Ses eko dedim ve peşinden gelinhanım ,damat beyi sahneye çağırdım. Herkes gülmeye başladı..meğerse sünnet miş.

offffffffff hakkaten bombaymıs
gecmıs olsun)

Transpose -3 olması gerekirken el alışkanlığı deyip dikkat etmeden +3 olarak şarkıya girmiş bulundum :) pesleri tatlı geliyodu meyan bölümüne yaklaştıkça rengim atmaya başladı ve sonunda beklenen oldu ABOOOWWW :)) kurtaracak hiçbir tarafıda kalmamıştı artık.. mikrofon yada mixer kurcalayıp meyanı geçirdim :)

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri