En çok rezil olduğunuz anlar...

Cevap: En çok rezil olduğunuz anlar...

Dans Çalarken halay çeken gelin ve damat beni öldürdü gülmekten.....

rezillikmi bilmiyorum düğünde evin balkonunda çalıyorum millette oynuyor hoparlör yukarıdan aşağıya bi düştü milletin üstüne bir sürü sandalye kırıldı Allahtan kimseye bir şey olmadı ama çok korktum

rezillikmi bilmiyorum düğünde evin balkonunda çalıyorum millette oynuyor hoparlör yukarıdan aşağıya bi düştü milletin üstüne bir sürü sandalye kırıldı Allahtan kimseye bir şey olmadı ama çok korktum

Geçmiş olsun :) Mazallah sakatlık çıkardı.

sen ne diyosun ikibuçuk metredeydim birinin kafasına düşse kesin ölürdü Allah korudu

çift klavyeyle calmaya yenı basladıgım ılk dugunde rıtmı elektro sazları tr seslerı alttakı orgtan
usttekındende meyanlarda lead seslerı alıyordum arada bı usttekınden dolanıyordum
usttekınde akorlar kapalı tum tsları aktıf ettım sadece ses alıyorum :)
usttekıne gecınce alıskanlık yukarıdakınden akor bastım
kolonlardan bır ses geldı nereden geldıgını anca bes altı sanıye sonra anladım
baglamacı anfı tekledı dıye korkudan sazı kenara atıp anfıye kostu )))))
baya bı renk degıstırmıstım

kışın bir köye düğüne gidiyoruz 15 km gittik tesisatı kurduk roland e70 vardı kartı evde unutmuş arkadaş hadiyaa napcaz dedim arkadaşım var 3 km ileride is-4 ü var onu alıp gelelim gittik aldık düğün yerine 2 km kaldı araba takur tukur bir ses geldi indim baktım arkadaş nolmuş dedi bişey yok abi şaft düşmüş dedim neyyyynn dedi düğün yerine haber saldık bizi kamyonetle almaya geldiler neyse düğün bitti düğün sahibine dedik bizi eve brakacak bir araç ayarla neyse buldu sağolsun kışın orta yerinde bir kamyonet 15 km gittik donduk tabi arkadaşı bıraktık eve birde geri dönüş bizim ev 20 km geride bizde gittik eve kamyonetin arkasında halimizi hiç sormayın geçmiş zaman hatırlamıyorum ama düğünden 300 lira aldıysak 150 sini kamyonetçi istedi çektiğimiz soğuk bize kaar kaldı

ben ilk müziğe başladığım yıllarda bi köyde düğüne gittim..
tek başıma bağlama klawye hemde solistlik yapmaya başladım.
daha yarım saat geçmemişti..
düğün sahipleri geldi ve dediki;

kardeşim ne zaman gelecek Orkestracılar..
yeter kafamızı şişirdin..... ;)
anaaaa al başına belayı rezaleti...

Benim başıma gelenlerden hatırladığım yok şuan ama şahit olduğum tuhaf iki olay anlatmak istedim:
Düğünün birinde bi gelin geldi allah düşman başına vermesin diyerek başladık, sonra bu kız bu oğlanı 1 ay yaşatmaz dedik ama 1 aya kalmadı damat daha çetin çıktı takı merasiminden sonra kızdan vazgeçti düğün günü ayrıldılar salonda. Gülermisin ağlarmısın.

Bide başka bi düğünde gelinin biri damada biraz sıkıntı çıkarmış galiba damat gelin damat odasında iyi bi kötek attı geline :D

ben ilk müziğe başladığım yıllarda bi köyde düğüne gittim..
tek başıma bağlama klawye hemde solistlik yapmaya başladım.
daha yarım saat geçmemişti..
düğün sahipleri geldi ve dediki;

kardeşim ne zaman gelecek Orkestracılar..
yeter kafamızı şişirdin.....
anaaaa al başına belayı rezaleti...

bu güzeldi......................

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri