En çok rezil olduğunuz anlar...

Cevap: En çok rezil olduğunuz anlar...

ben ilk müziğe başladığım yıllarda bi köyde düğüne gittim..
tek başıma bağlama klawye hemde solistlik yapmaya başladım.
daha yarım saat geçmemişti..
düğün sahipleri geldi ve dediki;

kardeşim ne zaman gelecek Orkestracılar..
yeter kafamızı şişirdin..... ;)
anaaaa al başına belayı rezaleti...

Ben sonrasını çok merak ettim. Allah aşkına anlat :)

bu sezonda düğün salonunda asortik düğün çalıyoruz program başında giriş müziği dans müziği vs getiriyorlar neyse yanımdaki müzisyen abi bilgisayardan ayarlayıp çalıyor bu arada salonda hertürlü program yapılıyor isteğe bağlı sanat muziği oyun havası tasavvuf vs neyse şef garson işaret etti gelin damadı alıyoruz diye gelin damat sahneye doğru geliyor bizim abi açtı müziği şıkı şıkı derken zikirli ilahi açmadımı millet bize bakıyor gülmekten kendimi alamadım millet yabancı beklerken ilahi çıkınca o an sahnedeki halimi unutamam asla

1-2 anı da ben paylaşayım
İlk dans yapıldı nikaha geçilecek kağıda yazıldı isimler çift geldi şahitler ahmet hasan geldi nikah kıymak üzere yüksel bey davet edildi fakat gelen nikah memuru yüksel bey değil yüksel hanımdı hiç utanmadım ama kadınla tartışmaktan korktum gittim mikrafonu uzattım kusura bakmayın yanlışlıktan ötürü dedim hata sizin değil size kağıdı bırakıp bu yüksel hanım diye uyarmayanın dedi ve işi öyle kapatmış olduk..

bu anımız ise bir arkadaşımızdan alıntıdır..bu arkadaş alatura toplamaya giden amatör ruhlu genç iken bir gecede solist arkadaşımızın anısıdır. bir klavyeci ile solistin yanına gidip alatura toplar güzel bir anısını anlattı biz yarılmıştık sizlerle de paylaşayım
klavyeciyle kuruyorlar tesisatı solist yok düğüne 10 dakka kala kör kütük sarhoş geliyor solist falan filen ilk dans ikinci dans derken pasta geliyor..pasta kesiliyor tam birbirlerine pasta verirken yeni çifler solistten bir anons 'EVET DAMAT BEY GELİN HANIMIN AĞZINA VERDİ' demiş.sonra işte solisti dövüyorlar klavyeci ile alaturacı eleman işe devam ediyor alaturacı cocuk o günden beri o adamla işlere gidiyor ve şuan iyi bir solist oldu.

DÜĞÜN ÇALARKEN ORGUN PİCH BENDİ BOŞALDI ALET KORG İ 30 SESLER HELİKOPTER GİBİ ÇIKMAYA BAŞLAMIŞTI DÜĞÜN SAHİBİNE ANLATAMADIM ..OLAY ÇIKTI:dd:ÖLE BİTMİŞTİ ALLAH TARAFINDAN SON 15 DAKİKA KALAYDI BİTMESİNE..

Ben sonrasını çok merak ettim. Allah aşkına anlat :)
dedimki birazdan gelirler :)
devam ettim. .. hem zorla halay çekip hemde pis pis bakıyorlardı.. ne yazıkki o gün o şekilde bitti..
ama dayak yemeden ayrıldım. .

pa800'ün ritim ve performans eşleştirmesini açık unutmuşum. Dansın sonuna doğru ses değiştirmek istedim ama ritim değişti. İyi ki sona gelmiştik ve çıkan ritim çiftetelliydi :)

Yaklaşık 20 yıl önce,Mersin orduevinde bir düğünde .Gelin ve damadı çiftetelli için piste davet etmiştik.Davetliler genellikle yurt dışından tatile gelen gurbetçilerdi.Çok güzel yabancı para iniyordu yere.Görevli askerler çok güzel para yürütmüşlerdi.Nasıl mı?Postallarının altına yapıştırıcı sürüp pistten yürüyerek.4 kişilik orkestradan hiç kimse bırakıp müdahale edemedi.Müziğe ara versek para gelmez,göz göre göre malı götürdüler.

Yaklaşık 20 yıl önce,Mersin orduevinde bir düğünde .Gelin ve damadı çiftetelli için piste davet etmiştik.Davetliler genellikle yurt dışından tatile gelen gurbetçilerdi.Çok güzel yabancı para iniyordu yere.Görevli askerler çok güzel para yürütmüşlerdi.Nasıl mı?Postallarının altına yapıştırıcı sürüp pistten yürüyerek.4 kişilik orkestradan hiç kimse bırakıp müdahale edemedi.Müziğe ara versek para gelmez,göz göre göre malı götürdüler.

Güleyim mi, üzüleyim mi şaşırdım aslında.

burada kına gecesinde kadınlarla aramıza perde çekilir. .
programa başladık güzel bir kız istek getiriyor
arkadaşla arkasından asılıyoruz...
ama bir terslik var...
meğerse mikrofonlar açık. ..
Bütün konuşmalar hoparlörlerden çıkıyormuş..
orayı unutmuşuz..
en sonunda kız içeri geldi. .
dediki bari ben çıktıktan sonra mikrofonları kapatın.
sesinizi herkez duyuyor. ..
dedi ve gitti. ..

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri