Bk5 - Problem??

• Konbuyu başlatan VolkanB
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 50
  • Görünümler : 9K
Cevap: Bk5 - Problem??

Sil sil numaranı yazdım tamam :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

değerli üstadım konu ile ilgili görüşleriniz belittiğiniz müstakil bir konu açmışsınız zaten o kunudan görüşleriniz paylaşmaya devam edebilirsiniz.teşekkürler

Valla Hocam Bütün Cihazlara Sallamışsınız :) Sizin Kullanıcağınız Cihaz Yok Gibi.

Edit: Şikayetim üzerine moderatör arkadaşlar ilgili yorumu sildikleri için bende cevaben yazdığım yorumu siliyorum. Bu arada ilgili yönetici arkadaşa teşekkür ediyorum.

Arkadaşım Eleştiriye açık insanım ama BİR ELEŞTİRİ aynı kişi tarafından AYNI PLATFORMLARDA DEFALARCA , veya FARKLI PLATFORMLARDA SIKÇA tekrar ediliyorsa bu eleştiri olmaktan çıkmış B.K ATMA aşamasına gelmiştir. Sizin önceki konularınızı da görmüştüm. Aynı ŞEYİ kopyala yapıştır yapmışsınız. B.K atmakla kalmıyor diğer insanları da soğutmaya çalışıyorsunuz. AYIP.

Konumuzda bu değil güzelim başlığın içine etmişsiniz. Bu başlık seviyeli ve gerçekten bk-5'in eksilerinin tartışılıp konuşulduğu çözüm arandığı bir başlık haline gelmişti.

Katılıyorum.

Hocam madem orkestrada çalıyorsunuz, böyle bir hata yapmamanız lazımdı. İnceleyip öyle almanız gerekirdi. Sizinki "fiat punto aldım, yarışlara katıldım, geçemiyorum, hep sonuncu oluyorum" a benzemiş. Kronos, triton, tyross, audya, pa3x gibi cihazlar dururken, (hatta orkestrada ketron sx3000 bile işinizi görürdü) gidipte kapasitesi ve soundu belli olan bir cihaz alıp, daha sonra yerden yere vurmanız olmamış.

Bir süre önce forumda 1200'e (yanılmıyorsam) bk5 arayan bir arkadaş vardı, satın ona, oda kurtulsun, sizde, bizde..

Bu arada, bana göre bk5 pratik olmaması, ses edit özelliklerinin yetersiz olması dışında güzel klavyedir arkadaşlar. MP3 okuması, MP3'ü tempo ve transpose edebilmesi, sınırsız usb hafızası, sağlam batı ve türk soundları (bazı enstrümanlar hariç, örn. klarnet ve keman), ritimleri ile hem ev kullanıcıları, hemde çok dinamik bir sahnede çalmayan (örn. cafe, restoran) arkadaşlar, arkadaş ve ortamında çalan arkadaşlar için yeterli bir klavyedir.

Ev kullanıcılarının kendilerini geliştirmesi için, mp3 olarak kendi tarzlarındaki bir parçayı usb'ye atıp, üzerine gerekirse tempoyu düşürerek eşlik etmeleri yeterlidir.

Gerçekten çaldıkça, balanslarını yaptıkça çok tat almaya başladım cihazdan. Zaten başlığıda no problem olarak değiştirdim :D
Adam gibi bir duble ritmi yazan olursa kolay kolay değişmem bu cihazı :)

bk-5 fiyatına göre çok iyi bir org arkadaşlar tek kusuru kullanım zorluğu... ben sesleri hiç editlemeden çalıyorum ve sadece oyun havası ritmlerini editliyorum oda baslar daha iyi gelsin diye... seslerin kaybolması olayı editleme ile ilgili olabilir edit yaparken sesin doğal yapısını bozmayın... compressor ayarlarını devre dışı bırakmanızı öneririm... bu orglara compressör koyacaklarsa kanallara koysunlar genele neden koymuşlar ki eğer compressör kullanmak isterseniz HİGH TRESHOLD U -7 OLARAK AYARLAYIN... org bazı ritmlerde kendini kilitliyor ama bu ritmlere özgü birşey orgun kendisinde değil özellikle denedim bk-5 in seslerini editlerken çok fazla kurcalamayın derim size çünkü çoğu sesi yeterli edit yapacağım diye seslerin doğal yapısını bozmayın efect uygulayın yeter eğer bazı sesler zayıf geliyorsa ve dolgunluk istiyorsanız biraz chours u açın yada upper 2 ye ona benzer yadımcı bir ses atayın... her kullandığınız sesin birde equlaizr ayarları var onuda deneyin bazı sesler için 66 daki gitar ampi similatörü işe yarayabiir 25 teki reverbte iyi...

bk-5 fiyatına göre çok iyi bir org arkadaşlar tek kusuru kullanım zorluğu... ben sesleri hiç editlemeden çalıyorum ve sadece oyun havası ritmlerini editliyorum oda baslar daha iyi gelsin diye... seslerin kaybolması olayı editleme ile ilgili olabilir edit yaparken sesin doğal yapısını bozmayın... compressor ayarlarını devre dışı bırakmanızı öneririm... bu orglara compressör koyacaklarsa kanallara koysunlar genele neden koymuşlar ki eğer compressör kullanmak isterseniz HİGH TRESHOLD U -7 OLARAK AYARLAYIN... org bazı ritmlerde kendini kilitliyor ama bu ritmlere özgü birşey orgun kendisinde değil özellikle denedim bk-5 in seslerini editlerken çok fazla kurcalamayın derim size çünkü çoğu sesi yeterli edit yapacağım diye seslerin doğal yapısını bozmayın efect uygulayın yeter eğer bazı sesler zayıf geliyorsa ve dolgunluk istiyorsanız biraz chours u açın yada upper 2 ye ona benzer yadımcı bir ses atayın... her kullandığınız sesin birde equlaizr ayarları var onuda deneyin bazı sesler için 66 daki gitar ampi similatörü işe yarayabiir 25 teki reverbte iyi...

Adamsınnnn.