Cevap: Bk5 - Problem??
Basit düşünüyorum; Bunlar ciddi maliyet harcanan ciddi ürünler. Dolayısı ile belli bir mühendislik arge çalışması ile test aşamasından geçiyor. Ve birşey dikkatimi çekti. Her gelen ekstra şey için bilmediğimiz için önce eleştiriyoruz fakat sonrasında görüyoruz ki tam tersi Bir durummuş esasında iyi de birşeymiş.
Şu sıkıntıları esasında bk5 soru cevap kısmına yazsak daha iyi olur en azından rolanddan cevap gelir herkes bakar öğrenir.
Ama işte ancak birisi konu açtığında aklımıza geliyor az önce benim yaptığım gibi 
bk-5 tesisatta denedim rtm ler off be dedim manyak geliyodu süperdi neyse bi akşam düğünde çaldım arkadaş oldum oldum dirildim sanırım komprosor ayarları ile ilgili idi yav sese yuklenınce rtm gidiyo salon sahibi yanıma geldi bu orgun sesi niye cıkmıyo dedibu yenı aletlerde komprosormıdır nedır moda ettıler pa600 dede aynı illet bişi ne yapmaya calişiyolar anlamiş deyilim teknoloji daha kötüye gidiyo yada biz ayar cekemiyoz .....
Basit düşünüyorum; Bunlar ciddi maliyet harcanan ciddi ürünler. Dolayısı ile belli bir mühendislik arge çalışması ile test aşamasından geçiyor. Ve birşey dikkatimi çekti. Her gelen ekstra şey için bilmediğimiz için önce eleştiriyoruz fakat sonrasında görüyoruz ki tam tersi Bir durummuş esasında iyi de birşeymiş.