Cevap: Bk5 - Problem??
Sil sil numaranı yazdım tamam
Sil sil numaranı yazdım tamam
Moderatör tarafında düzenlendi:
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Arkadaşım Eleştiriye açık insanım ama BİR ELEŞTİRİ aynı kişi tarafından AYNI PLATFORMLARDA DEFALARCA , veya FARKLI PLATFORMLARDA SIKÇA tekrar ediliyorsa bu eleştiri olmaktan çıkmış B.K ATMA aşamasına gelmiştir. Sizin önceki konularınızı da görmüştüm. Aynı ŞEYİ kopyala yapıştır yapmışsınız. B.K atmakla kalmıyor diğer insanları da soğutmaya çalışıyorsunuz. AYIP.
Konumuzda bu değil güzelim başlığın içine etmişsiniz. Bu başlık seviyeli ve gerçekten bk-5'in eksilerinin tartışılıp konuşulduğu çözüm arandığı bir başlık haline gelmişti.
bk-5 fiyatına göre çok iyi bir org arkadaşlar tek kusuru kullanım zorluğu... ben sesleri hiç editlemeden çalıyorum ve sadece oyun havası ritmlerini editliyorum oda baslar daha iyi gelsin diye... seslerin kaybolması olayı editleme ile ilgili olabilir edit yaparken sesin doğal yapısını bozmayın... compressor ayarlarını devre dışı bırakmanızı öneririm... bu orglara compressör koyacaklarsa kanallara koysunlar genele neden koymuşlar ki eğer compressör kullanmak isterseniz HİGH TRESHOLD U -7 OLARAK AYARLAYIN... org bazı ritmlerde kendini kilitliyor ama bu ritmlere özgü birşey orgun kendisinde değil özellikle denedim bk-5 in seslerini editlerken çok fazla kurcalamayın derim size çünkü çoğu sesi yeterli edit yapacağım diye seslerin doğal yapısını bozmayın efect uygulayın yeter eğer bazı sesler zayıf geliyorsa ve dolgunluk istiyorsanız biraz chours u açın yada upper 2 ye ona benzer yadımcı bir ses atayın... her kullandığınız sesin birde equlaizr ayarları var onuda deneyin bazı sesler için 66 daki gitar ampi similatörü işe yarayabiir 25 teki reverbte iyi...