BK-5 OR / Yeni Taylan,2-4 Balkan ve Ankara Ritimleri Yayında...

Cevap: BK-5 OR / Yeni Taylan,2-4 Balkan ve Ankara Ritimleri Yayında...

Arkadaşlar eleştirilerinizde biraz acımasız davranıyorsunuz gibi geliyor. Daha ilk parti destekte böyle yaparak bu işe emek veren yürek koyan arkadaşlarımızın şevkini kırıyorsunuz. Herkesin kulağının aşina olduğu ritimler olursa değişik bir şeyler yapılmış olmazki. Bir Roland'ın ritim ve sesleri Korg ile aynı olursa o zaman olay Korg taklitine gider. Ayrıca cihaz üzerinde editleme yapılabiliyor beğenmediğiniz yerleri beğendiğiniz şekilde değiştirebilirsiniz. Hem emek vermeyip hemde emek verenleri tenkit etmenin doğru olmadığı kanaatindeyim. Ben arkadaşlarımıza verdikleri emek ve destekten dolayı teşekkür ediyorum ve zamanla herkesin beğenisine göre ritimlerin yazılacağına inanıyorum. Falan set, Filan set ücret şu kadar demiyorlar çeşitlendirerek beğendiğinizi kullanın diyorlar. Bize düşen indirip teşekkür edip beğendiğimizi kullanmaktır.
Lütfen EMEĞE SAYGI...

sevgil sahin kardesim

burda herkes emege saygi gösteriyor zaten fakat sence böyle ritimler olurmu bizlerin tabiki beklentileri var neden dersen biz orglari almadan roland tr bize sonsuz destek verecegini slöyledi hemde hic madi olmadan

2 ciside tabiki korg gibi aynisi olmayabilir ama bare tarzi korg ritimleri gibi olabilir cünkü drum kitlerin emo yaptigini söylediler roland tr.

gercekten sence yapilan ritimler bir dügün icin iyimi?
burda biz tabiki olmus veya olmamis demek zorundayiz ben olmamis bir ritime cok güzel olmus diyebilen biri deglim

hemen hemen her arkadasimiz burda emege saygi ama ritim olmamis demis buda bizlerin dogal haki
bir ustadan beklentilerimiz farkli tabiki ilk ritimler böyle olunca cogu arkadaslarimizinda bk-5 e hevesi kalmiyor gw8 in ilk cikan ritimlerine baktinmi bilmiyorum ama ilkinden sonuna kadari güzel diyebilirim simdide bk-5 e emo destegiyle yapilan drum kitlerle gw8 den farkli ritimler bekliyoruz.

saygilarimla

Kardeşim sana katılıyorum ama bu ritimleri yazan arkadaş Serkan Türküm, EMO seti eminim ilerde gelecektir. Verilen emeği hemen yerin dibine sokmanın mantığı yok. Ritimler pop tarzı yapılmış bu tarz çoğumuza yabancı ama değişik olmuş. Biz beklentilerimizi uygun bir dille anlatırsak daha yapıcı oluruz. Beğendiğin ritim demosunu gönder o şekilde yapılsın. Zaten ta işin başında adamlar demo istediler. Yanlış anlaşlmasın ben elbetteki kullanıcıdan yanayım bende para döküp aleti aldım ve en iyisi olmasını beklerim. Ama uslup yıkıcı deyil yapıcı olmalı. Bu eleştirilerden sonra bakalım Roland firmasının yanıtı ne olacak. Saygılar...