BK-5 OR / Yeni Taylan,2-4 Balkan ve Ankara Ritimleri Yayında...

Cevap: BK-5 OR / Yeni Taylan,2-4 Balkan ve Ankara Ritimleri Yayında...

Konuya karışmak istemezdim ama nedense kendimi cevap yazarken buldum :)

Bir eleştiri yaparken neye dikkat ediyoruz ? Elbette hiç birşeye :D
''berbat, çok kötü, bu nedir yaa'' gibi eleştiri yapmayı nereden öğrendik ki?..

Ritmlerin size göre eksik yanlarını tamamlayıcı örneklerle pekiştirseniz, bu tip eleştirilerin sonucu daha verimli olur değil mi?.. Böyle davranarak emek verecek kişileri de bu işten soğutuyorsunuz ve sonrada nerede bu devlet diye yakınıyoruz..
Biraz daha dikkatli olup yapıcı yorumlar yazmaya özen gösterelim..

Haklisin Batuh kardesim fakat umutla hevesle ritim bekliyoruz ve sonuc boyle olunca sanki lunapark bekleyen cocuklarin gidip kirik bir salincak bulmasi gibi husrana ugrayinca ne dedigimizi bilmeden ofkeyle cikiveriyor cumleler agzimizdan. Lakin kimseyi kirmak veya kusturmek icin yazilmadi yazilanlar. Ozur dilerim....

Konuya karışmak istemezdim ama nedense kendimi cevap yazarken buldum :)

Bir eleştiri yaparken neye dikkat ediyoruz ? Elbette hiç birşeye :D
''berbat, çok kötü, bu nedir yaa'' gibi eleştiri yapmayı nereden öğrendik ki?..

Ritmlerin size göre eksik yanlarını tamamlayıcı örneklerle pekiştirseniz, bu tip eleştirilerin sonucu daha verimli olur değil mi?.. Böyle davranarak emek verecek kişileri de bu işten soğutuyorsunuz ve sonrada nerede bu devlet diye yakınıyoruz..
Biraz daha dikkatli olup yapıcı yorumlar yazmaya özen gösterelim..

ritimdeki alt yapı sesleri ritmin perküsyonlarını öldürüyor üstad. bu yazılan ritmi bi düğünde açsan orkestrayı dağıtırlar yalana gerek yok.. oynatacak bi ritim yok ortada... clup programı değil düğün yapıyoruz çoğumuz

ritimdeki alt yapı sesleri ritmin perküsyonlarını öldürüyor üstad. bu yazılan ritmi bi düğünde açsan orkestrayı dağıtırlar yalana gerek yok.. oynatacak bi ritim yok ortada... clup programı değil düğün yapıyoruz çoğumuz

Bu kadar olur. Ne bekleniyor ki. Roland firmasının müziğimize uygun Gw8 le beraber en iyi aleti... İlla korg gibi mi vuracak ...

Değerli BK-5 OR Kullanıcıları,
Ritim istekleriniz bölümünde yaptığınız istekler doğrultusunda en çok istek alan ritimlerden, yeni yazılan Taylan, 2-4 Balkan ve Ankara ritimlerimizi ücretsiz olarak BK-5 OR özel web sitesinden indirebilirsiniz.İstek ritimlerinizin geri klan kısmını en kısa sürede yanıtlamaya çalışacağız.Yeni yüklenecek ritimlerimiz için sayfamızın "Ritimler" bölümünü kontrol etmeyi unutmayınız.Ritimlere ulaşabileceğiniz link i aşağıdaki şekilde bilgilerinize sunarız.
Roland BK-5 OR Türk Sesli ve Ritimli Klavye

Saygılarımızla,
Roland Türkiye

paylaşım için teşekkürler.Ritimleri yazan Serkan Türküm'e ayrıca teşekkürler.kolay gelsin iyi çalışmalar.

yorumların hepsini okudum.Roland BK-5or daha piyasada çok yeni bir klavye.zamanla ritimleri,sesleri nevalesi çoğalacak.

paylaşım için teşekkürler.Ritimleri yazan Serkan Türküm'e ayrıca teşekkürler.kolay gelsin iyi çalışmalar.

emo değilmiş çok şükür

Arkadaşlar Ankara srk yı açamadım ama bendemi bir sorun var yoksa dosyamı arızalı?

Serkan Türküm çok iyi bir müzisyendir kendisini tanırım. Ortadaki problem ritimlerin berbat olması felan değil sizin tarzınıza uymamasıdır. Pop tarzı işler yapan arkadaşlar bu ritimleri dinlediklerinde yerlerinde duramıyorlar çünkü altyapılar ve perküsyonlar tam olarak pop tarzı. Cihazı kullanan ve işleyen kişi sayısı arttıkça ritimlerin renkleri ve çeşitleri de artacaktır, jazz çiftetelli yazan da olacak, pop çiftetelli yazan da olacak davullu çiftetelli yazan da olacak ince saz çiftetelli yazan da olacak merak etmeyin, aletin ritim/ses çeşitliliğinin artması için biraz zaman.

Eleştirme noktasında ise synth altyapıların gerektiğinden fazla ön planda olduğunu düşünüyorum. Tabi kullanıcılar kendi cihazları üzerinde mixlemeler yaparak istedikleri şekle sokabilirler ritimleri. Synth altyapıları biraz kısarsınız bence güzel olur :)

Moderatör tarafında düzenlendi: