BK-5 OR / Yeni Taylan,2-4 Balkan ve Ankara Ritimleri Yayında...

Cevap: BK-5 OR / Yeni Taylan,2-4 Balkan ve Ankara Ritimleri Yayında...

Bu arada taylan ritimindeki davulllar emo-exb'den tanıdık :)

Abarttığınız kadar kötü değil ancak 2-4 ritimlerde synth altyapılar ritimi çok şişirmiş doğrudur

bu ritmi emo yazdıysa söylenecek söz yok, emo usb almam a2000 e

Öncelikle kesinlikle emeğe saygı;
Ama şu cihazı gerçekten ortaya çıkaracak bir ritim diye beklediğim taylan ritminin uzaktan yakından kesinlikle benzer bir tarafı yok.Acaba taylan diye oylamaya çıkaran arkadaşın verdiği demodamı bişey var yoksa ritmi yazan arkadaş, umrunamı katmamış roman ritmine benzesin yeter diye!!!!!!!Benve davullu 9/8 ritimler daha iyi olmalı yani bu aletin hakkı değil bu.

Saygılar...

simdi dinledim hepsini kizmayin ama cok kotu olmus,benim preludedeki romanlar bile bundan cok daha guzel,bu ritim taylan roman degil alel acele yapilmis birsey gibi eger emo arkadas yaptiysa kusura bakmasin ama bu sefer olmamis uzgunum...........

bak sadece ben deglim beyenmiyen

bu orga eyer emo davul kitler eklediyse bu orga yazilan ritimler korg taki gibi olmasada ona yakin olmali.

2/4 lük ritim berbat yani ankarayla alakasi yok ve gercekten preludenin ve gw8 roman eitimleri su an bk-5 teki ritimlerden daha üstün.

yani bu alete daha kaliteli ritimler yazilabilir ben ücretlide olsa alirim yeterki korgtaki emo ritimlere yakin bisey olsun.

saygilarimla

Teşekkür ederim.

gw8 ile arasında ucurum var başarılı

sn zuhal müzik öncelikle ücretsiz ritmler konusunda size teşekkür etmek istiyorum fakat üzülerek şunu belirtmek isterimki ritmi yazan arkadaştan da ilk başta özür diliyorum.ritmler berbat.ben çok iyi piano arpej yapabilirim klavyeyi kendimce iyi kullanabilirim ama alaturka ritm yazmak benim stil im degil.bu ritmleri yazan arkadaşa özellikle tabandan.srk yazan ritmin bass larını kontrol etmesini rica ediyorum .bu alet bu şekilde çalışmalarla bir yere gelemez.bk5 i ilk alanlardanım alet ten çok memnunum fakat bu yapılan işi şuna benzetiyorum.son model lüks bir jip alıyorsunuz ama konsolda dvd player navigasyon bölümünde kasetçalar takılı.

armoni arkadasima katiliyorum

bizleri bk-5 kulanicilari hayal kirikligina uratmasiniz insallah...

Yazan arkadas kusura bakmasin ama hepsi berbat. Sanki alel acele yazilmis ayda 5ritim sozunu tutmak icin yazilmis gibi ama hepsini toplasan 1 ritim etmez. Kimse kusura bakmasin.