Asıl Mesleğiniz Nedir?

Cevap: Asıl Mesleğiniz Nedir?

granit sektörunde genel sorumlu ve granit ustasıyım...baba mesleğim...

Mobilya ve dekorasyoncuyum :)

Elektrik teknisyeniyim ama ortaokulda müzik öğretmenimle herşey başladı. casio ctk395 ilk orgum şimdi hobi amaçlı müzik yapıyorum

Bende haydut um hemde yasalhaydut işim oldumu çalarım "org" işim bittimi atarım bi kenara belkide müzik dinlemeyen ender müzisyenlerdenim... çiftçilik belgem var ama çiftçi sayılmam büyükbaş hayvanlardan iyi anlarım bildiğim en iyi iş bu ama müzisyenlikle hayatımı kazanıyorum mesleğimde doğal müzisyen ama yine de müzisyenlikten ziyade ben kendime orgçu diyorum gitar flüt org ve ıslık az biraz da bağlama çalıyorum... ve yaptığım bu işi hiç sevmiyorum yapalildiğim tek iş bu olduğu için yapıyorum...

Yeni katılan arkadaşlar için güncelliyorum

Ali, öyle ağzı açık ayran budalaları gibi konuşma.:D Herkes sallar. Kendi mesleğinin en mükemmel olduğuna inan. Kendine güveninin daha fazla olması açısından. Gerisi trişkodan hikayeler. Ben bile nerden gelip böyle argo konuşabiliyorsam. Eh artık memleketin durumu belli diye hesap et. Yalan mı?:p

Açtığım konuya cevap yazanların bir çoğuyla tanıştım görüştüm bu trakya müzik ne dostluklara ne buluşmalara imza attı aramızda komutan doktor polis neler var hocam insanları eleştirmeyi bırakın sizde bu samimiyete katılın.uzatmıycam fazla enzor günümde bu insanlar vardı yanımda.Bu sözlerimden dolayı yalnış anlamayın.

Dürüstçe ve iş ahlakına uygun her türlü ekmek kapısı kutsaldır. Rahmetli babam hep şunu söylerdi; "oğlum, işin yerleri süpürmek bile olsa çok iyi süpür". Bende bunu her zaman kulağıma küpe yaptım. Çok havalı işlerimde oldu ama aklınıza gelecek en berbat işlerdede çalıştım. Şimdi çok şükür dediğim bir işim var. Türkiye'nin kurumsal gıda firmalarından birinde restoran müdürlüğü yapıyorum, şükrediyorum. Amacım emekli olana kadar müzik konusunda kendimi geliştirip, bir yerlerde müzik yapabilmek. Belkide kendi yerimde, bakalım.

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri