Zuhal müzik 'e acil duyuru!

hayatımda gördüğüm en saçma tartışma.. kardeşim roland çıkarmaz, niye çıkarsın? kaç lira toplayabilecek türkiye den buraya özel alet üretse? adamlar dünya üzerinde hayvan gibi mal satıyor neden tek bi ülkeyle uğraşsınlarki?

zuhal müziğin bu konuyla ilgisi olamaz, adamlar neden para kazanmak istemesin ki? yani roland alet yapıcak da onlar mı önünü kesecek? bi çocuğun anca aklına gelir bu tür saçmalıklar..

korg dünya üzerinde hiç satmadığı için türkiye ye alet yapıyor. sanıyormusun o korgdaki adamlar türkiye diye yatıp kalkıyorlar? hayır. adamlar satacak başka yer bulamadıkları için bize getiriyorlar aletleri. eğer pa50 çok satsaydı tekrardan fabrikaya sokup sd takılıp piyasaya sürülmezdi bu kadar yıl sonra. baktılar adamlar pa50 satamıyor, hem sd hemde arabik versiyonunu çıkardılar şuan işte. pa55tr de zaten pa50 lerin siyaha boyanmış hali. bi farklılık yok yani.

adamlar seni düşündüğü için pa55 tr yapmadı, stoklarındaki pa50 leri bitirmek için siyaha boyayıp türk aleti diye ellerinden çıkardılar.

korga tapmayı, korgu övmeyi bırakın artık. adamlar hiç kimseyi düşünmüyor, yaptığı sattığı her aletten de %1000 kar koyuyor.

Cevap: Zuhal müzik 'e acil duyuru!

Dostum kimsenin roland bize özel alet üretsin diye isteği yok!Zaten kendileri bunu düşünerek farklı versıonlarda alet üretiyorlar...Bizim isteğimiz sadece yazılımla yapılacak değişikler...Kaldı ki gw8 de versıonla yapılacak yazımsal değişiklikler bize özel değil,bütün Dünya daki müzisyenlerin ortak istekleri diye düşünüyorum...O kadar değişik marka alet kullandım,gw8 deki inanılmaz yazılımsal hatalara ilk defa rastladım...Şunu burada belirtmem gerekir ki;arkadaşlarımız bu aletin özelliklerini yazarken eksik yazıyorlar...Çünkü ben M50-60-70-80...almayı düşünürken eksik tanıtımlar sonucunda gw8 almak zorunda kaldım...bu arada alet kötü bir alet değil.ben çok seviyorum...sevdiğimden dolayıdır ki yazılımsal düzeltmelerle birlikte V3 ü istiyorum....

v3 çıkacak mı ?

roland ne zaman kullanıcı fikrini değerlendirdi ki şimdi değerlendirsin...

Cevap: Re: Zuhal müzik 'e acil duyuru!

hayatımda gördüğüm en saçma tartışma.. kardeşim roland çıkarmaz, niye çıkarsın? kaç lira toplayabilecek türkiye den buraya özel alet üretse? adamlar dünya üzerinde hayvan gibi mal satıyor neden tek bi ülkeyle uğraşsınlarki?

zuhal müziğin bu konuyla ilgisi olamaz, adamlar neden para kazanmak istemesin ki? yani roland alet yapıcak da onlar mı önünü kesecek? bi çocuğun anca aklına gelir bu tür saçmalıklar..

korg dünya üzerinde hiç satmadığı için türkiye ye alet yapıyor. sanıyormusun o korgdaki adamlar türkiye diye yatıp kalkıyorlar? hayır. adamlar satacak başka yer bulamadıkları için bize getiriyorlar aletleri. eğer pa50 çok satsaydı tekrardan fabrikaya sokup sd takılıp piyasaya sürülmezdi bu kadar yıl sonra. baktılar adamlar pa50 satamıyor, hem sd hemde arabik versiyonunu çıkardılar şuan işte. pa55tr de zaten pa50 lerin siyaha boyanmış hali. bi farklılık yok yani.

adamlar seni düşündüğü için pa55 tr yapmadı, stoklarındaki pa50 leri bitirmek için siyaha boyayıp türk aleti diye ellerinden çıkardılar.

korga tapmayı, korgu övmeyi bırakın artık. adamlar hiç kimseyi düşünmüyor, yaptığı sattığı her aletten de %1000 kar koyuyor.
ZUHAL MÜZİK' in(zuhal müziğin diye okunur:)sizin eleştirinize teşekkür etmesi ilginç?!.Ben bir daha yazıyorum Zuhal Müzik aletlerini eksik tanıtıyor...Niye bizim taleplerimizin bu aletde olmadığını yazmadılar?Taleplerimiz özel istek değilki...En basit orglarda olmazsa olmaz donanımlar...Alet madem kullanılışlı değil niçin piyasaya sürüyor:confused:...Alete niye Türk sesleri ve ritmleri yazdırıyor:confused:?Satmak için değilmi:cool:?Bu formda müzisyen arkadaşlardan özür dilemeleri ya da
V3 ün yapılamayacağını açıklamaları gerekir:(...Şu an bile GW8 alan arkadaşlarımız V3 ümidiyle alıyorlar...YANİ NE İSTİYORLAR DOSTUM;ALETİ FORMDA BOYKOT MU EDELİM?...:mad:
BİZ YİNE TALEPLERİMİZ DOĞRULTUSUNDA V3 Ü BEKLEYELİM:)
sevgilerimle...
(bu arada korg 500tr aynı fiyat aralıklarıyla su gibi satılıyor haberleri olsun!tabi amaçları sadece alet satmaksa...)
bu eleştirime GW8 kullanan arkadaşlardan konuyu ciddiye aldıklarını göstermek için özellikle teşekkür istiyorummmm....

Moderatör tarafında düzenlendi:
pa500tr su gibi depolarda bekliyor.

Cevap: Re: Zuhal müzik 'e acil duyuru!

pa500tr su gibi depolarda bekliyor.
SEVGİLİ DOSTUM!öncelikle espriniz için teşekkürler...:)ben korg un reklamını yapmıyorum...Kaldı ki ikimizde her iki markayı da kullanıyoruz...Sizin,benim iki alet alacak maddi durumumuz olabilir...Diğer arkadaşlarımızı da düşünmek zorundayız...GW8 in piyasasını da düşürmek gibi bir niyetim de yok...Ama yeni alacak arkadaşlara doğru bilgileri vermek benim de sizin de göreviniz;)...GW8 i bir çok arkadaşımız ikinci alet olarak kullanıyor...Niçin yazımsal bir versıonla birinci alet olmasın?SORUNUMUZ BU....bu arada prensip olarak asla MARKA tartışmalarına girmem...hoşcakalın...

bir örnekle açıklayayım isterseniz, konuyada noktayı koymuş olayım.

g-600 de transpose kilidi yok, ama nedense g-1000 de var değil mi? peki neden?

ÇÜNKÜ ADAMLAR BİR SONRAKİ ALETE KOYACAK O ÖZELLİĞİ, ki alette yeni birşey varmış gibi satabilsinler.

GW8ede v3 falan çıkmaz, çünkü eğer yakında herhangi bir alet falan çıkarsa, gw8 in krallığı bitmemiş olur ve yeni alet satamaz.

(nasıl pa80 çok fazla ilerledi, kendi üstündeki aletlerin seslerini sample olarak kullandı, nasıl yeni aletlere kafa tuttu ya, işte öyle birşey. pa800 anca 2009-2010 da tutmaya başladı. ondan önce tutuyor muydu? hayır. çünkü adamlar pa80 in krallığını bitiremedi, yeni alet da o kadar çok tutamadı.)

v3 ün çıkmaması tamamen strateji. yeni ve daha üstün alet satmak için yapılan bir oyundan başkası değil. kimse ümitlenmesin bence.

Arkadaşlar bir şeyi es geçiyorsunuz . Bu bahsettiğiniz cihazlar japon malı bu millet çok milliyetcidir. yamaha ve roland çok büyük gü çlü firmalar piyasa paylaşımı için korg markaya çaktırmadan yol veriyorlar büyüsün diye .(yamah ve rolantın yanında çok minik kalır ) hepsi bu .Bence. Roland dan uzun bir süre fonksiyonlu alet beklemelim.

10-05-2011
Değerli Roland Kullanıcıları;
Forum üzerinde dolaşan GW-8 Ver.3 konusu tamamiyle asılsızdır.Bu konuda Roland'ın herhangi bir çalışması resmi olarak açıklanmadığından dolayı, bizden bir açıklama olmadığı sürece bu tür konulara lütfen inanmayınız.Bilgilerinize sunar, tüm arakadaşlara iyi çalışmalar dileriz.

Zuhal Dış Tic.A.Ş

Sn.Suleyman Erol;
Bahsettiğiniz V3 modelinin çıkmayacağına dair açıklamamızı 10/05/2011 tarihinde
forum içerisinde Roland GW-8 V3 başlıklı konu içerisinde yapmış bulunmaktayız.Lütfen değerlendirmelerinizi buna göre yapmanızı rica ederiz.